We hebben al 6 jaar volledig vertrouwen in Axento. Prima communicatie en uiterst betrouwbaar. De app verschaft je alle info die je nodig hebt. Voor onze een hele goede financiële dienstverlener.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Axento is altijd goed bereikbaar en geeft duidelijke en reële informatie. Dat mij geeft vertrouwen dat er serieus met mijn geld wordt omgegaan.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een fijne partij om mee in zee te gaan. Alles wordt haarfijn uitgelegd, open en transparant. Ongetwijfeld zullen er goedkopere zijn, ik ga liever voor betrouwbaarheid. Ik heb gekozen om via verschil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ikhet is een mooie pagina met goede uitleg.(het oogt vertrouwen) Alleen vraag ik me af hoe lang de website bestaat en waarom er alleen revieuws van mei-sept 2024 erin staat en niet eerder of later.?... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Beleggen bij Axento is eenvoudig en zonder gedoe. Je bepaalt (samen met ons) hoeveel risico je wilt nemen en welk rendement je nastreeft. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor je uit handen. Je hebt er dus zelf geen omkijken naar.

Mgr. C. Veermanlaan 1G, 1131 KB, Volendam, ãªã©ã³ã

Zeer persoonlijke goeie hulp en regelen alles voor je. Zou ze iedereen aanraden

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Goede ervaring! Overzichtelijke app en service gerichte medewerkers. Onboardingsproces verliep ook goed.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Goede communicatie en fijn bedrijf om mee samen te werken! Zou het zeker aanbevelen.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Ben nu 1 jaar klant en goede en klantvriendelijke begeleiding. Ze zijn ook benaderbaar voor alle vragen.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Duidelijkheid, helderheid en kwaliteit. Zo beleef ik de service van Axento.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Duidelijk communicatie en doet wat het belooft. Beleg hier al jaren en heb jaar op jaar een goed rendement.
Over de jaren heen is het online portaal mooier geworden, maar de nodige informatie is er altijd geweest.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Axento is goed bereikbaar, neemt zelf ook contact met je op. Dat geeft een goed gevoel.
Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, boekt Axento goed resultaat.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Inmiddels al 9 jaar klant en tevreden, maandelijks een bedrag overmaken (zeer offensief) en geen omkijken meer , beleggen in ETFâs geeft rust en de rendementen zijn goed en via de app zie je al je beleggingen up to date. Heb in de familie axento ook aangeraden en inmiddels na een paar jaar zijn de rendementen goed en iedereen tevreden en dat zonder kennis of ervaring met beleggen.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Ik deel de mening van de andere reviewers. Na wat slechte ervaringen in het verleden is Axento een verademing. Ik beleg nu 2 jaar via Axento, ook met een beleggingsrekening voor mijn minderjarige dochter. Alles overzichtelijk in één app.
"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt".
Dit is voor mij een verstandige keuze geweest. Met rust en vertrouwen.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Goede ervaringen met Axento, al jaren. Betrouwbare vermogensbeheerder met gedegen resultaten.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Wij hebben binnen 24 uur een groot bedrag uit onze beleggingsrekening vrij kunnen maken om een buitenkans te kopen: een supermooie 2e hands camper. We gaan onze spaarcentjes gebruiken om te genieten van onze pensioentijd. Axento heeft gezorgd dat dit spaarvarkentje is gegroeid in de afgelopen jaren en nu is de tijd gekomen om hiervan te genieten.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Prima rendement. Duidelijke uitleg over de ontwikkelingen op de financiële markt.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Very happy with Axento. Also the service has been great, it's easy to contact them with any questions that I may have.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Axento is een bedrijf die haar klanten duidelijke informatie verschaft en je als klant het gevoel geeft dat je in goede handen bent. En dat is een fijn gevoel. Je wordt op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in de markt en je krijgt tips. Verder wordt je juist ontlast en ben je in goede handen.

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Ze zijn betrokken bij je stappen en je krijgt goede status updates. Hierdoor zijn ze erg betrouwbaar. Daarnaast is de app zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Kortom, ik zou het zeker aanraden!

Axento vermogensbeheer ããã®åç
Helder, duidelijke en fijne communicatie. Een gevoel van vertrouwen was direct na het eerste contact duidelijk.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã