We hebben onze Subaru Tribeca hier ingeruild voor 5000 euro en een freelancer gekocht voor 1000 meer, echter heeft deze " nette dealer" vergeten te vermelden dat dit een schade auto is!! Complete b... もっと見る
企業が回答しました
Heel lang gezocht naar de juiste TTS en Westzicht had 'm! Zwart, automaat, dealer onderhouden, Coupe en de juiste bekleding. Werd vriendelijke door het team geholpen. Test rit was geen probl... もっと見る
企業が回答しました
Autobedrijf Westzicht is sinds 2014 actief in de inkoop en verkoop van gebruikte voertuigen. Wij hebben ons gericht op auto's die zowel jong gebruikt zijn als youngtimers. Wij zijn voortdurend geïnteresseerd in de unieke auto's op de markt.
Sleutelbloemstraat 35, 7322AJ, Apeldoorn, オランダ
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goed geholpen door eigenaar Vincent, vriendelijk en klantgericht. Gekozen voor een andere auto bij een andere bedrijf.
Excellent service, very friendly staff. It couldn't be better! I got the car at a very fair price. I would definitely buy a car from you again.
4 maanden geleden een Volvo S60 BJ
2017 gekocht hier.
Prima auto, erg blij mee. Ben zeer netjes geholpen bij dit bedrijf. Vincent is vriendelijk en behulpzaam.
Heb recent een repetitie moeten doen en ondanks dat dit buiten de garantie viel is het probleem alsnog verholpen. Er word goed gecommuniceerd.
Niks dan goeds over dit bedrijf te zeggen!
Hele slechte service! Contact zoeken met dit bedrijf is heel moeizaam, een reactie op je e-mail krijgen duurt erg lang. Gister een afspraak gemaakt om een auto te bekijken, de afspraak stond voor vanmiddag. In de ochtend op de dag van de afspraak werd ik gebeld dat de auto "per ongeluk" verkocht is door een collega. Er werd heel makkelijk gezegd dat door de drukte dit is gebeurd en hier kan niks aan gedaan worden. Nou als je zo zaken doet en omgaat met mensen kom je heel ver. Koop hier je auto niet! Als die er tenminste dan nog staat want dat weet je dus nooit.
Fijne garage met vriendelijk en deskundig personeel. Snel geholpen en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!
Onlangs heb ik een Audi A3 gekocht bij Autobedrijf Westzicht en ik ben ontzettend tevreden. De auto verkeert in perfecte staat en heeft geen enkel mankement. Alles was duidelijk en eerlijk vanaf het eerste contact.
De klantenservice is echt top: het team nam alle tijd voor mij, beantwoordde al mijn vragen rustig en dacht goed mee. Ik voelde me serieus genomen en welkom, wat tegenwoordig niet overal vanzelfsprekend is.
Kortom, een zeer fijne ervaring en absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en goede service!
Ook een mercedes gekocht paar jaar geleden hier . Na km stand te controleren blijkt terug gedraaid . Nu zit ik met een auto met onlogise km stand . 👍

Autobedrijfwestzicht からの回答
Topservice, vriendelijk personeel en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Autobedrijfwestzicht からの回答
Erg plezierige mensen, aankoopkeuring door mijn eigen garage laten doen en alle punten zijn verholpen.
Had na aflevering probleem met abs sensor, dit is met enorm veel geduld volledig opgelost, buitengewone service!

Autobedrijfwestzicht からの回答
Prima autobedrijf met goede service
Ik heb daar mijn auto gekocht alle gemaakte afspraken keurig nagekomen aardige man de eigenaar Vincent die altijd bereid is om je te helpen.
Dank voor de goede service ik ben erg tevreden met de Audi.
Top autobedrijf. Prachtige en goede auto's en perfecte service. Nogmaals bedankt voor de prachtige auto.
Onlangs een Ford Fiesta uit 2011 gekocht bij Autobedrijf Westzicht. We hadden van te voren een afspraak gemaakt om te komen kijken. Nadat we goed geholpen zijn, hebben we de auto gekocht. We zijn er nog steeds erg blij mee!

Autobedrijfwestzicht からの回答
Complete balk en airco unit dubbel gevouwen, radiator aan gort en ventilatoren lopen vast!!
Als je je geld moet verdienen met het oplichten van mensen kan he beter sluiten!
Koop hier nooit een auto!!

Autobedrijfwestzicht からの回答
Onlangs een c-klasse gekocht bij dit bedrijf. Ik ben erg goed geholpen door de professionele verkoper die mij een goede prijs heeft gegeven voor mijn auto en vandaar deze auto aangeschaft.

Autobedrijfwestzicht からの回答
Ik kwam daar voor een mooie audi a4 om te bekijken eventueel om mee te nemen dezelfde dag. Ik kwam de winkel binnen en werd meteen gastvriendelijk geholpen door de medewerkers, kopje koffie aangeboden gekregen en heb al mijn vragen beantwoord gekregen. Gelijk een mooie prijs kunnen maken en direct mee kunnen nemen. Verder nooit ergens zoke klantenservice gekregen. Top bedrijf!

Autobedrijfwestzicht からの回答
Ik heb onlangs een auto gekocht bij West Zicht en ben ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen de tijd voor me, gaven eerlijk advies en kwamen hun afspraken na. De auto was helemaal in topstaat en precies zoals beloofd. Echt een betrouwbaar bedrijf waar klanttevredenheid voorop staat. Aanrader!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。