KÊmpe anbefaling!
Fantastisk mekaniker!
Utrolig dygtige og servicemindet, samt en pris der er helt fair, og bilen fik endda lidt ekstra kÊrlighed.
Jeg vil til hver en tid benytter mig af dette vÊrksted igen, varm anbefaling herfra.
Auto Clinic ApS er et moderne autovÊrksted i Lystrup med fokus pÃ¥ kvalitet, gennemsigtighed og hÞj kundetilfredshed. Vi servicerer og reparerer alle bilmÊrker og er samtidig specialister i Tesla, hvor vi tilbyder kompetent fejlfinding, service og vedligeholdelse baseret pÃ¥ solid teknisk erfaring. Hos os fÃ¥r du en Êrlig og fagligt funderet vurdering af din bil. Vi prioriterer klar kommunikation, sÃ¥ du altid ved, hvad der skal laves, hvorfor det er nÞdvendigt, og hvad det koster â uden overraskelser. Vi anvender moderne udstyr og fÞlger gÊldende standarder, sÃ¥ din bil behandles korrekt, uanset om det gÊlder serviceeftersyn, fejlfinding eller reparation. Med vores erfaring inden for elbiler og Tesla kan vi hÃ¥ndtere opgaver, der krÊver ekstra indsigt. Vi arbejder effektivt for at minimere ventetid og sikre, at du hurtigt er tilbage pÃ¥ vejen. For os handler det ikke kun om biler, men om tillid og langvarige relationer. Derfor gÞr vi os umage hver gang â bÃ¥de i vÊrkstedet og i dialogen med vores kunder.
MarÞgelhÞj 5, 8520, Lystrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk mekaniker!
Bestilte tilbud til hjulskiftet, hvor jeg grundigt oplyste opgaven, fÞr de accepterede opgaven.
Dagen efter at de har accepteret opgaven, bliver jeg ringet op af autobutler, at opgaven er blevet annulleret, da de ikke kan lÞse dem som beskrevet.. Hvilket betyder, at de har accepteret opgaven og sendt tilbud ud, uden egentlig at lÊse opgaven. Det tyder på et vÊrksted, som springer over, hvor gÊret er lavest. Når at lÊse 2 linjer er for hårdt, så vil jeg ikke vide, hvad de ellers springer over.
Og nej, det handler ikke om, at de ikke kan lÞse opgaven.. Det vil gÞre dem til nogle utrolig dårlige mekanikere, hvis de ikke kan klare et hjulskifte.. Nej det handler om, at de ikke har lÊst opgaven og derefter sendt et for billigt tilbud og fortrÞd.
Nu ved jeg ihvertfald, hvor jeg ikke skal tage hen i fremtiden.. 1 stjerne for service.