䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

AV Larsen er en virksomhed stiftede i 2017, hvis drift bestod af salg af maskiner. Vi er siden udviddet vores sortiment & virksomhed. Vi sÊlger nu mange ting indenfor landbrug, hus, have & vÊrksted. Vi har også et vÊrksted reservedelslager & butik/showroom, hvor du altid er velkommen til komme op og mÞde os. Vi sidder også klar på telefonen 8-16 mandag til fredag, så har du brug for hjÊlp eller mangler du noget, så kan du bare ringe til os.

3.7

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

EkstraordinÊr god service

EkstraordinÊr service
KÞbte et sneblad som blev sendt med det samme. Kunne dog ikke leveres p.g.a. for meget sne - komisk.
Blev genleveret uden ekstraomk.
Min maskine havde en anden kobling end den på maskinen og jeg ringede derfor og hÞrte hvad jeg skulle gÞre. AV Larsen sendte med det samme en ny kobling som jeg skulle bruge. Igen uden beregning. VIRKELIG god service

2026幎3月4日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig kundeservice, falsk reklame.

Min far har kÞbt en Alko sneslynge sÊt med batteri og lader. Der står der fÞlger et 5Ah batteri med, men der fulgte kun 4Ah timers med. De kunne ikke tilbyde et 5Ah i bytte, som ellers har 50% mere kÞretid.
De kan så tilbyde et afslag på endnu et 4Ah batteri, til 1000kr. Så stadig 200kr over prisen hos alle andre forhandlere.
FortÊller at det er billigere hos alle anfr3, og de siger at de også lige har sÞgt på det samme og gav ret i dette.
Svaret lÞd at så kunne vi bare kÞbe det der i stedet så...
Ekstrem dårlig service mod en kunde der har lagt over 100.000kr i butikken. Øv.

2026幎2月4日
Av Larsen ロゎ

Av Larsen からの回答

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget den tastefejl, der har vÊret i specifikationerne, og for den forvirring det desvÊrre har skabt.

I produktbeskrivelsen fremgår det, at varen kan leveres med enten 4Ah eller 5Ah batteri, men vi har fuld forståelse for, at det kan opfattes anderledes, når specifikationen har vÊret uprÊcis.

Som lÞsning har vi derfor tilbudt dig at returnere varen og få det fulde belÞb refunderet, i overensstemmelse med gÊldende forbrugerlovgivning. DesvÊrre har vi ikke mulighed for at ombytte til et stÞrre batteri da det er udgået af ALKO's sortiment.

Vi beklager ulejligheden og sÊtter pris på din feedback, som hjÊlper os med at forbedre vores information fremadrettet.

AV Larsen

Fantastisk - godt, godt og super godt

Ja, jeg var lidt i tvivl om jeg skulle kÞbe, da der intet var på deres Trustpilot. Dog fandt jeg ud af via maps (da jeg er KÞbenhavner), at det er en fysisk butik i Jylland med gode anmeldelser på Google, så jeg tog chancen.

Mit fiskehjul, blink og Êske kom efter 1 dag, aldrig har jeg oplevet så god hurtig levering og fint pakket ind.

Mange tak! Her handler jeg KLART igen! også hvis jeg besÞger Jylland til sommer..

2025幎6月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。