レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super lÊkkert produkt. Det er ikke fordi min hund ikke vil spise sin mad - men efter jeg er begyndt at pifte tÞrkosten op med AvlskovgÃ¥rds produkter - stÃ¥r han klar fra 16.45 til maden serveres. Hver... もっず芋る

䌁業が回答したした

Superhurtig levering og god service. Gode produkter, som hjÊlper når vores hvalp har brug for lidt ekstra lÊkkert på sin tÞrfoder.

䌁業が回答したした

Min lille meget krÊsne jack Russell prinsesse ❀ vil kun spise sin mad hvis der kommer smag af kylling lam eller okse på hendes mad. Vi kan kun anbefale Avlsskovgaard. Det bedste til jeres hund❀

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et jeres topping med kylling smag, Bestilte det, fordi min hund ikke mÃ¥ fÃ¥ noget mad m.m med ret meget fedt i, grundet sygdom, mÃ¥ indrÞmme det har virkelig gjort, at hun spiser alt hendes... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Avlskovgaard pÃ¥ smukke Fyn! Som to passionerede ejere, med en dyb kÊrlighed til dyr har vi observeret, at vores hunde ikke altid finder tÞrfoder spÊndende. For at undgÃ¥ usunde lÞsninger som leverpostej i foderet, har vi dedikeret os til at udvikle sunde og lÊkre opskrifter, som hundene elsker. Vi bruger kun naturlige rÃ¥varer; sÃ¥ ingen konserveringsmidler eller E-numre. Vores mÃ¥l er at skabe mÃ¥ltider, som bÃ¥de hunde og ejere kan vÊre tilfredse med. Velkommen til sunde og lÊkre lÞsninger fra Avlskovgaard! Giv din hund det bedste – sundhed og smag i hver bid!

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

358件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 95に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hurtig service

Hurtig service, og min hund elsker deres topping til det kedelige tÞrkost

2026幎4月14日

Tusind tak for din anmeldelse, Liza 😊

Det er altid en fornÞjelse at kunne gÞre tÞrkosten lidt mere spÊndende 😄🐶

Tak fordi du delte din oplevelse.

Super godt

Nemt at bestille, super hurtig levering, og min hund elsker det 🀩

2026幎4月7日

Tusind tak for din anmeldelse, Camilla 😊

Det lyder som en perfekt kombination – og vigtigst af alt, at din hund er begejstret 🀩🐶

Avlskovgaard

Superhurtig levering og god service

2026幎4月15日

Tusind tak for din anmeldelse, Debbie 😊

Det er dejligt at hÞre, at det giver lidt ekstra glÊde ved mÃ¥ltiderne – isÊr for en hvalp 🐶

Avlskovgaard

Hundene kan rigtig godt lide toppingen

Hundene kan rigtig godt lide toppingen 🐟😋

2026幎4月15日

Tusind tak for din anmeldelse, Bettina 😊

Det er altid det vigtigste – at det falder i god smag hos hundene 🐟😋

Tak fordi du delte det med os.

Spild af penge

Spild af penge,
Min hund vil slet ikke rÞre hans mad efter jeg smed det topping på, har både prÞvet med oksekÞd og lam, og kylling skal han ikke have for det han har allergisk for, men tÊnker det er det samme med resultat,

2026幎4月9日

Hej Nickolaj

Det er selvfÞlgelig Êrgerligt at hÞre, at toppingen ikke faldt i din hunds smag. Hunde har – ligesom os mennesker – forskellige prÊferencer, og det passer desvÊrre ikke til alle.

Langt de fleste oplever heldigvis, at det Þger appetitten, men der vil altid vÊre undtagelser.

Super lÊkkert produkt

Super lÊkkert produkt. Det er ikke fordi min hund ikke vil spise sin mad - men efter jeg er begyndt at pifte tÞrkosten op med Avlskovgårds produkter - står han klar fra 16.45 til maden serveres. Hver aften inden sengetid fordeler jeg lidt godbidder på slikkemåtten og tilsÊtter lidt af produktet - selvom han er vant til at få godbidder inden sengetid, så er han nu begyndt at småjamre inden det serveres - han er så begejstreret. Og som I ved en glad hun er også en glad ejer :-)

2026幎4月10日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Karin 😊

Det lyder som en hund med faste rutiner – og nu ogsÃ¥ noget ekstra at glÊde sig til 😄🐶

Det er virkelig fedt at hÞre, hvordan I bruger det både til måltider og på slikkemåtten.

Tak fordi du delte jeres oplevelse – det betyder meget for os.

Avlskovgaard

Han elsker bare det på sit tÞrfoder

2026幎4月13日

KÊre Helle

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at han elsker det pÃ¥ sit tÞrfoder – det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at skabe.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os!

Hunde kan lide det

2026幎4月3日

Tusind tak for din anmeldelse, Amanda 😊

Det vigtigste er jo, at det falder i god smag hos hundene 🐶

God fleksibel service

God fleksibel service, selv på en helligdag. Hunden kan lide produkterne, så alle er glade

2026幎4月6日

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det sÊtter vi stor pris pÃ¥ – vi prÞver altid at vÊre der, ogsÃ¥ nÃ¥r det ikke lige er en “almindelig” hverdag 🙌

Og dejligt at hÞre, at det hele fungerede som det skulle.

