Oplichters uit balkbrug
Oplichters uit balkbrug. Koop hier geen auto
Oplichters uit balkbrug. Koop hier geen auto
Auto gekocht en stond na een week al stil door defecte accu. Nu, een half jaar later, blijkt de distributieriem flink versleten te zijn terwijl meneer claimde dat deze net vervangen was toen wij hem kochten. Klinkklare onzin dus.
Dit bedrijf is oplichterij en probeert met mooie praatjes autoâs te duur te verkopen.
Geen aanrader!!!!
Mooie auto hier gekocht, we zijn super tevreden ik snap dus die negatieve review niet! Betrouwbaarheid is hier zeker van toepassing de auto is perfect. Dankjewel!
Op vrijdag 7 feb mijn nieuwe auto opgehaald en na 5 dagen al accu problemen. Garage gebeld en meneer wilde gratis de accu vervangen voor een nieuwe accu. Wat blijkt? Hij heeft de accu vervangen met de accu van onze ingeleverde auto. Deze accu is niet geschikt voor onze huidige auto vanwege het start-stop systeem. Meneer heeft dit een dag later telefonisch toegegeven (nadat wij hem belde met het vermoeden) én hij zag het probleem er niet in; âwant de auto doet het nu toch gewoon?â Bizar, want lijkt me dat je dit weet als garage eigenaar/auto monteur.
Tevens beweerde meneer dat hij normaal gesproken hier geld voor zou vragen, maar voor ons wilde hij het toch gratis doen. Bedankt hé.
Auto begon een paar weken na aankoop een brommend geluid te maken vanaf de 50km/u. Wiellager rechts achter versleten. Dit mankement was er eerst ook al, alleen hebben ze een beetje vet tussen de lager gedaan, zodat je hier een tijdje niks van zou merken. Daarnaast kregen wij een overdreven lage inkoopprijs voor onze oude auto.
Gewoon een vieze oplichter, een auto gekocht daar en 4 weken later mankeert er alles aan meerdere keren gebeld en gemaild om dit op te lossen kon ik komen heeft de auto een week daar gestaan en niks aan gedaan en steeds met een andere smoes dat hij een weekje nodig heeft en me beld.
Samen gevat gewoon een vies oplichter!!!
Dure auto gekocht,tot betalen aan goed,daarna was hij niet gekeurd,was iedere keer een fout in het systeem,heeft maanden geduurd,luchtrooster was stuk,zou hij nieuwe naar mijn garage opsturen,komt maar niet ,
Hij snapt er niks van ,zegt hij,zal even nakijken,vervolgens hoor je niks meer van hem,zijn nu een jaar verder,is nog niet opgelost,reageert ook niet meteen via w app,
Ik raad iedereen aan om daar geen auto te kopen!
Super tevreden, vorig jaar een Volkswagen Polo gekocht. Prima service. Vandaag de auto voor het eerst laten keuren. Op een paar kleine dingen na is hij goedgekeurd.
Hele slechte service!! Raad het niemand aan om hier een auto te kopen. Auto gekocht voor een flink bedrag, alles was goed zeiden ze. Blijkt achteraf bij de apk van alles mis te zijn aan de auto.. Moet ik nog 1000 euro neerleggen voor het repareren van alles. Echt een hele slechte zaak. Kan op google ook niet eens een review achterlaten. Alles aan deze zaak stinkt!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã