レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ældresagsrabat pÃ¥ 25% pÃ¥ visse dage - herligt. Men nix, snydt. Ældresagen nÊvnt ved bordbestillingen, men ingen rabat ved betalingen: "Det skulle vÊre nÊvnt ved afgivelsen af bestillengerne", lÞd bes... もっず芋る

Mine kollegaer og jeg var inden for at fÃ¥ en Þl men efter 10 - 15 kom den mandelige tjener med krÞlet hÃ¥rd med besked, vi skulle gÃ¥, (folk havde dÃ¥rligt smagt Þllen ) fordi vores var reseveret, de sag... もっず芋る

䌁業情報

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

33件のレビュヌ

De snyder folk

Mine kollegaer og jeg var inden for at få en Þl men efter 10 - 15 kom den mandelige tjener med krÞlet hård med besked, vi skulle gå, (folk havde dårligt smagt Þllen ) fordi vores var reseveret, de sagde ingen ting og vi kunne ikke få voes Þl med. Så de snÞd os for ca 1000kr. Kommer aldrig det her sted mere

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Ingen respekt for deres kunder

Mig og mine kollegaer var på en hyggelig tur og vi startede på Axelborg bodega. Vi kommer her flere gange om året men denne gang var de mÞj ubehÞvlet, Vi bestilte en omgang Þl til alle men efter 10 minutter sagde de at vi skulle gå, da de bor vi havde var resevret, det sagde ingen ting om det vi bestille, de sagde ingen ting da vi fik vores Þl, og intet skilt på bordet men jeg har aldrig oplevet så dårlig behandling nogen stede fÞr og vi har besluttet at vores stamsted hvor vi kom flere gange om året ikke skal besÞges mere.

2025幎11月7日

Uforskammet tjener

Kom til Axelborg for at spise frokost som vi har gjort jÊvnligt i mere end 50 Ã¥r. Vi sÊtter os ved bordet th for indgangen, men bliver bortvist af tjeneren. Bordet var ikke reserveret, men den inkompetente tjener sagde “ der kommer nogen”😖. Da vi forlod restauranten tre time senere var bordet stadig ubesat.

2025幎2月23日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig oplevelse med regning og betjening

KÊre Axelborg Bodega

Hvor ER jeg skuffet!!! Jeg er kommet og spist hos jer igennem flere år og aldrig gået derfra med en ‘ØV’ oplevelse som til aften.

Jeg bestilte blÃ¥muslinger og desvÊrre var der intet ‘indhold’ i ca 1/3 del og derfor beder jeg om nedslag i regningen. Det bliver - efter en hvisken mellem de to unge mÊnd bag baren - mÞdt med et ‘vi kan give 5%’, hvilket svarer til 9,95 kr.! 1/3 del af 199,00 kr (som retten koster) er 66,33 kr.

Min Êldre veninde, som viste sit medlemskort til Êldresagen, blev mÞdt med et ‘vi kan ikke tage imod det og give rabatten, da belÞbet allerede er slÃ¥et ind’! Hun HAVDE vist kortet forinden! Og selvfÞlgelig kan de unge mennesker trÊkket belÞbet ud igen.

Er det den nye stil?!

2025幎2月10日

GOD OPLEVELSE

Vi fik en varm velkomst, en opmÊrksom & venlig betjening !
Vi sad udenfor & da det blÊste op, sÞrgede tjeneren helt af sig selv for at tÊnde varmelamperne.

Tarteletten var velsmagende, flÊskestegen saftig, hele 2 håndskårne skiver, sprÞd svÊr, hjemmelavet god rÞdkål & rugbrÞdet var ristet & lÊkker sprÞdt.
Veninden fik en stor portion muslinger, med lÊkker sovs & perfekte pomfritter.
(Dog kan den varme cacao ikke anbefales.)
Vi kommer bestemt igen.

2024幎7月23日

Terrible

Terrible. Not family friendly at all. People were rude. Tiny entrance and if you like to sit on top of strangers this is your place to be.

2024幎3月24日

Toilet og smÞrrebrÞd

Roastbeef alt for meget salat, peberrod for meget og for stÊrkt. Fiskefileter 2 meget små,men smagfulde. Alt i alt ikke delikat. synsindtryk. På vej på trappen op til toilettet lugtede voldsomt af tis, pÞj. Hvordan ser kÞkkenet så ud når dette var ulÊkkert kl var kun 12.00 mvh. Karen Eriksen

2024幎2月25日

Smidt ud?

D. 4. Februar 2024. SÞndagsJazz 17-20 og bestilt bord og fået bekrÊftet bord til fire personer. God start med at bestille Þl, vin og mad. Dessert og kaffe Þnskede at vente med at bestille, da vi vidste vi ville hÞre Jazzorkestret og sangerinden, som vi kender lidt i forvejen. Det var der ingen problemer i, alt var ok, venlig betjening.
Kl 18.20 Þnskede vi at bestille dessert og kaffe mm.
Det kunne vi sagtens få, vi skulle bare spise og drikke fÊrdig inden kl 18.50, hvor de skulle bruge tre borde, vores var det midterste, da de havde et selskab på 11 personer kl 19.
Blev vi lige smidt ud der
? Ja, pÃ¥ trods af, at vi faktisk var gode kunder, og at der ikke er nogen bagkant pÃ¥ bordreservation, og at vi ikke var fÊrdige med vores besÞg. Vi tilbÞd at flytte til et andet bord, men nej, der var ikke nogen ledige borde!
De der skulle sidde ved vores bord var allerede ved at komme og undrede sig, da de mente at have bestilt til kl 18.30.
Overbooking? Ja, mon ikke! Farvel og tak.
Efter gentagne skriftlige henvendelser til Axelborg Bodega, er der kun kommet autosvar: “Vi har travlt, svar inden 2-3 dage” i alle svar.
Dårlig oplevelse og dårlig håndtering 👎👎👎👎👎

2024幎2月4日

Vi var et selskab på 18 personer der

Vi var et selskab på 18 personer der alle havde forud bestilt aftenmenu. 2 Axelborg gryde og ca. 8 Wienersnizel og 8 (StegtflÊsk alt hvad du kan spise). Maden blev fÞrst serveret 56 min efter vi havde sat os til bords. Genopfyldning af tilbehÞr var mangelfuld og ikke tilstede. De to stjerner gives for en dårlig oplevelse, jeg var nÞd til at kÞbe en franskhotdog på vej hjem.(Smags oplevelsen fejlede ingenting)

2023幎12月5日
自発的なレビュヌ

Venter lÊnge på at afgive bestilling

Venter lÊnge pÃ¥ at afgive bestilling, fÞrst da vi begynder at gÃ¥ rundt kommer en af de 4 unge og siger vi ser sÞgende ud, ja vi sÞger betjening ? Vi fÃ¥r meny og drikkekort hvorefter hun gÃ¥r op til sine 3 andre kollegaer og de forsÊtter med deres mobiler😏 efter endnu 15 min gÃ¥r jeg op og hÞrer om vi kan afgive bestilling, det kunne vi dog godt, vi bestiller mad og fadÞl og INTET sker andet end de forsat stÃ¥r med deres mobiler jeg gÃ¥r igen op i baren for at hÞrer om de er begyndt at skÊnke Þllet, nej det er de ikke de kikker rundt pÃ¥ hinanden sikkert for lige at se hvem der gider ligge sin mobil😏
Jeg siger GLEM DET VI GÅR
Og så gik vi