ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VV Klasila oli todella auttavainen ja asiakaslÀhtöinen pyrkiessÀÀn löytÀmÀÀn minulle sopivan auton, sekÀ tarjotessaan eri vaihtoehtoja toiveitteni mukaisesti. Yhteydenpito oli nopeaa ja asiallista,... ãã£ãšèŠã
Lyhyt ja ytimekÀs viestittely, kiinteÀ tarjous ja auton luovutus erittÀin sujuvasti. Rahatkin tulivat ennen kuin ehdin bussiin. Ainoa miinus on rahoitusyhtiön into kÀyttÀÀ pankkitetoja. Joutuu tarkka... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Asioiden hoidossa kestÀÀ
Auton luovutuksen jÀlkeen meni 22 pÀivÀÀ ja useampi yhteydenotto, ennenkuin asiat hoidettiin loppuun (auto liikkeen nimiin, vakuutuksen katkaisu). Verot ja vakuutusmaksu palautettiin (usean yhteydenoton jÀlkeen), siitÀ juuri ja juuri voi yhden tÀhden antaa. TÀsmÀlleen sama toimintamalli kuin 4 vuotta sitten. En suosittele, jos kirjekaveri ei ole hakusessa. Varsinkin leasing autoa palauttaessa kannattaa vaatia asioiden hoitamista heti.
Autossa olikin niin rikkinÀisiÀ osiaâŠ
55000km ajettu auto.
Autossa olikin niin rikkinÀisiÀ osia ettÀ huollossa sanoivat ettÀ katsastus puuttuu tÀhÀn. Talvirenkaista puuttui soviteosat joten eipÀ onnistunut renkaidenvaihto. EivÀt halunneet nÀitÀ osia laittaa vaan laittoivat minut hakemaan nÀmÀ itse, neuvoivat minulle vÀÀrÀn paikan. Kun etsin ne itse ja vein taas toisen kerran renkaanvaihtoon niin selvisi ettÀ renkaat tai vanteet? eivÀt ole tÀhÀn autoon sopivat. Kysyin miten on mahdollista ettÀ auto joka on heidÀn mukaan tarkastettu ennen myyntiÀ , on osiltaan rikki ja mukana sopimattomat renkaat?? HeidÀn mukaan osat" kuluvia osia", ja renkaat oli tullut auton mukana. Mutta eikö tarkastus tehdÀ juuri siksi ettÀ nÀmÀ virheet löytyy?
EivÀt ole kiinnostuneita reklamaatioista sen jÀlkeen kun auto on myyty.
Pompottelevat asiakasta ja yrittÀvÀt saada syyt muille. MissÀÀn en ole saanut yhtÀ asiatonta palvelua.
Ja mainostavat ettÀ autot on tarkastettuja, mutta myyntipÀÀllikkö sanoikin kysyttÀessÀ ettÀ eivÀt edes tarkasta autoa alta, ei heillÀ ole edes nostinta tÀtÀ varten.
Kokemuksia Autolle.com
Joo moni varmasti on positiivista mieltÀ liikkeestÀ. TÀssÀ minun ensimmÀinen kokemus. EivÀt kerro autosta kaikkea. (muistakaa jokainen tarkistaa huolellisesti huoltokirjat yms. nÀiden myytÀvistÀ autoista) Leasailevat myynti autoja, eivÀt mainitse sitÀ missÀÀn. Valehtelevat suoraan pÀin naamaa. Ei jatkoon.
Valitse mieluummin joku toinen liike!
Valitettavasti kierrÀn kaukaa jo Sakan sekÀ Kamuxin ja tÀmÀ liike pÀÀsee samalle listalle.
Asiakaspalvelu toimii tasan siihen pisteeseen asti, kunnes saatte tehtyÀ kauppasopimuksen. TÀmÀn jÀlkeen viestintÀ olematonta ja pelkkÀÀ selittelyÀ, miksi asiat eivÀt ole edistyneet.
