レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

VV Klasila oli todella auttavainen ja asiakaslÀhtöinen pyrkiessÀÀn löytÀmÀÀn minulle sopivan auton, sekÀ tarjotessaan eri vaihtoehtoja toiveitteni mukaisesti. Yhteydenpito oli nopeaa ja asiallista,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lyhyt ja ytimekÀs viestittely, kiinteÀ tarjous ja auton luovutus erittÀin sujuvasti. Rahatkin tulivat ennen kuin ehdin bussiin. Ainoa miinus on rahoitusyhtiön into kÀyttÀÀ pankkitetoja. Joutuu tarkka... もっず芋る

3.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Asioiden hoidossa kestÀÀ

Auton luovutuksen jÀlkeen meni 22 pÀivÀÀ ja useampi yhteydenotto, ennenkuin asiat hoidettiin loppuun (auto liikkeen nimiin, vakuutuksen katkaisu). Verot ja vakuutusmaksu palautettiin (usean yhteydenoton jÀlkeen), siitÀ juuri ja juuri voi yhden tÀhden antaa. TÀsmÀlleen sama toimintamalli kuin 4 vuotta sitten. En suosittele, jos kirjekaveri ei ole hakusessa. Varsinkin leasing autoa palauttaessa kannattaa vaatia asioiden hoitamista heti.

2025幎10月29日
5぀星のうち1の評䟡

Autossa olikin niin rikkinÀisiÀ osia

55000km ajettu auto.
Autossa olikin niin rikkinÀisiÀ osia ettÀ huollossa sanoivat ettÀ katsastus puuttuu tÀhÀn. Talvirenkaista puuttui soviteosat joten eipÀ onnistunut renkaidenvaihto. EivÀt halunneet nÀitÀ osia laittaa vaan laittoivat minut hakemaan nÀmÀ itse, neuvoivat minulle vÀÀrÀn paikan. Kun etsin ne itse ja vein taas toisen kerran renkaanvaihtoon niin selvisi ettÀ renkaat tai vanteet? eivÀt ole tÀhÀn autoon sopivat. Kysyin miten on mahdollista ettÀ auto joka on heidÀn mukaan tarkastettu ennen myyntiÀ , on osiltaan rikki ja mukana sopimattomat renkaat?? HeidÀn mukaan osat" kuluvia osia", ja renkaat oli tullut auton mukana. Mutta eikö tarkastus tehdÀ juuri siksi ettÀ nÀmÀ virheet löytyy?
EivÀt ole kiinnostuneita reklamaatioista sen jÀlkeen kun auto on myyty.
Pompottelevat asiakasta ja yrittÀvÀt saada syyt muille. MissÀÀn en ole saanut yhtÀ asiatonta palvelua.
Ja mainostavat ettÀ autot on tarkastettuja, mutta myyntipÀÀllikkö sanoikin kysyttÀessÀ ettÀ eivÀt edes tarkasta autoa alta, ei heillÀ ole edes nostinta tÀtÀ varten.

2025幎6月1日

Kokemuksia Autolle.com

Joo moni varmasti on positiivista mieltÀ liikkeestÀ. TÀssÀ minun ensimmÀinen kokemus. EivÀt kerro autosta kaikkea. (muistakaa jokainen tarkistaa huolellisesti huoltokirjat yms. nÀiden myytÀvistÀ autoista) Leasailevat myynti autoja, eivÀt mainitse sitÀ missÀÀn. Valehtelevat suoraan pÀin naamaa. Ei jatkoon.

2025幎10月28日
5぀星のうち1の評䟡

Valitse mieluummin joku toinen liike!

Valitettavasti kierrÀn kaukaa jo Sakan sekÀ Kamuxin ja tÀmÀ liike pÀÀsee samalle listalle.

Asiakaspalvelu toimii tasan siihen pisteeseen asti, kunnes saatte tehtyÀ kauppasopimuksen. TÀmÀn jÀlkeen viestintÀ olematonta ja pelkkÀÀ selittelyÀ, miksi asiat eivÀt ole edistyneet.

Annoin vaihdossa auton ja liikkeellÀ meni kuukausi saada loppuvelka maksettua ja auto siirrettyÀ pois mun nimistÀ. Olin tÀstÀ asiasta yhteydessÀ liikkeeseen moneen otteeseen, jouduin soittelemaan eri yhtiöihin, jotta saan vanhasta autostani mm. vakuutukset katkaistua ja laskut hetkeksi jÀÀdytettyÀ. Aloin jo pohtimaan, ettÀ joudunko viemÀÀn asian eteen pÀin ja makselemaan kahdesta autosta siihen asti, kunnes asia ratkeaa

Kun kysyin mikÀ asiassa kestÀÀ, niin ikinÀ en saanut mitÀÀn jÀrkevÀÀ selitystÀ, ainoastaan syyttivÀt taloushallinnon puolta. Myös auton vakuutusyhtiöllÀ ja rahoitusyhtiöllÀ alkoi mennÀ hermot tÀhÀn touhuun ja kun he kysyivÀt, ettÀ miksi liike ei saa loppusummaa maksettua, niin en osannut antaa heille tÀhÀn jÀrkevÀÀ vastausta. TÀnÀ aikana kuitenkin ehdittiin vanha autoni laittaa myyntiin.

Asiakkaana arvostan helppoutta ja nopeutta kaupoissa. Valitettavasti tÀstÀ liikkeestÀ sitÀ ei oman kokemukseni mukaan saa. TÀÀllÀ kun teet autokaupat, niin joudut vielÀ kuukauden selvittÀmÀÀn asioita. En osta autoa enÀÀ tÀÀltÀ enkÀ suosittele muillekaan.

2025幎9月29日

TyytyvÀinen asiakas

Sain neuvoteltua auton myyntihinnan lÀhelle tavoittelemaani. Itse myyntitapahtuma eteni nopeasti ja oli selkeÀ. Auton haki noutopalvelun kuljettaja, se toimi hyvin. Asionti myyjÀliikkeen kanssa oli ystÀvÀllistÀ, nopeaa ja selkeÀÀ. Rahat tulivat nopeasti tililleni. Olen tyytyvÀinen.

2025幎8月18日

Palaute VV Klasila

Yhteydenpito oli nopeaa ja asiallista, sain pyytÀmÀni tarjoukset ja eri vaihtoehdot todella ripeÀsti.
Suosittelen VV:tÀ varauksetta.
Heikki LÃ¥ng

2025幎8月13日
5぀星のうち4の評䟡

Oli hyvÀÀ ja joustavaa palvelua loppuvelan lunastamista lukuunottamatta rahoitusyhtiölle.

Oli hyvin ystÀvÀllistÀ ja joustavaa palvelua. Löytyi hyvin kÀrsivÀllisyyttÀ , vaikka auton remppaaminen vei aikaa ja auton luovutusta eteenpÀin . Ei voi muuta kuin suositella muille lÀmpimÀsti.
Ainoa iso miinus loppuvelan lunastusta rahoitusyhtiölle josta tuli isoja ahdistuksen olotiloja minulle .

2025幎8月8日

Huijarifirma

Rahat kyllÀ kelpaa, mutta sen jÀlkeen reklamaatiot ei kiinnosta. Autolla vÀhÀn pÀÀlle 100 km ajettu niin rupeaa vikakoodeja ilmestymÀÀn. Kommunikaatio kauppojen jÀlkeen todella surkeaa.

2025幎6月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