Autoled

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Bestilte en led pakke til min Audi A3. Rigtig fine produkter og til en ok pris. Men leveringstiden var ikke helt i orden. Det tog lidt over en uge inden produkterne kom. Ellers ok handel.

5つ星のうち5の評価

Komplette LED lyspakker, Savner dog en lille vejledning omkring hvad skal sidde hvor, samt en lidt mere spændende indpakning/opbevaring. Pakkerne passer ikke nødvendigvis til de beskrevne biler... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte 2 stk. LED positionspærer, som fungerer helt fint - og som skrevet står på hjemmesiden, så virker den indbyggede modstand, så pærekontrollen i min Citroën C4 Picasso bliver "snydt". Bes... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte 2 stk C5W led til nummerpladelys. På trods af at de står som værende til CANBUS, melder min bil om lygte fejl :-(. Har sendt mail til Autoled, men de reagerer ikke. De 2 LED positionslys W... もっと見る

企業情報

1. カー アクセサリー店

さまざまな外部ソースから提供された情報

AutoLED.dk

この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。

Fine produkter

Bestilte en led pakke til min Audi A3.
Rigtig fine produkter og til en ok pris.
Men leveringstiden var ikke helt i orden.
Det tog lidt over en uge inden produkterne kom. Ellers ok handel.

2016年5月8日
5つ星のうち3の評価

dalene serviceniveau

Det er så ærgeligt at autoled.dk har et dalene service niveau. Har førhen handlet der flere gange uden problemer. Denne gang fik jeg også tingene hurtigt. dog er der nu to af pærerne som ikke virker mere efter kort tid. jeg har henvendt mig via deres formular på hjemmesiden, men ingen respons. Sådan var det ikke før i tiden. æv!

2015年3月11日

Ingen respons

Jeg bestilte i oktober måned et LED sæt til min bil. Efter en lang leveringstid, hvor der ikke blev svaret på henvendelser før jeg greb knoglen 2 gange, fik jeg produktet.
Efter nytår begynder interiørlamperne at blinke når det er slukket, og nummerpladelyser blinker konstant.
Har kontaktet autoled 2 gange uden respons. Ikke skide smart måde at drive virksomhed på.

2015年2月5日
5つ星のうち1の評価

Ustabilt produkt, og ingen respons fra firmaet

Jeg bestilte i efteråret 2 pære til nummerpladelys.
Kort efter nytår begyndte den ene pære at blinke, for til sidst at gå ud. Når pæren er afkølet, virker den igen i et par minutter.

Jeg har skrevet til autoled.dk to gange, og ikke fået respons efter 9 dage.
På hjemmesiden står der svartid på 24 timer, men det holder altså ikke.

2015年2月2日
5つ星のうち2の評価

Ingen respons på reklemation

Jeg bestilte pære til min bil, både til nummerplade lys og til bagagerum.
De leverede nummerplade lys viste sig at være i to forskellige farver (den ene hvid og den anden med en smule grøn i). Disse fik jeg ombyttet uden yderligere.

Efterfølgende har jeg lagt mærke til at nummerplade lyset blinker ret kraftigt, når bilen er kører, men ikke når den holder stille med tænding på. (dette er svært at vurdere, om de altid har gjort dette, da jeg ikke selv ser bilen udefra).

Jeg har efter dette blev konstateret skrevet 3 mails, uden svar nogen former for svar.

2014年4月30日

Perfekt

God Service
Godt Produkt
God Kvalitet
God Pris
Hurtig Levering

Alt var i top lige fra hurtig besvarelse på spørgsmål, nem bestilling via hjemmeside, en god pris, godt kvalitetsprodukt og hurtig levering.

Kan kun anbefales!

2014年3月12日

Gode Produkter - God KundeService - Super Hurtig Levering - Nem Montering

Hvis du skal bruge noget rigtig lækker LED lys til bilen så er det her STEDET !
Har nu prøvet på eBay og mange andre steder, det er bare IKKE af samme gode kvalitet som du får ved AUTOLED.DK! (-:
Så hvis du gerne vil handle nogle produkter af super kvalitet, god garanti, super hurtig levering og vejledning hvis man har brug for hjælp, så er det her stedet man skal købe sine vare. (-:
Priserne er også super, måske LIDT højere end på eBay og andre steder, men du får også bare en MEGET bedre kvalitet, samt service hvis der skulle opstå problemer :)

Mvh
Martin Lauridsen

2014年2月13日
5つ星のうち4の評価

Hurtig levering, men intet svar..

Sendte en besked til firmaet via deres hjemmeside for at få råd til hvilke produkter jeg skulle bruge til min bil. Svaret kom aldrig.
Jeg fandt selv frem til hvad jeg mente jeg skulle bruge og bestilte det. Der var lyn hurtig levering og produkterne passede fint.
Den sidste stjerne var kommet på hvis jeg havde fået svar på min henvendelse.

2014年1月31日
5つ星のうち1の評価

Umulig at få fat på Dem.

Har købt en LED pakke til min Polo.
Inden købet sendte jeg en mail til Autoled, da jeg havde nogle spørgsmål til pakken. Jeg fik aldrig noget svar retur, så jeg tog chancen og bestilte varen. Alt fungerede fint undtagen den specielle VAG pære til bagagerummet.
Jeg har så igen sendt en mail og ringet flere gange, uden respons. Jeg må finde en pære andetsteds, selvom jeg har betalt 35,- ekstra for netop at få denne pære med kraftigere lys.
Så hvis man har spørgsmål eller bøvl med varen, kan jeg ikke anbefale at handle med autoled.dk

2013年12月19日
Autoled ロゴ

Autoled からの回答

Hej Morten.

Jeg ved ikke helt hvor det er gået galt men jeg har netop kigget mailen igennem og jeg kan ikke finde nogen mail fra dig.
Er det sådan at vi ikke tager telefonen, er du meget velkommen til at lægge en besked på telefonsvaren hvorefter der vil blive ringet til dig.

Vi har faste åbningstider og uden for disse besvares telefonen ikke. Ringer du fra hemmeligt nummer, har vi heller ingen chance for at vende tilbage til dig.

Mvh
Dawid
AutoLED.dk

5つ星のうち4の評価

Godt produkt - men underligt ikke at kunne betale med kreditkort

Købte positionslys i led og en kraftig led-pære til baklys - og der er faktisk tydelig forskel - væsentlig mere lys i! Produktet virker holdbart og pålideligt - selv om der selvfølgelig skal længere tids brug til for at vide det! :-)
Hjemmeside er nem - kun undres man over at der ikke er mulighed for at betale med kreditkort. Det giver en ekstra dag eller 2 medens pengene kommer ind via bankoverførsel. Faktisk har det tidligere afholdt mig fra at handle der. Men der oplyses hver gang der er behandling på ordren og pakken kom frem som forventet. Alt ok.

2013年11月29日

Trustpilot エクスペリエンス