レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service fra Sune hos Autos Jeg har kÞbt en Skoda Enyaq hos Autos, og hele oplevelsen har vÊret rigtig god fra start til slut. Sune har leveret en professionel og Êrlig servi... もっず芋る

Jeg bor i KÞbenhavn sÃ¥ var lidt i tvivl om jeg skulle lave dette kÞb, men det hele gik nemt igennem. Jeg fik tilsendt en detaljeret video og gennemgang hvor alt blev forklaret af sÊlgeren (... もっず芋る

En super god oplevelse. Ærlig, imÞdekommende og venlige. Sikke en tÃ¥lmodighed de viser, da jeg henter bilen gennemgÃ¥r vi alt 😊 jeg var helt tryg da jeg kÞrte. De bedste anbefalinger til Anthon og... もっず芋る

Vi havde akut brug for en bil til at erstatte vores gamle campingvognstrÊkker. Snakkede med autos.dk torsdag, med aftale om at de ikke solgte bilen inden vi kom og prÞvede den sÞndag kl 13. Underskr... もっず芋る

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

God og personlig service.

Vi oplevede en god og personlig service, selvom der var meget travlt i butikken, og det var lige i lukketid. Vi fik lov at prÞvekÞre bilen alligevel og tog derefter det hele over telefon og mail. Vi fik gennemgået finansieringsmuligheder grundigt og fandt den bedste for os. Ved afhentning af den nye bil, blev den gennemgået grundigt. Alt i alt en super god oplevelse.

2022幎3月28日

KÞb af ford fiesta

Varmeste anbefaling til Mikael og autos.dk. Nyligt kÞbt en ford fiesta hos Autos.dk og Mikael har gennem hele processen vÊret yderst professionel og trovÊrdig. Kan kun anbefale andre at handle her, hvis man Þnsker en Êrlig og gennemsigtig handel.

2022幎3月24日

Stor ros til Michael Foldager hos

Stor ros til Michael Foldager hos Autos.Dk. Fin modtagelse fra fÞrste gang. Behageligt vÊsen og ikke noget presseri. God til at skitsere de forskellige muligheder, så man fÞlte sig godt klÊdt på til at trÊffe det endelige valg. Skabte en festdag, da vi kom for at afslutte handlen. Her handler vi gerne igen og anbefaler til andre. Mvh Torben og Lisbeth

2022幎3月12日
Autos.dk A/S ロゎ

Autos.dk A/S からの回答

Hej Lisbeth og Torben. Tusind tak for feedbackŽen. Det er godt at hÞre at den fine hvide er landet godt i de vestjyske bjerge :-)

StÊrk anbefaling!!

StÊrk anbefaling!!!

Vi tog turen helt fra SjÊlland til Silkeborg for at prÞvekÞrer vores nye indkÞbte bil. Sune var super serviceminded fra start til slut. Han holdte den tilbage for os, da der var flere interesserede i bilen, da vi som nÊvnt kom fra SjÊlland. Dette endte med et kÞb og vi er sindssyg glade for bilen.

Stor tak og ros skal der lyde til Sune og hele autos.dk.

2022幎3月3日

God kÞbsoplevelse

God kÞbsoplevelse hos Autos.dk

Super fint kÞbsforlÞb af en VW Passat GTE.
God og kyndig vejledning fra Mikael og Sune igennem forlÞbet.

Det kan helt klart anbefales at handle bil hos dem!

2022幎2月4日
自発的なレビュヌ

Et besÞg hos Autos resulterede i at jeg

Et besÞg hos Autos resulterede i at jeg fik prÞve kÞrt en bil og konstateret en fejl som jeg fik snakket med ham som fremviste bilen, da chefen kommer gående imens vi snakker kommenterede han på bilen på en meget flabet måde jeg var mundlam og kunne ikke forstå at han skulle snakke med en hÞj attitude, jeg skyndte mig vÊk derfra vil aldrig handle i det firma jeg fik på ingen måder tryghed under snakken.

Hvad er hÞj rabat for dig egentlig, bare rolig finansering blev godkendt ;)
Ingen grund til at lyve med at vi har efterladt bilen beskidt, vi har ikke vÊret i mcd med bilen det var en lille prÞve kÞrsel, og vi havde rene sko og oveni havde vi trampet det rent inden vi trådte i bilen, måske skulle du rense din egen mund og finde ud af hvordan man snakker til ALLE kunder ;)

2022幎1月7日
Autos.dk A/S ロゎ

Autos.dk A/S からの回答

Hej Mesut.

Vi er aldrig glade for 1-stjernet - de er sjÊldent fortjente, og ofte overdrevne.
Men der er altid 2 sider af en sag.
Det her er, som vi ser det, nÊrmere en reaktion på, at handlen ikke lykkes dig ifbm med finansieringen og en meget hÞj rabat.
Husk god kundeskik når du og kammeraten er ude og 'prÞvekÞre' biler.
Bilen er nu rengjort fint igen efter i efterlod den beskidt.

Kanon service og professionelt team

Jeg havde en prÞvetur i en bil efter aftale med Sune. PrÞveturen endte i et kÞb af bilen og servicen fra Sune var super god.
Jeg er fÞrstegangkÞber og Sune var tålmodig og super god til at gå tingene igennem 1 efter 1 så jeg forstod hvert trin i kÞbet. Jeg fik enda bilen 2 dage fÞr aftalt tid. Jeg anbefaler autos.dk til andre folk

2022幎1月6日

I trygge hÊnder

Jeg handlede bil hos Autos.dk i Silkeborg. Bilen vi kÞbte blev flot vist frem og gennemgÃ¥et inden prÞvetur. Der var nogle mangler pÃ¥ bilen, som blev rettet inden lev. Vi skrev under fredag aften, allerede torsdag formiddag blev den leveret i Odense nysynet og serviceret. Der lÃ¥ tilmed en lille gave pÃ¥ forsÊdet 😍

2021幎12月22日

Helt fantastisk, simpelthen. Jeg har kÞbt mange biler i mit over 70

Jeg har kÞbt mange biler i mit over 70 årige liv, men ALDRIG fÞlt mig så godt behandlet nogen steder, som ved autos.dk, - både fÞr, under og efter underskriften. Alle 3, både Sune, Michelle og Mikael arbejder stenhårdt for at alt skal virke, - og det gÞr det. Jeg Þnsker dem alt det bedste for deres forretning og kommer gerne igen.

2021幎12月21日

Kanon behandling

Kanon behandling, rådgivning og oprindelig interesse i at du som kunde skal få den helt rigtige oplevelse - sammenholdt med et flot sortiment af biler kan vi kun give vores allerbedste anbefalinger af Autos.dk

2021幎12月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。