レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Mijn ervaring met dit bedrijf was ronduit teleurstellend. In het begin zijn ze vriendelijk en behulpzaam, maar zodra ze je geld hebben, verandert dat volledig. Vanaf dat moment moet je zelf overal a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kwam hier voor een Mercedes GLC, Snelle en goede afhandeling. Prettig geholpen zonder glibberige verkooppraatjes. Goed aanbod gekregen op een inruiler. Een blauwe Merdedes E uit 2015 Eigenlijk w... もっず芋る

3.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

BMW, binnen twee maanden issues

BMW gekocht uit 2021. Extra afleverpakket met controles e.d. Binnen drie maanden reeds waarschuwing dat remmen zijn versleten nadat Auto niet veel is gebruikt. Auto Roest reageert niet op email. Betekent dat remmen nog maar net door keuring kwam destijds...

2026幎2月11日

BMW 218I

Van de week mijn skoda octavia combi ingeruild (ook hier gekocht) op een Bmw 218i active tourer.
Had op internet de wagen gezien en op een dag spontaan naar Auto Roest gereden.Na een korte blik gevraagd of een proefrit mogelijk was, dat was zeker geen probleem.
Na de rit om de tafel gaan zitten met Robin om de inruil en wat dingen aan de auto te bespreken.
De todo dingen zouden geregeld worden en over inruil waren we het ook zo eens.
Dus afgesproken zaterdag de wagen op te halen.
De volgende dag hadden we het idee de ramen te laten tinten dus dacht laat ik Auto Roest eens bellen en of ze dat voor zaterdag zouden kunnen regelen.
Na het eens te zijn over de prijs hebben ze toch ook nog kunnen regelen dat mijn wagen tiptop gepoetst en met getinte ramen klaar stond.
Echt super geregeld weer Robin en Jimmy
Dank daarvoor.

2025幎4月12日

Altijd fijn geholpen!

Ondertussen al 4 jaar mijn wat oudere opel in onderhoud (18jaar). Altijd erg tevreden. 2 weken geleden geholpen met een kapotte remklauw rechtsachter. Fijne communicatie over kosten, en uitleg waaronder ook gelijk remblokken vervangen. Erg klantvriendelijk voor mij meer als 5 sterren waardig!

2025幎2月13日

Zeer tevreden

Ik heb een auto gekocht bij auto roest.
Super fijne auto, geen problemen.
Verkopers en eigenaar hebben mij goed geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan.
Mijn auto is netjes klaargemaakt in de werkplaats en zag er netjes uit bij afleveren!

2024幎8月22日

Werkplaats

Auto neergzet voor groot onderhoud en Apk. Werd na een uurtje al gebeld over om te overleggen over een aantal kleine mankementen. Alles netjes opgelost en kan weer vertrouwt de weg op. Top service

2024幎12月18日

nog nooit z,'n k.

nog nooit z,'n k.. bedrijf mee gemaakt met hun service, is een groot ontmoedigings beleid garantie met bovag stelt daar niets voor...? nooit meer daar naar toe pffff
Bovendien blijkt de audi voor € 22.000 schade hebben gehad 😡😡
en dit wist auto roest maar hebben niets vertelt 🀔🀔🀔
we hebben de auto maar op geruimt zo veel problemen 😡
dit gaat over een periode van de laatste 6 maanden

2025幎1月17日

Maak niet dezelfde fout

Je koopt een auto waarvan je zeker weet dat hij goed onderhouden is en pas na 7 dagen verschijnen er 2 grote gebreken. En dat is nog niet alles, de lak begon af te vallen. Wat een ramp.
De verkoper Wim neemt mijn telefoontjes niet aan, dus ik zal mijn advocaat moeten sturen. Ik zou ze een nul geven.
In plaats van te genieten van de auto, moet ik hem laten onderhouden en veel geld uitgeven. Maak niet dezelfde fout.

2024幎12月27日

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Ik heb hier onlangs een occasion gekocht, en het was een geweldige ervaring. De auto's zijn van topkwaliteit en de prijzen zijn heel redelijk. Wat ik ook waardeer, is dat ze alles rustig uitleggen en je niet pushen om iets te kopen. Absoluut een fijne plek om een auto te kopen!

