Het is inmiddels al mijn vierde youngtimer. Altijd naar tevredenheid, super vertrouwd adres, komt altijd alle afspraken na, kleinigheden worden altijd opgelost. Een echte aanrader dus, groet Dirk va... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super veel kennis in huis goed advies en super blij met aankoop (ondanks alle pogingen van de regering tegen te werken. Ook fijne za service en prettig contact
企業が回答しました
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Auto Timon is sinds 2008 uw specialist in bijtellingsvriendelijke Audi - BMW - Mercedes-Benz - Lexus - VW - Volvo Youngtimers. Uitsluitend auto's in topstaat met een sluitende historie. Aan u geleverd inclusief een uitgebreide afleverbeurt en 3 maanden Auto Timon Garantie! Voordelig een luxe premium auto rijden door de lage zakelijke privé bijtelling van 35% over de huidige waarde economisch verkeer (WEV) in plaats van 22% over de nieuwprijs! Voor de kostenbewuste ondernemer én de particuliere liefhebber.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Youngtimer Mercedes Benz e serie…
Ook fijne za service en prettig contact
Het is inmiddels al mijn vierde…
Het is inmiddels al mijn vierde youngtimer.
Een echte aanrader dus, groet Dirk van Meurs.
Timon garantie
Na aankoop auto meldde de auto twee storingen. Deze zijn per omgaande en zonder discussie verholpen. Helemaal goed.
Top!
Aangename sfeer, snel en vriendelijk geholpen. De communicatie was duidelijk en algeheel zeer tevreden over de service!

Afgelopen zaterdag mijn…
Afgelopen zaterdag mijn "nieuwe"Mercedes E350 opgehaald bij Timon, perfect afgeleverd. Door een miscommunicatie tussen Timon en zijn assistent ging er financieel iets mis. Dit heeft Timon in no time op een correcte wijze hersteld, waarvoor hulde. Ik had eigenlijk ook niets anders verwacht en raad dan ook iedereen aan om een auto bij Timon te kopen. Een eerlijk mens met passie voor auto"s. CHAPEAU

Auto Timon からの回答
Timon, een gepassioneerde liefhebber van 'oude' auto's
Timon is een gepassioneerde liefhebber van youngtimers die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Hij laat niets aan het toeval over om er voor te zorgen dat de betreffende auto tip top in orde is. Hij zorgt ervoor dat de koper met een gelukkig gevoel met zijn 'nieuwe' auto het terrein verlaat.

Communicatie zeer matig
Communicatie zeer matig. Voelde me niet als klant behandeld.

Een bedrijf die zijn afspraken nakomt…auto Timon Oss
Een bedrijf die zijn afspraken nakomt en als een voorbeeld gezien mag worden in deze branche .
TOP .
Bedankt Timon .😃👍

Super tevreden over Auto Timon
Super tevreden over Auto Timon! Betrouwbaar adres voor het kopen van een auto. Toen er binnen de garantie een kleine reparatie nodig was, werd dit direct en zonder gedoe opgelost. Ik kreeg netjes een leenauto mee zodat ik mobiel bleef. Timon staat voor service en afspraak is afspraak. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare auto en eerlijke service!”

Auto Timon からの回答
Dit is de derde Benz die we bij Timon…
Dit is de derde Benz die we bij Timon gekocht hebben.
prima allemaal verlopen.
het is net geen 5 sterren ! , maar dat is ook beetje mijn eigen schuld....
Ik had nooit een nieuwe Benz moeten kopen met een kleinere motor dan dat ik gewend was, (er is niets zo fijn als een 6 in lijn) . maar nu heb ik een 4

Auto Timon からの回答
Mooie youngtimers en topservice!
Ik heb een Nissan Murano gekocht bij auto Timon. Inmiddels 15.000km probleemloos mee gereden. Timon is eerlijk en handelt zaken netjes af. Keurige service, zowel vooraf als achteraf. Aanrader!

Auto Timon からの回答
Naaanschaf van vele autos nog steeds een heel goed gevoel bij Timon.Ik heb al diverse autos gekocht bij…
Ik heb al diverse autos gekocht bij Timon. Een W211 320cdi, S500 L, CL500, Bmw 530I, BMW525, Bmw520D. Kortom ik ben een trouwe klant van Timon. natuurlijk is er wel eens wat geweest. Maar dit is altijd naar alle tevredenheid opgelost. Ik weet zeker dat een volgende auto weer bij Timon vandaan komt. Gewoon eerlijk en vertrouwd zaken doen. Timon ga zo door!.
Roel van der Wal

Auto Timon からの回答
Timon is zeer vriendelijk en heeft de…
Timon is zeer vriendelijk en heeft de auto netjes en goed onderhouden aan mij afgeleverd.

Auto Timon からの回答
Ik was al tijden op zoek naar een…
Ik was al tijden op zoek naar een betrouwbare youngtimer, weinig km. Nette bekleding etc. Via internet bij Timon terechtgekomen. Snelle reactie, duidelijke communicatie. Afspraak gemaakt en een proefrit. Timon neemt de tijd voor je, heeft zijn zaakjes op orde. Auto heeft nog een beurt gehad. Op kosten van Timon is de distributieriem en waterpomp etc.uit voorzorg vernieuwd. Timon doet open en eerlijk zaken en daar houden wij van. Met recht “auto Timon voor liefhebbers”

Aankoop yt
Timon, geeft een gevoel van vertrouwen en zorgt dat de wagen goed wordt afgeleverd.

Youngtimer ….
Mijn vrouw en ik hebben allebei een MB (GLK en SLK) van top kwaliteit bij Timon aangekocht. Dit werd nog eens bevestigd bij de aankoop keuring. Mijn auto had een kapot slot maar kon ik zonder gedoe laten repareren in mijn zone en werd netjes vergoed door Timon. Betrouwbaar, Goede service, vriendelijke attentie en altijd tijd voor lekkere koffie en gezelligheid.
Voor een goede occasion is Timon alleszins van harte aanbevolen!

Auto Timon からの回答
We hebben een Mazda MX5 gekocht bij…
We hebben een Mazda MX5 gekocht bij Auto Timon.
Prettig gesprek, goede auto en goede afspraken gemaakt. Complimenten!

Auto Timon からの回答
Het is alweer jaren geleden dat wij…
Het is alweer jaren geleden dat wij onze MB C250td bij Auto Timon kochten. Ben nog steeds onder de indruk van de kwaliteit en uitstekende service die hij bood. Een uniek bedrijf, zo heb ik het ervaren. Inmiddels is onze situatie gewijzigd en ben ik niet meer in de markt voor een youngtimer maar vergaap me nog steeds aan de prachtige auto’s die Timon aanbiedt. Auto Timon is een aanrader van de bovenste plank!!

Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring.
Goed ontvangen, verschillende auto's proefgereden en uiteindelijk een beslissing genomen. Geen spijt van, ook nog extra check laten doen hier lokaal (aankoop keuring).. Auto tip top in orde, waren geen bijzonderheden.
Tot de volgende keer Timon!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。