Annoin vaihdossa auton ja liikkeellÀ meni kuukausi saada loppuvelka maksettua ja auto siirrettyÀ pois mun nimistÀ. Olin tÀstÀ asiasta yhteydessÀ liikkeeseen moneen otteeseen, jouduin soittelemaan eri yhtiöihin, jotta saan vanhasta autostani mm. vakuutukset katkaistua ja laskut hetkeksi jÀÀdytettyÀ. Aloin jo pohtimaan, ettÀ joudunko viemÀÀn asian eteen pÀin ja makselemaan kahdesta autosta siihen asti, kunnes asia ratkeaaâŠ
Kun kysyin mikÀ asiassa kestÀÀ, niin ikinÀ en saanut mitÀÀn jÀrkevÀÀ selitystÀ, ainoastaan syyttivÀt taloushallinnon puolta. Myös auton vakuutusyhtiöllÀ ja rahoitusyhtiöllÀ alkoi mennÀ hermot tÀhÀn touhuun ja kun he kysyivÀt, ettÀ miksi liike ei saa loppusummaa maksettua, niin en osannut antaa heille tÀhÀn jÀrkevÀÀ vastausta. TÀnÀ aikana kuitenkin ehdittiin vanha autoni laittaa myyntiin.
Asiakkaana arvostan helppoutta ja nopeutta kaupoissa. Valitettavasti tÀstÀ liikkeestÀ sitÀ ei oman kokemukseni mukaan saa. TÀÀllÀ kun teet autokaupat, niin joudut vielÀ kuukauden selvittÀmÀÀn asioita. En osta autoa enÀÀ tÀÀltÀ enkÀ suosittele muillekaan.
TyytyvÀinen asiakasâŠ
Sain neuvoteltua auton myyntihinnan lÀhelle tavoittelemaani. Itse myyntitapahtuma eteni nopeasti ja oli selkeÀ. Auton haki noutopalvelun kuljettaja, se toimi hyvin. Asionti myyjÀliikkeen kanssa oli ystÀvÀllistÀ, nopeaa ja selkeÀÀ. Rahat tulivat nopeasti tililleni. Olen tyytyvÀinen.
Kaupat sujuivat todella hyvin
Kaupat sujuivat todella hyvin, yhteydenpito oli helppoa ja vastaukset tulivat nopeasti ja ohjeet olivat selkeÀt. Myös auton luovutus sujui ongelmitta ja nopeasti. PelkÀstÀÀn positiivista sanottavaa!
Palaute VV Klasila
Yhteydenpito oli nopeaa ja asiallista, sain pyytÀmÀni tarjoukset ja eri vaihtoehdot todella ripeÀsti.
Suosittelen VV:tÀ varauksetta.
Heikki LÃ¥ng
Autokaupat menivÀt hienosti jaâŠ
Autokaupat menivÀt hienosti ja sujuvasti! MyyjÀnÀ toimi Ville-Verneri Klasila, kiitos.
HyvÀ ystÀvÀllinen ja nopea toiminta
HyvÀ ystÀvÀllinen ja nopea toiminta. Iso suositus.
Oli hyvÀÀ ja joustavaa palvelua loppuvelan lunastamista lukuunottamatta rahoitusyhtiölle.
Oli hyvin ystÀvÀllistÀ ja joustavaa palvelua. Löytyi hyvin kÀrsivÀllisyyttÀ , vaikka auton remppaaminen vei aikaa ja auton luovutusta eteenpÀin . Ei voi muuta kuin suositella muille lÀmpimÀsti.
Ainoa iso miinus loppuvelan lunastusta rahoitusyhtiölle josta tuli isoja ahdistuksen olotiloja minulle .
Auton myynti
Pikku viilauksilla onnistut myynti. Hyvin pysty sopimaan asiat itselle sopivaksi.
Todella sujuvaa ja nopeaa
Todella sujuvaa ja nopeaa, hÀmmÀstyin. Viikossa myin autoni ja rahat tilille luovutuspÀivÀnÀ.
Nopeesti tuli rahat
Nopeesti tuli rahat, kaikki meni sovitusti
Huijarifirma
Rahat kyllÀ kelpaa, mutta sen jÀlkeen reklamaatiot ei kiinnosta. Autolla vÀhÀn pÀÀlle 100 km ajettu niin rupeaa vikakoodeja ilmestymÀÀn. Kommunikaatio kauppojen jÀlkeen todella surkeaa.
Kaupanteko oli nopeaa ja joustavaa!
SelkeÀt ja sujuvat kaupat
SelkeÀt ja sujuvat kaupat. Ei ongelmia
Nopea ja ystÀvÀllinen palvelu
Nopea ja ystÀvÀllinen palvelu