Levering gebeurde volgens afspraak. Gebruik deze berging als opslagplaats voor pellets.Licht en toch stevig genoeg
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Via Azalp.be een Lutrabox tuinkast besteld die de perfecte afmetingen had voor ons terras. Alle communicatie verliep heel vlot en duidelijk met een goede opvolging van verzending! Thuis geleverd aan... ãã£ãšèŠã
Site, bestelling en bezorging waren zeer positief. Op zich is het zwembadpakket (stalen wand, liner, pomp,âŠ) ook kwalitatief in orde. Alleen de koppelingen en buizen / leidingen zijn niet goed (slecht... ãã£ãšèŠã
Van bestelling tot levering ging alles vlot. Van dit soort tuinkasten zijn er diversen beschikbaar op verschillende sites met dikwijls slechte reviews door beschadingen etc. Deze op azalp is zeer goe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 9ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Behalve dat er een plank mankeerde
Behalve dat er een plank mankeerde, maar achteraf snel werd geleverd, een goede ervaring met deze firma
Goede service en steeds informatieâŠ
Goede service en steeds informatie betreffende de status van de levering.
Kwalitatief hoogstaand product.
Zeer positief!
Correct - Duidelijke communicatie en oplossingsgericht - snelle reactie op mail - geeft veel vertrouwen!
STOP EENS MET REVIEW TE VRAGEN
STOP EENS MET REVIEW TE VRAGEN
ik zal de firma wel contacteren als het niet goed is
Buitenkast
Mijn pak goed ontvangen. Er zat een duidelijke handleiding bij en heb de kast dan ook goed in elkaar kunnen steken. Lichtgewicht makkelijk af te kuisen, waterdicht en stevige legplanken. Ben er heel tevreden mee.
De montage van de kast verliep vlot totâŠ
De montage van de kast verliep vlot tot ik de deuren aan de kast ging bevestigen. Na grondig nalezen van de handleiding waren er geen problemen meer.
Na montage voldeed de kast volledig aan mijn verwachtingen.
Beschadigd product
De levering van het bestelde product verliep vlekkenloos.
Bij uitpakken merkte ik dat het product beschadigd is. Dit werd gemeld aan de klantendienst. Na een week is hier nog geen oplossing voor.
Prijs kwaliteit goed
Prijs kwaliteit goed. Handig ligbed om mee te nemen in camper. Ligt ook goed en makkelijk opvouwbaar
Bestellen gaat vlot, communicatie kan beter
Bestellen gaat vlot. Maar enkel ge-automatiseerde mails.
Op voorhand gevraagd om mij te verwittigen zodra de kachel verstuurd zou worden, zodat ik dit kon inplannen om aanwezig te zijn bij de levering.
De eerste levering (stenen) werd enkele dagen op voorhand aangekondigd (link naar DHL). Maar de levering van de kachel kreeg ik pas in de ochtend een mailtje van de koerier dat deze in de namiddag leverd zou worden.
Gelukkig mensen gevonden die de koerierdienst konden opwachten.
Top ð
Correcte levering, goed verpakt en een héél mooie kwaliteit. Ik zou het zo weer opnieuw doen, een echte aanrader.
Lang moeten wachten
Het pakket was verzending 2 werkdagen op de site heb er 14 dagen moeten op wachten
Wel aangekomen wat ik had besteld
Goed product en goed naservice.
Goed product en goed naservice.
Info ivm de levering kon beter.
correct correct
Katten toren gekocht
Katten toren gekocht. Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.
Het is niet simpel om het ineen teâŠ
Het is niet simpel om het ineen te steken .
Plannen zij moeilijk te verstaan
Maar het tuinhuisje sta en is mooi
Mvg
Goede service en alles optijd geleverd.
Goede service en alles optijd geleverd.
Raad Azalp zeker aan .
Goede prijs en service
Goede (aanbiedings-)prijs, snelle en correcte levering.
Klantenservice reageert snel op vragen en is zeer behulpzaam. Aanrader dus!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