Velkommen hos b.energy
Der blÊser nye vinde i elbranchen
I b.energy gÞr vi de grÞnne valg til de nemmeste. SÃ¥ du kan fÃ¥ grÞn strÞm som alle andre. Men en kundeservice som ingen anden ð
Hvornår har du sidst skiftet elselskab?
Din jagt på et nyt elselskab slutter her.
Hos b.energy kan du fÃ¥ en af landets billigste elaftaler med en variabel elpris. PlanlÊg dit elforbrug, og udnyt de billige timer til gavn for hele familien ð°ðšðŒâð©ðŒâð§ðŒ
Gennemsigtig elselskab
FÃ¥ en elregning i et sprog, som du forstÃ¥r. Ingen overraskelser, skjulte gebyrer eller mellemregninger. Hos os kan du tydeligt se, hvor meget du skal betale â og ikke mindst for hvad ð€·ââïž
- 0,- i oprettelse.
- 0,- i abonnement.
- Ingen binding.
Billig strÞm og fantastisk kundeservice
Med over 11.000 kunder er vi langt fra de stÞrste, men heller ikke ubetydelige af stÞrrelse. Vi er store nok til at tilbyde dig gode priser og en strÞmlinet service â men ikke sÃ¥ store, at vi ikke har tid til dig â¡ð³ð
Federe kundeservice
Oplev en af elbranchens hurtigste svartider pÃ¥ telefon, sÃ¥ du kan fÃ¥ hjÊlp, nÃ¥r du har brug for det. Hent b.energy appen, fÃ¥ et overblik over dit elforbrug og se, hvornÃ¥r strÞmmen er billigstð±ð€ðŒ
Har du nogle spÞrgsmål?
Marie, Adam og alle de andre i vores dygtige kundeservice kan hjÊlpe dig med vores produkter, din regning og nÊsten alt andet. Intet er for stort eller smÃ¥t ð¡
Giv et kald på telefon 70 28 40 00 eller smid en mail på kundeservice@b.energy.
Fed energi!
ððŒEr du interesseret? Tag bare et kig pÃ¥ vores flotte anmeldelser âšâšâšâšâšâšâšâšâšâšâšâšâšâš