Profesionalism si umanitate!
Dupa ce ai ajuns la aceasta clinica specializata pe hemoroizi, fisuri anale, chisturi pilonidale, nu poti decat sa multumesti lui Dumnezeu ðð ca ai descoperit-o si intregii echipe de acolo, d-lui doctor Yasir Gozu - extrem de modest ðð si profesionist ð , si doamnei translatoare Floricica 𥰠care empatizeaza si are o rabdare incredibila, dedicata 100% pacientilor romani. Sunt OAMENI formidabili toti, ii simti ca le pasa sincer de tine. Am ajuns acolo dupa 2 interventii nereusite in tara a unui chist pilonidal la baiatul meu de 17 ani. In tara ar mai fii trebuit sa facem CT, apoi RMN, etc, dar aici s-a vazut problema intr-o banala poza marita. Dupa interventia cu laser am plecat in croaziera pe Bosfor si ne-am plimbat pe jos vreo 2 km fara durere, iar urmatoarele 2 zile am mai fost la pansat pentru a stii cum sa procedam in continuare. La revenirea in tara baiatul a stat in masina in sezut 12 ore fara durere (doar putin disconfort spre finalul drumului, rezolvat cu un simplu analgezic). A urmat o perioada de supraveghere medicala de la distanta prin poze/filmulete, apoi am mai mers de 2 ori la control. La revenirea in tara, baiatul a mers normal la scoala. Multumim si recomandam cu incredere aceasta clinica!! Felicitari pentru ca sunteti atat de umani, modesti si profesionisti!! ððð Multumim, doamna Floricica, sunteti o comoara! ð€ð