2024幎10月10日

Vandaag mn bmw M3 opgehaald

Vandaag mn bmw M3 opgehaald, wat eigenlijk morgen zou gaan gebeuren, maar Jimmy van auto bedrijf Roest heeft het toch voor elkaar gekregen om hem eerder klaar te krijgen (poetsen nieuwe Apk) zodat ik hem 1 dag eerder kon ophalen, top bedrijf vriendelijk mensen die gewoon de tijd voor je nemen, ofdat je nou koopt of niet , super bedankt 👍

2024幎11月8日
5぀星のうち1の評䟡

Dure auto met enorm veel mankement nooit gecommuniceerd

Bijna twee jaar geleden een Mercedes hier gekocht van ≈30.000 euro met bouwjaar 2019. Wat op eerste gezicht een mooie auto leek, is uiteindelijk een financiële en mentale nachtmerrie geworden. Enkele maanden na aankoop begonnen de mankementen al, en na veel heen- en weer contact (en nadat er werd gezegd dat men het "probleem niet konden vinden") is er tóch naar de auto gekeken door de garage (mede door de BOVAG-verplichting). Slechts één klein onderdeel van het algehele probleem is opgelost. Deze ervaring liet een zure nasmaak achter, en besloot ik voortaan bij de Mercedes-werkplek mijn onderhoud te doen.

Al gauw bleek er bij de werkplaats Wensink dat er van alles mis was met de auto (verkeerde onderdelen geïnstalleerd nadat de auto schade heeft gehad, stuurprogramma werkt niet met de koplampen, missende sensoren, plakwerk met ducttape etc.). Dit heeft mij duizenden euro's extra gekost én nog steeds gaat kosten. Zó erg zelfs dat de auto (nogmaals, bouwjaar 2019, nota bene) niet de apk door komt.

Mijn tip, mocht je hier een wat duurdere auto kopen, laat deze dan gelijk checken door een officiële werkplaats, want transparant zijn ze helaas niet met mij geweest.

2024幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

Ruime keus en alles goed geregeld

Mooi bedrijf met een zeer grote diversiteit aan auto's.
De ontvangst was warm net als de koffie :) Wij waren op zoek naar een BMW X1 met weinig kilometers, en gelukkig stonden er 4 op het terrein.

Proefrit maken was geen enkel probleem en alle vragen werden keurig beantwoord. Het mooiste van alles was een inruilprijs waar alle voorgaande dealers niet bij in de buurt kwamen en gingen wij mede hierdoor dus bij de 3e proefrit over tot de koop van onze zwarte X1.

Wij kunnen Autoroest B.V. te Schelluinen van harte aanbevelen.

Bedankt!
Nellie en Roderik de Graaf

2024幎10月4日
5぀星のうち5の評䟡

Geweldig bedrijf met een assortiment dat iedereen wel blij kan maken!

Was amper door de deur heen en werd gelijk vriendelijk verwelkomd. Nadat mij wat te drinken was aangeboden werd ik al snel geholpen door een van de verkopers. De verkoper wist mij al snel verschillende auto's toe te wijzen, die voldeden aan mijn wensen en budget.
Een proefritje later zijn al mijn vragen en wensen uitgebreid en duidelijk beantwoord en behandeld.

Al en al een gezellige, behulpzame en eerlijke zaak die altijd voor vragen openstaat.
Met zowel de aankoop als de service heb ik geen klachten.

2024幎10月5日
5぀星のうち5の評䟡

Oneens over de slechte reviews! Ervaar het zelf

Vanaf het moment van ontvangst tot na de aankoop is Robin (en andere collega’s) er geweest om het vertrouwen te geven in dit top Bovag bedrijf. Hij was transparant en eerlijk over de aangekochte en inruil auto. En bood de best mogelijke service aan wat je mag verwachten van zo’n bedrijf. Het geluk is dat ik niet van de slechte reviews ben uitgegaan en ervoor gekozen heb het zelf te ervaren. Jullie hebben een tevreden klant erbij!

2024幎9月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