Autoradiospecialist.Y レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb hier bijna een jaar geleden een autoradio besteld. Helaas functioneerde deze na een tijdje niet meer helemaal goed. Contact opgenomen en ik mocht de radio retour sturen. Zij hebben de radio get... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na lang zoeken op internet ben ik bij autoradiospecialist.eu terecht gekomen voor het inbouwen van autoradio Apple CarPlay en achteruit camera met logo voor VW Golf type 6. Via e mail wordt al mi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Met de oude autoradio met carkit en Bluetooth had ik altijd last van verstaanbaarheid bij het bellen heb ik de 2DIN radio met Apple Car play besteld, een RCD330. Wauw de beste upgrade ever van mijn 15... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Radio helaas niet van de kwaliteit die ik voor ogen had. Scherm was defect. Retouren is op kosten van de koper, tenzij na onderzoek blijkt dat het scherm werkelijk defect is. Dat was het geval, maar t... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Ik ben van plan via deze bedrijf…

Ik ben van plan via deze bedrijf navigatie systeem te bestellen. Maar vraag me af of ik het wel vertrouwd is.

2023年4月8日
Autoradiospecialist.Y ロゴ

Autoradiospecialist.Y からの回答

Hey Librech goedenavond, bedankt voor je recensie!

Ons advies is om eens een kijkje te nemen op onze trustpilot & Google recensie pagina’s. Die zullen je vast verder kunnen helpen met het bepalen tot in hoeverre wij te vertrouwen zijn!

Daarnaast is het altijd mogelijk om ons te contacteren voor al je vragen! Dat kan via de mail en via ons whatsapp nummer.

Een fijne avond toegewenst!

RCD330 besteld

RCD330 besteld,
de radio deed het goed daarna kapte het scherm ermee, contact opgenomen wat stappen nagelopen, daarna de oude terug gestuurd en een nieuwe mogen ontvangen die weer werkt naar behoren!

2023年3月17日

Inbouwen autoradio Apple CarPlay met logo achteruit camera VW

Via e mail wordt al mijn vragen en info zeer goed, vriendelijk en zo direct mogelijk beantwoordt. En ook bij het inbouwen een vriendelijke monteur.
Alles verloopt volgens afspraak vanaf inkoop tot inbouwen
Ik ben dus zeer tevreden dat ik voor autoradiospecialist.eu heb gekozen.
Ik zou deze bedrijf ook zeker aanbevelen

2023年2月24日
5つ星のうち5の評価

Snelle levering en top service!

In eerste instantie bleek dat de meegeleverde kabel het niet goed deed, maar na kort contact via Whatsapp wisten ze al waar het evt probleem zat. Ze hebben diezelfde dag nog een nieuwe kabel opgestuurd. Alles werkt nu naar behoren en ben er hartstikke blij mee!

2023年2月9日

Topservice

Ik ben tevreden met de autoradio die ik heb besteld. Radio werkt goed en is makkelijk in te bouwen. Wanneer je er niet uit komt, is het bedrijf makkelijk bereikbaar en reageren snel om je te helpen. Erg goede service.

2023年2月2日
5つ星のうち5の評価

Na appcontact heb ik deze radio besteld…

Na appcontact heb ik deze radio besteld voor mijn dochter. Inbouwen is supermakkelijk door even het filmpje te bekijken op YouTube welke op de site staat. Alles werkt! Echt een aanrader. Prima service, over het algemeen snel contact als je iets wil weten. Zelfs op zondag!

2022年10月23日

Trustpilot エクスペリエンス