1.8

TrustScore 5段階評䟡の2

18件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Egentligt aner jeg ikke om de er gode

Egentligt aner jeg ikke om de er gode. Jeg ved de dumper big time på kommunikation. Jeg talte med en derfra sidst i december omkring montering af oliefyr i vores bil. Det fÞrste jeg får at vide at det kan de altså ikke nå lige nu for de har travlt.. jeg ringede også bare for at få af vide om det kunne lade sig gÞre og det fik jeg trods alt svar på. Her i starten af Januar beslutter jeg mig så for at få bestilt en tid, så jeg ringer til vÊrkstedet og telefonen bliver ikke taget .. jeg prÞver den efterfÞlgende dag og får af vide at jeg skal tale med en fra en anden afdeling, så hun får mit nummer og vil få en til at ringe tilbage . Efter ikke at have hÞrt noget fra dem i nogle dage, forsÞger jeg mig igen men ingen svar på telefonen. Dagen efter igen bliver telefonen taget og lagt på igen .. hmm de VIL bare ikke have kunder. Jeg finder nogle andre og det vil jeg anbefale andre at gÞre, nu har jeg spildt 14 dage på ingenting.

2025幎1月14日

Fem stjerner er ikke nok

Fem stjerner er ikke nok

Det var fantastisk service hele vejen igennem fra jeg ringede til dem til jeg fik bilen igen grundig vejledning, med hvad der var bedst for vores virksomhed..

Jeg vil sige 1000 tak og ses nÊste gang jeg er udfordret med bilerne..

2022幎10月19日
自発的なレビュヌ

Periodisk fejl i en styreboks til servostyring.

Havde en periodisk fejl på servostyringen. Ikke nemt at finde en fejl når den ikke er der :-), og det tog lang tid.
Fejlen lå i den elektroniske styreboks.
Til gengÊld var regningen halvt så stor som forventet, og en tredjedel af hvad jeg frygtede.

2021幎11月29日

KlargÞring til syn/syn.

Havde bestilt klargÞring til syn og fik at vide at et par småting skulle skiftes inden.
Til vores overraskelse fik vi senere at vide, at vÊrkstedet også ville sÞrge for synet, så snart den var klar - flot!
Kom retur fra syn på dagen som aftalt og til aftalt pris.
Ved ikke hvad man har lavet ved bilen ud over de små udskiftninger, men den kÞrer nu fantastisk! Lydniveauet er sÊnket betragteligt, sporingen var god fÞr men er nu bedre og så synes det som om den lige har fået 10 % ekstra krÊfter at lege med.
Absolut anbefalelsesvÊrdigt vÊrksted.

2020幎8月4日
Autoteknikviby ロゎ

Autoteknikviby からの回答

Hej Ove
Tusind tak for din anmeldelse, det varmer vores hjerter :)
mvh
Jan

Anbefales!

Jeg har brugt Autoteknik Viby til fire forskellige biler, og er meget tilfreds med vÊrkstedet. Super service, gode priser, Êrlig mekaniker og alle aftaler overholdes. Meget kompetent og anbefalelsesvÊrdigt vÊrksted.

2019幎7月30日
自発的なレビュヌ

En helt igennem suverÊn kundeoplevelse

En helt igennem suverÊn kundeoplevelse. Efter en lÊngere sÞgning, og samtaler med flere uinteresserede vÊrkstedmestre, useriÞse tilbud (dobbelpris) og vÊrksteder der tager 3 uger om at sende et tilbud, faldt jeg tilfÊldigt over Autoteknik Viby. Jan var imÞdekommende og serviceminded i en grad jeg sjÊldent har set i denne branche, sendte tilbuddet indenfor et kvarter og matchede alle de andre på pris. Hele vejen igennem processen blev jeg informeret og vejledt, bilen blev afleveret til aftalt tid og alt var som det skulle vÊre og lidt mere til. Autoteknik Viby og Jan er et bevis på at man med god service kommer langt. Mine varmeste anbefalinger.

2018幎1月24日
自発的なレビュヌ

Jeg kan ikke bage kage men..

Hvis jeg kunne havde jeg bagt den stÞrste af dem alle, og afleveret hos Autoteknik Viby.

Kan du godt lide fÞlgende?
-Vanvittig hurtig service?
-Billigt vÊrksted, som i vanvittigt billigt?
-Stor kompetence selv i lidt anderledes biler.

Så vÊlg Autoteknik Viby!

Til sidst en kÊmpe ros for at man ikke trÊder ind i et vÊrksted og fÞler sig dum, fordi ingen tager imod en. Jeg er altid blevet taget sindsygt godt imod, uanset om medarbejderen har haft noget i hÊnderne.

2018幎1月17日

Jeg har brugt Jan og Autoteknik Viby

Jeg har brugt Jan og Autoteknik Viby, til reparation af firmabiler de sidste par år ..
Endelig et vÊrksted hvor kvalitet Êrlighed samt punktlighed sÊttes fremfor alt..
Måske er det af udseende ikke det mest glamourÞse vÊrksted, men resultater og kvalitet på udfÞrt arbejde har aldrig nogensinde fejlet !!
Mine bedste anbefalinger 🚗
Vh