レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super flotte negle i virkelig lÊkker kvalitet! De er lette at sÊtte pÃ¥, isÊr hvis man bruger de stickers der fÞlger med. Det tager vitterligt max 10 minutter begge hÊnder inklusiv, og sÃ¥ holder... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde fÃ¥et fat i den forkerte stÞrrelse, men ombyttelsesprocessen var rigtig fin, og Bingjing var til rigtig stor hjÊlp <3 Kundeservice er i top med hurtige, hÞflige og effektive svar. Jeg fik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er virkelig imponeret over, hvor flotte neglene er – jeg elsker dem! Kvaliteten er fremragende, og de ser endda endnu bedre ud i virkeligheden end pÃ¥ billederne. Kan varmt anbefales til alle, der... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Håndmalet Pess on nails i hÞj kvalitet. Hvert eneste sÊt negle er lavet med kÊrlighed og opmÊrksomhed ned til sidste detalje. Med B-ateliers press-on nails kan du let skifte look, om du skal på arbejde, i skole, eller til fest i weekenden. De er super nemme at sÊtte på og tage af, så du kan eksperimentere med nye looks så ofte, du vil. Det er som at have din egen lille neglesalon derhjemme!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

28件のレビュヌ

Super flotte negle i virkelig lÊkker

Super flotte negle i virkelig lÊkker kvalitet! De er lette at sÊtte på, isÊr hvis man bruger de stickers der fÞlger med. Det tager vitterligt max 10 minutter begge hÊnder inklusiv, og så holder de i hvert fald 3-4 dage hos mig. De er ligeså lette at tage af, og ser fuldstÊndigt ud som nye bagefter og kan altså bruges igen og igen. Genialt!

Derudover er der helt og aldeles fantastisk kundeservice at hente!

Jeg vil helt klart anbefale alle, der bruger press ons at kÞbe deres hos B-Atelier!

2026幎1月21日

Hej Sarah

Tusind tak for din mega sÞde anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene<3

Elsker de negle jeg fik

Elsker de negle jeg fik. De passer perfekt og ser fantastiske ud. Blev sendt hurtigt. Fuldt ud tilfreds og vil kÞbe hos dem igen.

2025幎8月7日

Hej Sif

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! Det er dejligt at hÞre at du blev glad for neglene <3

Fantastiske negle

Jeg kan ikke tåle den lim man plejer at bruge til at sÊtte negle på
Så det var helt fantastisk da jeg så B-atelier som brugte gel stickers
De er så smukke og så holder de utroligt lang tid
Jeg kan virkelig anbefale at bruge B-atelier hvis man vil skåne sine negle indenunder
Jeg kommer helt klart til at bestille nogen flere.

2025幎7月15日

Hej Michelle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for at hÞre, at vores produkter lever op til dine forventninger <3

Bingjing // B-atelier

Flotte designs, god kvalitet til gode priser

Jeg har det sidste års tid brugt og kigget rigtig meget efter press-on negle og har kÞbt mange af de billige, men også ledt efter steder med gode kvalitets press on negle til en overkommelig pris og med lidt anderledes designs og PLUDSELIG dukker B-atelier op på min instagram.
Jeg bestiller 4 par efter at have fundet den rigtige stÞrrelse (stÞrrelsesguiden er super nem at fÞlge).
Hurtig levering og er fuldstÊndig forelsket i de flotte designs og kvaliteten på neglene.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos B-atelier!
Klar anbefaling!

2025幎7月23日

Hej Katrine

Tusind tak for din mega sÞde anmeldelse! Det betyder meget og jeg er glad for at du blev glad for neglene <3

Bingjing // B-atelier

Jeg havde fået fat i den forkerte

Jeg havde fået fat i den forkerte stÞrrelse, men ombyttelsesprocessen var rigtig fin, og Bingjing var til rigtig stor hjÊlp <3 Kundeservice er i top med hurtige, hÞflige og effektive svar. Jeg fik sendt forkert stÞrrelse retur, og bestilt nye designs i anden stÞrrelse uden omkostning (da de var i samme prisklasse, men stadig mega fin mulighed at kunne bestille nye designs). Jeg modtog ombyttelsespakken i morges, hvor stÞrrelsen passede perfekt! Mange tak til B Atelier, jeg skal helt klart se på nye designs snart ;D

Med venlig hilsen,
Julia

2025幎7月18日

KÊre Julia

Mange tak for din super sÞde anmeldelse!! ❀

Helt vildt godt kÞb

Helt vildt godt kÞb!
Jeg har aldrig prÞvet at bruge Press on negle fÞr, men det var en super positiv fÞrste oplevelse.
Neglene er helt vildt flotte og instruktionerne er nemme at fÞlge.
De ankom også hurtigt (inden for 2 dage).
Nogle enkelte af neglene er en smule gennemsigtige, men når de fÞrst er påfÞrt er det ikke rigtig noget man ser.

