Super kompetente! Både kÞb og efterfÞlgende pleje og rådgivning klares altid med bravour! IsÊr Helene og Rasmus har vÊret superbe! Varm anbefaling
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har nu i over 35 Ã¥r vÊret kunde hos Fiat/AutoCentro kÞbt flere nye biler og serviceret dem, det har altid sommer og vinter vÊret en fornÞjelse at komme der. Kan kun gi dem min varmeste anbefaling.... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god kundeservice og virkelig serviceminded personaleðð Vil klart anbefale Dem fremadrettet til venner og familieð Fantastisk sÞd og serviceminded sÊlger, som har solgt mig verdens bedst... ãã£ãšèŠã
Vi har kÞbt en ny bil gennem kia i nykÞbing f. Vi har fÃ¥et en fantastisk behandling og vejledning ved kÞb af vores nye bil. Godt gammeldags kÞbmandskab, uden at vÊre anmasende og pressende, men med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Autoriseret forhandler af Kia og MG Vi tilbyder service af alle bilmÊrker.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÊmpe anbefaling til både kÞb og reperation.
Jeg har igennem de sidste 10 år vÊret kunde hos Autocentro i RÞdbyhavn hvor de har ydet intens fÞrstehjÊlp både på mine privatbiler, men også på mine erhvervsbiler og ALTID med en 1.klasses service og smil på lÊben.
For nylig skulle jeg have ny bil, og jeg faldt for en Kia Niro PHEV som jeg fik prÊsenteret af Autocentro i NykÞbing F. Som udviste et ekseptionel godt produkt kendskab og virkelig forstod at sÊtte kunden ind i de forskellige funktionelle og praktiske fordele som der er virkeligt mange af i en ny bil idag.
Virkelig god oplevelse fra fÞrste prÞvetur til afhentningen. Jeg vil til enhver tid anbefale Autocentro til både kÞb og reperation af din nye eller brugte bil.
God service uanset hvem man er.
Selvom vi endte med ikke at kÞbe bil har vi fået en rigtig god behandling, hvor sÊlgeren Helene har gjort at hvad hun kunne for at finde os den rette bil. DesvÊrre fandtes den rette bil bare ikke inden for deres sortiment og vi kÞbte derfor ikke noget.
Har kun godt at sige om Autocentro.
Har vÊret fast kunde der i en del år, og man bliver altid informeret om reperationer og hvad der er udfÞrt til et service. Og man bliver altid mÞdt af venligt personale når man kommer.
Kan bestemt anbefale autocentro.
Har kÞbt en Kia Rio hos aucentro i RÞdby havn og har vÊret super tilfreds med handlen. Ikke noget at komme efter. Ringede til autocentro i NykÞbing Falster for et service eftersyn og opdatering af GPS. Vi aftalte en pris over telefonen og da jeg kom og hentede bilen var prisen noget dyrere. Autocentro satte prisen ned til den pris vi aftalte iver telefonen uden diskussion. En aftale er en aftale som den flinke medarbejdere hos autocentro sagde. Så kan kun anbefale autocentro da de holder hvad de lover. Kommer helt sikkert der igen til nÊste service eftersyn. Top dollar.
Kommer igen
Super oplevelse, blev mÞdt i ÞjenhÞjde, fik forklaret tingene så det kunne forstås og Helene fra Autocentro var i det hele taget en fornÞjelse at handle med.
El bil
Vi har kÞbt en el bil og mÞdte en tålmodig, hjÊlpsom og professionel sÊlger, som gav sig tid til at svare på alle vores spÞrgsmål. Vi har kÞrt bil i over 40 år, men el bil verden er ny for os. Hos Kia NykÞbing F. fik vi den bedste vejledning og hjÊlp blandt, de forhandlere vi besÞgte.
Jeg er kommet i firmaet gennem mangeâŠ
Jeg er kommet i firmaet gennem mange år. De har altid vÊret behjÊlpelig med
at finde lÞsninger som vinterdÊk/fÊlge
selvom jeg ikke kÞrte i nogle af de produkter de sÊlger.
Så nu har jeg kÞbt en ny Kia Nero
Godt sted at handle bil og de erâŠ
Godt sted at handle bil og de er dygtige ð
Altid god service
Altid god service. Hurtig til og klare tingene og rimelige priser ð
Super god service
Super god service. Vi kÞbte ny bil. Fantastisk sÊlger. Der fortalte alt vi skulle vide om bilens udstyr inden og udvendigt. 5 store stjerner her fra.
AutoCentro i RÞdbyhavn er fantastisk
AutoCentro i RÞdbyhavn er fantastisk. Alle er super flinke, kompetente og professionelle. Hurtig service hver gang uanset om det er dÊkskift, service osv. 5 stjerner er faktisk for lidt. :-)
Fantastisk service
Under en ferie til lalandia var vi så uheldig at et gearkabel spang og vi stod med skÊgget i postkassen. Til vores held blev bilen bugseret til Autocentro i RÞdbyhavn, hvor vi blev modtaget af et meget imÞdekommende og sympatisk personale.