Avlskovgaard

Super gode produkter og super hurtig

Super gode produkter og super hurtig levering

2026幎4月6日

Tusind tak for din anmeldelse, Palle 😊

Det er vi virkelig glade for at hÞre – prÊcis sÃ¥dan en oplevelse vil vi gerne give hver gang 🙌

Avlskovgaard

Min hund spiser nu igen sit tÞrfoder

Min hund spiser nu igen sit tÞrfoder. Elsker jeres topping

2026幎4月5日

Tusind tak for din anmeldelse, Linda 😊

Det er sÃ¥ dejligt at hÞre, at din hund har fÃ¥et appetitten tilbage – det er lige prÊcis det, vi hÃ¥ber pÃ¥ 🐶

Tak fordi du delte din oplevelse.

Avlskovgaard

Min lille meget krÊsne jack Russell

2026幎4月5日

Tusind tak for din anmeldelse, Lykke 😊

Det lyder som en Êgte lille prinsesse 👑🐶 – sÃ¥ det er jo fantastisk, at hun har godkendt toppingen

Tak for din varme anbefaling, det betyder rigtig meget for os.

Avlskovgaard

Min hund er vild med jeres produkter så

Min hund er vild med jeres produkter så Rocky giver jer 🌟🌟🌟🌟🌟

2026幎4月3日

Tusind tak for din anmeldelse, Monica 😊

5 stjerner fra Rocky – så bliver det vist ikke bedre 🐶⭐

Tak fordi du delte det med os.

Avlskovgaard

TÊnker jeg ville prÞve Avlskovgaard da

TÊnker jeg ville prÞve Avlskovgaard da min hund var blevet trÊt af den mad hun fik. Så bestilte jeg en prÞvepakke og nu spiser hun sin mad med det samme. Dejligt.

2026幎3月30日

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er altid en lettelse, nÃ¥r de pludselig begynder at spise igen – isÊr efter lidt modstand 🐶

Tak fordi du gav vores prÞvepakke en chance.

Fin hjemmeside og hurtig levering

Fin hjemmeside og hurtig levering

2026幎3月28日

Tusind tak for din anmeldelse, Ulrik 😊

Dejligt at hÞre, at det hele fungerede, som det skulle – bÃ¥de fÞr og efter bestilling.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt

Tusind tak for din anmeldelse, Herluf 😊

Det er kort og godt – og det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🙌

Ældre hund elsker det!

Vores shiba inu på 9 år var blevet trÊt af sin tÞrfodder. Derfor prÞvede vi Avlskovgaard. Vi har ikke andet end rosende ord. Hun spiser al sin fodder på én gang og glÊder sig mere end aldrig til at få sin mad. Det har vÊret en kanon oplevelse.

Deres kundeservice er desuden også i topklasse og var hurtige til at hjÊlpe med at udrede en forsendelsesfejl. Jeg kan kun anbefale at prÞve dem.

2026幎3月18日

Tusind tak for din anmeldelse, Jonas 😊

Det er virkelig skÞnt at hÞre, at hun har fÃ¥et glÊden ved maden tilbage – isÊr nÃ¥r det er en Êldre hund, der pludselig begynder at spise med appetit igen 🐶

Og tak for de pÊne ord om kundeservice – det betyder meget for os, at det ogsÃ¥ spiller, nÃ¥r der opstÃ¥r noget undervejs.

Tak for din anbefaling.

Avlskovgaard

Hurtig levering af den bestilte

Hurtig levering af den bestilte prÞvepakke. Vi er startet med kyllingsmag og det fungerer perfekt. Et par dryp oven på hundens tÞrfoder og al mad er vÊk på ingen tid.

Tusind tak for din anmeldelse, Susanne 😊

Det lyder som en rigtig god start – og altid rart nÃ¥r madskÃ¥len bliver tÞmt uden overtalelse 🐶

Tak fordi du gav vores prÞvepakke en chance.

Godt produkt - super service

Godt produkt - super service
Hurtig levering.
Og det bedste - Hunden elsker toppingen.

2026幎3月26日

Tusind tak for din anmeldelse, Hanne 😊

Det vigtigste er jo, at hunden er begejstret – så er vi også 😄🐶

Tak for de pÊne ord og fordi du valgte os.

Jeg var skeptisk

Jeg var skeptisk, for min lille York terrier er småt spisende og er vant til at skulle have leverpostej ovenpå Sine tÞrre piller uanset hvor god kvalitet der er (Hills) men efter jeg har puttet et mindre sprÞjt på er dette spiser han sin mad :-) jeg er tilfreds

Tusind tak for din anmeldelse, Anita 😊

Vi kender godt typen 😄 smÃ¥ krÊsne sjÊle med hÞje standarder – sÃ¥ det er virkelig skÞnt at hÞre, at han har godkendt toppingen 🐶

Og dejligt, at du slipper for leverpostejen 😉

Tak fordi du gav os en chance.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。