2025幎7月6日

KÊre Liv

Tusind tak for din sÞde anmeldelse!

Bingjing // B-atelier

Stedet man vender tilbage til

Jeg er simpelthen sÃ¥ glad for mit kÞb! Varerne er prÊcis som pÃ¥ billederne – endda endnu flottere i virkeligheden. Kvaliteten er rigtig lÊkker, og man kan virkelig mÊrke, at der er gjort noget ud af det. Leveringen var overraskende hurtig, og alt kom pÊnt og ordentligt frem. Det hele fÞltes bare nemt og trygt. Jeg kan helt klart anbefale butikken og glÊder mig allerede til at handle her igen!

2025幎6月30日

Hej Stina

Tusind tak for din mega sÞde anmeldelse! Det er dejligt at fÃ¥ at vide, at kÞbsprocessen har vÊret behagelig og at produkterne levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os! 💗💗

Virkelig flotte negle

Virkelig flotte negle. De er lette at sÊtte på og tage af, uden at ÞdelÊgge egen negl.

2025幎6月21日

Hej Tina

Tusind tak for din sÞde anmeldelse!

Jeg er virkelig imponeret

Jeg er virkelig imponeret over, hvor flotte neglene er – jeg elsker dem! Kvaliteten er fremragende, og de ser endda endnu bedre ud i virkeligheden end på billederne. Kan varmt anbefales til alle, der elsker smukke negle uden at skulle betale en formue. Tusind tak – jeg handler helt sikkert her igen. 100 % tilfreds!

2025幎6月16日

Hej Rebecca,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!! Jeg er glad for at du blev glad for neglene <3

Beautiful

Super flotte negle

2025幎5月23日

Hej Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse! <3

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Levering var hurtig og god. Neglene var prÊcis som blev vist på hjemmesiden og var både nemme at få på og af og gemme til senere.

2025幎4月24日

Hej Cecilie

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene <3

Fantastisk

Fantastisk! God kvalitet og perfekt lÞsning istedet for at få lavet akryl negle. Nemme at tage af og på.
10 ud af 10!

2025幎4月24日

Hej Samia

Tusind tak for din anmeldelse! <3

Fantastisk god service

Fantastisk god service, modtog min bestilling 1,5 dÞgn efter jeg havde bestil den🀩🀩
LÊkre flotte negle af god kvalitet som kan holde lÊnge🌞🙂
Nemt og god guide til måling af sine negle
Elsker dem❀❀🙂🌞

2025幎3月13日

Hej Jane

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene! ❀

Bingjing // B-atelier

Super hurtigt levering og pakken

Super hurtigt levering og pakken indholdte alt, man har brug for, for at pÃ¥fÞre neglene! Fik ogsÃ¥ et mega sÞdt kort med promo kode. Neglene var SÅ pÊne og instrukserne var tydelige og nemme at fÞlge. KÞber helt klart her igen :))

2025幎2月12日

Hej Victoria,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse!! Jeg er super glad for at du blev glad for neglene <3

Bingjing // B-atelier

Modtog de flotteste negle!!!

Modtog de flotteste negle! De holder virkelig godt og er samtidig slidstÊrke. Har kun gode ting og sige! Hurtig levering og den fineste indpakning også. Min veninde har allerede lagt en ordre også<3

2025幎2月2日

Hej Cecilie

Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for din anbefaling til veninde! Jeg er glad for at du blev glad for neglene 💗

Bingjing // B-atelier

Super let for nybegyndere og fantastisk service

Jeg har aldrig prÞvet kunstige negle fÞr, men forelskede mig pladask for udvalget her. Jeg havde lidt spÞrgsmÃ¥l bÃ¥de inden og efter mit kÞb, og hun var rigtig hurtig til at svare grundigt pÃ¥ mine mange spÞrgsmÃ¥l 😊.

Min bestilling blev sendt hurtigt, og neglene er pakket rigtig fint ind, så det fÞltes rigtig luksus at åbne pakken.

Som sagt har jeg aldrig prÞvet kunstige negle fÞr, bland andet fordi jeg ikke er vild med tanken om at komme lim på mine negle, men disse sÊttes på med tape. Det fungerer rigtig godt, og efter at have set guiden på hjemmesiden var det super let at sÊtte neglene på. Jeg brugte stÞrrelsesguiden, og de passer rigtig fint på mine negle. Lige nu har jeg neglene på, på anden dagen, og de sidder stadig fint, og der er ingen tegn på, at de falder af lige forelÞbig.

Neglene selv er helt utroligt flotte, og jeg kommer helt sikkert til at kÞbe flere par i fremtiden 😁.

2025幎1月20日

Hej Nana,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene. Du kan altid velkommen til at rÊkke ud, hvis du skulle vÊre i tvivl om andet <3

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。