Et prisoverslag samt en forventet dato for fÊrdiggjort reparation blev givet.
Da det skete i uge 29 var bemandingen på vÊrkstedet naturligvis noget lavere end normalt.
Vi afleverede bilen mandag formiddag og vi blev stillet i udsigt at der ville gå ca. 4 dage fÞr bilen var klar igen.
Onsdag morgen blev der til vores store overraskelse ringet fra vÊrkstedet der kunne fortÊlle at vores bil var fÊrdig da de havde lavet lidt omprioriteringer for at få den fÊrdig så vi kunne nyde resten af vores ferie.
Glade tog vi til vÊrkstedet og hentede bilen og betalte glÊdeligt en regning der ydremere var 1000 kroner lavere end hvad prisoverslag lÞd på.
De varmeste anbefalinger sender vi til Autocentro, og kunne man give mere end 5 stjerner havde de fået det.
NÊste
KÞbte endnu en bil hos Autocentro
KÞbte endnu en bil hos Autocentro. Altid god oplevelse, god service og styr på tingene.
KÞb af ny brugt bil - fantastisk betjening og service
Nybrugt bil - fantastisk oplevelse âºïž
Det har fra start til slut vÊret en sand fornÞjelse.
Jeg havde kigget et stykke tid efter en stÞrre bil fandt endelige âbilenâ hos Autocentro. Mine forÊldre har i mange Ã¥r talt meget varmt om stedet og kan nu forstÃ¥ hvorfor.
Jeg skrev en sÞndag via deres chat på hjemmesiden, om jeg kunne se bilen den kommende fredag aften.
Det kan vÊre svÊrt og nå indenfor de normale åbningstider som alene mor, med et job hvor der er 2 timers transport om dagen.
Der blev tilbudt at jeg kunne se den samme dag, udenfor åbningstid og prÞvekÞre bilen.
Blev mÞdt af den sÞdeste Helene som under hele processen hjalp mig med det mest positive, venlige sind og masser af tålmodighed for den travle hverdag.
Da jeg henter bilen, â5 minutter i lukâ en tirsdag, er den gjort klar til mig med en flot slÞjfe og fik en grundig gennemgang af bilens knapper og funktioner.
Bilens navn i anlÊgget var gjort personlig til mig, med muligheden for at det selvfÞlgelig kunne laves om igen, hvis jeg ikke Þnskede det.
Selv da jeg dagen efter henvendte mig vedr. en pÊre der var gået og jeg havde glemt min elektroniske p skive i min gamle bil, tog de sig tid med det samme og fiksede det på stedet.
Alt i alt, et fantastik sted, lige fra forhandlerne, mekanikerne på vÊrkstedet og klargÞringsmanden der hentede min elektronisk P skive og satte den fast i min nye bil.
Kan varmt anbefales.
Jeg har lige kÞbt min anden bil hosâŠ
Jeg har lige kÞbt min anden bil hos AutoCentro NykÞbing Falster.
Jeg har vÊret meget tilfreds de sidste 12år, med service og behagelig imÞdekommenhed hos AutoCentro.
Siden sommeren i år har jeg oplevet super fin service og information i forbindelse med kÞb af elbilen Niro EV. En fantastisk bil, og stor spring fra Kia Picanto som også er en rigtig god bil.
IsÊr sÊlgeren Rasmus har leveret en super fin salgs forlÞb med forståelse og rigtig fin humÞr. Vi har snakket godt sammen omkring alle udfordringer.
Jeg glÊder mig til at fortsat komme hos AutoCentro og vil gerne stÊrkt anbefale stedet til andre!
Mange hilsener Anne Turner ðð
Har netop fået leveret en EV6
Har netop fået leveret en EV6, og ud over at bilen nÊrmest er at betragte som legetÞj for voksne, så var det nok den bedste kundeoplevelse vi nogensinde har fået ved et bilkÞb. Lige fra prÞvekÞrsler og bestilling til levering og gennemgang af bilens funktioner. Hele teamet hos Autocentro i NykÞbing F. har vÊret med til at skabe den bedste oplevelse.
En meget kompetent og imÞdekommendeâŠ
En meget kompetent og imÞdekommende bilforhandler havde vi fornÞjelsen af, da vi kÞbte vores nye bil (KIA NIRO). Alle vores spÞrgsmål blev besvaret på meget tilfredsstillende vis, og oprigtighed, trovÊrdighed og venlighed er at finde hos bilforhandler, Helene Agerskov, i NykÞbing F
KÞbte ikke, men super service.
Selvom vi besluttede ikke at kÞbe bilen alligevel, skal AutoCentro, specielt Helene, have en stor ros for kundemodtagelse, demonstration osv. Når vi beslutter os for at det er nu, vil vi helt sikkert gå derhen igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã