LÀgg ner skiten har blivit totalt lurad ..15.000. Får påminnelse Samt inkasso byter betalnings mottagare.. nÀ ja blir gråtfÀrdig NÀ det Àr bara att betala à skita i det blå.. Samsung paket
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ett av de mest avskyvÀrda företag som finns. De har satt i system att lura sÃ¥ mÃ¥nga som möjligt pÃ¥ kort tid, de har försÀljare som skulle kunna sÀlja sin mamma för en femma. Efter ett drygt 30 ta... ãã£ãšèŠã
BestÀllde 60 pack medicinska masker för 429 kr det har gÃ¥tt 2 veckor nu fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gonting. Försökt kontakta företaget flera gÃ¥nger och inte fÃ¥tt nÃ¥got svar. Dom har inget telefonnummer.... ãã£ãšèŠã
Bolaget Avea sÀljer handsprit och munskydd (mask) för 10-30 gÃ¥nger ordinarie pris, sÃ¥ hÀr i Corona-tider. Rena ockerpriser. Ruffel och bÃ¥g rakt av. Moraliskt sett - Ett riktigt skitbolag. Efte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Prylpandan Avea Àlskar prylar, hon kan bara inte få nog av leksaker, smink eller andra roliga prylar. KÀnn dig som hemma, se dig omkring i min fina butik och hoppas du ska hitta nåt!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÀgg ner skiten har blivit totalt luradâŠ
LÀgg ner skiten har blivit totalt lurad ..15.000. Får påminnelse
Samt inkasso byter betalnings mottagare.. nÀ ja blir gråtfÀrdig
NÀ det Àr bara att betala
Ã
skita i det blå.. Samsung paket
Har försökt fÃ¥ kontakt med personalâŠ
Har försökt få kontakt med personal från advea.Det Àr nu tredje veckan som dom svarar att dom Àr på utbildning och att det Àr stÀngt. Jag har mailat lika många gånger men får bara till svar att de återkommer. Hur gör jag?
Ett av de mest avskyvÀrda företag somâŠ
Ett av de mest avskyvÀrda företag som finns.
De har satt i system att lura så många som möjligt på kort tid, de har försÀljare som skulle kunna sÀlja sin mamma för en femma. Efter ett drygt 30 tal samtal till deras kundtjÀnst och ett antal brev (rekade) så avslutades hela avtalet.
Rekommendation: Köp inget på marknader eller stadsfester eller liknande. Behöver du en mobil ,platta, ta kontakt med en kÀnd firma
Ps. Företaget Àr som en Kameleont, de byter namn då och då
Akta er för detta företag
Akta er för detta företag lurar sina kunder med gratis saker sedan fÃ¥r man en faktura pÃ¥ flera tiotusen kronorâŠ
FruktansvÀrt företag
FruktansvÀrt företag! Varning köp inte från den hÀr firman!!!! Otroligt lång leveranstid, paketet kommit bort. NÀr jag vÀl fick min vara var det ett skÀmt. Motsvarade absolut inte bilderna. Dom kör hÀndelsereklam på Instagram så det finns ingen hemsida dÀr man kan gå in och titta. Vill nu returnera min vara och dom svarar absolut inte trots otroligt många försök att få kontakt! Kommer anmÀla företaget!!! //Ann-Charlotte
Från orolig till supernöjd.
Hade problem med leveransen, varan uteblev långt efter utskick men Avea skötte det snyggt och exemplariskt! Den kom dock fram efter ett tag och hade då inte ens en poststÀmpel på frimÀrket, så jag tror inte Posten fick in brevet i systemet ordentligt nÀr den ankom till terminalen och Avea ska inte klandras.
Så gick från magont och oro över att ha blivit lurad, till supernöjd! Rekommenderas.
VARNING
VARNING , VARNING
Handla aldrig på avea.se .De lurar dig på dina pengar .
Först fick jag inte rÀtt varor och de debiterar mig på en summa som ej stÀmmer in med antal varor .Har skickat varorna på retur och de påstår att de har ej fått de och vill ha betalt . Dessutom så går det inte o komma i kontakt med , de svarar aldrig på Mail och mina kontakter har varit via klarna . VD på företag bara blåser er på dina pengar .
Luredrejeri sida
Luredrejeri sida, bestÀllde för flera veckor sedan o betalade in direkt och var pÃ¥ dom pÃ¥ mail och fick svar att dom skickar igen, tjosan jo jo, ljuga Àr dom bÀst pÃ¥. BESTÃLL INTE AV DESSA, ni förlorar pengarna, ska kontakta klarna imorgon
BESTÃLL INTE!!!!!!!!!
BestÀllde såklart innan jag lÀst recensioner för jag blev så glad. BestÀllde för över två tusen kronor från hemsidan. Inga varor skickades. Inte fått svar från dem trots över 70 mail.
Nu har jag tagit kontakt med Klarna som ska försöka hjÀlpa mig.
Kriminella
En vÀn till mig har blivit lurad av dessa, 1000 kr och inga varor. Ser att många upplevt samma sak. SnÀlla, försök få stopp ekobrottslingar som dessa.
Varning! De stjÀl dina pengar!
Jag har bestÀllt en vara för 6 månader sen. De tog mina pengar och skickade inte min bestÀllning! Det Àr omöjligt att kontakta deras kundtjÀnst!
Varning
Varning, varning, varning för ett vÀldigt oseriöst företag. 24/2 - 2020 bestÀllde jag munskydd och betalade för de i förskott. Det har gått snart 6 månader och jag har varken fått munskydden eller mina pengar tillbaka. Det går inte att ringa de och de svarar inte på mina mail.
Det mest oseriösa företag jag varit medâŠ
Det mest oseriösa företag jag varit med om.
Dom ber om ursÀkt,lovar kontakta lager,tar betalt men skickar inte det man har bestÀllt. Har varit i kontakt med Sanna kundtjÀnst via mejl men hon återkopplar inte. VARNING!!!! VARNING!! köp inget från denna sida.
Catherine Empfevik
OBS KÃP ALDRIG FRÃ N DEM!
OBS! Köp ALDRIG från det hÀr företaget, de får bara era pengar och försvinner sedan! Ingen kundtjÀnst, de har bara mejl som de aldrig svarar på.
Jag annullerade min bestÀllning en dag efter jag bestÀllt varorna, de ignorerade mina mejl, de skickade iaf paketet och jag fick betala returavgifter!
De rapporterar inte returen och nu Àr jag tvungen att betala fakturan! Imorgon anmÀler jag dem till Konsumentverket, det Àr något stor fel med företaget.
Varning
BestÀllde varor, termometer och munskydd, i mars. Varorna har Ànnu inte kommit. Kontaktat dom vid flera tillfÀllen, men jag har inte ens fått något svar. Fick besked rÀtt snart efter bestÀllningen (21/3-20) att varorna var på vÀg, men de har aldrig kommit. Finns inga möjligheter att nå dom på annat sÀtt Àn via deras sida. MisstÀnker starkt att det Àr ett blufföretag.
Köp absolut inte från detta företag
Köp absolut inte frÃ¥n detta företag! De beskriver sina varor felaktigt och skulle du komma överrens med deras gmail-kundservice om att returnera varorna för pengarna tillbaka behÃ¥ller de bÃ¥de varorna OCH pengarna. UNDVIK ATT KÃPA HÃRIFRà N.
Brinn i helvetet
Absolut vÀrsta jag varit med om. Slösade pengar och kundsupport finns ej. Synd för ville köpa en present till min pojkvÀn hÀr, allt Àr förstört:(
Har ej fått vad jag bestÀllt o betalt för
BestÀllde två varor av detta företag
De skickade bara en vara plus att termometern de skickade vår fel sort som i sin tur kostade mindre Àn vad jag betalt
Har mailat till företaget men inte fått något svar, mkt dåligt
Kommer aldrig handla av dessa mer
Skumt
Jag bestÀllde bla munskydd och desinfektionsmedel som jag sedan insåg var helt överprisade. Nu har jag försökt att kontakta dom flera gånger för att få deras adress för att kunna skicka tillbaka varorna men har inte fått svar på över två veckor. Verkar vÀldigt skumt och dom tycks hÀnsynslöst utnyttja lÀget. Som tur betalade jag med Klarna så att jag kunde pausa betalningen. Dom kommer inte att få en slant från mig.
Erhöll varorna den 18 mars
Erhöll varorna den 18 mars.
Oxiskin Àr till ett allt för högt pris och dessutom med en varningstext som inte framgår vid bestÀllningen.
Munskydden ser mycket klena ut och till ett fantasipris.
Alltså önskar jag returnera hela försÀndelsen.
Produkt 557 pris 599:-
Produkt 571 pris 1299:-
Totalsumma 1898:-
SEDAN DEN 19 MARS HAR JAG SKICKAT UPPREPADE MAIL, ATT JAG ÃNSKAR RETURNERA FÃRSÃNDELSEN OCH BER ATT FÃ
DERAS ADRESS. I DAG ÃR DET DEN 3 APRIL OCH FORTFARANDE INGET SVAR. TRE FÃRETAGS NAMN HAR DE 1) avea.se, inget tel.nr, endast att man kan skicka mail som aldrig besvaras, 2)onvivos "inga tel.nr. registrerade", stÃ¥r det pÃ¥ deras hemsida, 3)picify - ingen aning vad det Àr. Om jag alltsÃ¥ inte fÃ¥r svar idag, sÃ¥ kommer jag anmÀla dem till AllmÀnna ReklamationsnÀmnden. I LAGEN Ã
NGERVECKA PÃ
INTERNETKÃP!!!