Baaap レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De Baaap bank die al even op mijn verlanglijstje stond werd razendsnel geleverd (en dit zonder verzendkosten) mijn vraag die ik online stelde werd de volgende dag enorm vriendelijk beantwoord. De bank... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Deze speelbank toevallig ontdekt op een bekende website waar ze niet meer voorradig was. Bij het opzoeken op google op deze website terecht gekomen die meteen een goede, toegankelijke indruk gaf. De... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel goed contact via whatsapp gehad, snelle levering. Flexibel toen we toch nog van kleur wilden wisselen. We hebben 3 BAAAP banken in huis (elke kinderslaapkamer) en er wordt dagelijks gebruik v... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Toen ik bestelde stond er levering na 1-2 werkdagen. Is ondertussen al 5 werkdagen geleden. Op de bestel informatie staat dat het pakket verzonden is, echter nog niets mogen ontvangen noch een t... もっと見る

企業情報

1. 子供用家具店

当該企業による記述

BAAAP dé modulaire speelbank voor kinderen om eindeloos te spelen. Laat de creativiteit van je kind de vrije loop met deze fantasierijke modulaire speelbank. BAAAP is de meest speelse kindersofa voor kinderen van alle leeftijden.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

Hele fijne speelbank voor onze dochter van 3

Hele fijne speelbank voor onze dochter die 3 jaar is geworden! Ze gebruikt hem zowel om op te rusten als op te spelen (alleen en met vriendjes). Samen een lekker leesplekje en zelf verbaasd over hoe relaxed hij zit! Heel blij mee. Ze kan er echt haar energie mee kwijt. Hebben de roze en kleur komt mooi overeen met de afbeeldingen!

2023年12月28日
自発的なレビュー

Helemaal happy mee

Helemaal happy mee. Zowel mijn kleine mannetje als ik.
Hij is nog geen jaar dus hoop hier jaren plezier van te hebben.
Nu spelen we lekker op de grond en zit ik relaxed al klimt en klautert hij er vol overgave overheen.
Straks kan hij naar zijn slaapkamer om op te ravotten en hutten te maken.

2023年12月19日

Super mooie speelsofa

De sofa was heel rap geleverd . Mijn dochter is er super blij mee . Het mooiste verjaardagscadeau die ze ooit gehad heeft .

2023年12月18日

Baaap からの回答

Wauw wat een compliment 😃 geweldig Tamara! We wensen jullie nog vele jaren speelplezier van de BAAAP! 🥰

Hele mooie speelbank

Hele mooie speelbank! Wij hebben de donker blauwe kleur besteld. De stof is lekker zacht en makkelijk afneembaar met een doekje. De kussen zijn stevig en ook als wij er zelf op zitten zakt de bank niet door. Onze zoon van 14 maanden is er heel blij mee en kan hier hopelijk nog een hele tijd mee vooruit :)

2023年12月14日

Baaap からの回答

Wat leuk te horen Marije! Wij wensen jullie nog heel veel plezier van de BAAAP! :D

Geweldige koop

Geweldige koop. Hutten bouwen, ‘chillen’, logeren - het kan allemaal. Makkelijk om te bouwen naar de gewenste vorm.
Veel speel plezier in het verschiet :-)

2023年11月20日

Baaap からの回答

Yes dat is zeker zo! 🥳 Veel plezier van jullie Baaap en bedankt voor de review 😃

Oh my goodness!!

Oh my goodness!!! I don’t know how we did not have this matress in our house before!! The children sang in a choir “keep it mum!!

It’s really nice. Comfortable, the size is perfect and I can see our children enjoy it for a long time. It’s also handy for sleep overs. My daughter wants one for her room when she has friends staying over :-))

Perfect for this cold weather, lekker gezellig to watch movies even. And super for them to be creative without the screens too!!

We LOOOOOOVVVVEEEEE IT!

2023年11月24日

Baaap からの回答

Hi Naomie, that’s so great to hear! 🥰 Thank you for your loverly reviews and we wish you lekker veel gezellige film avonden and other adventures with the Baaap! 🤩

5つ星のうち5の評価

Dochter is er erg blij mee

Dochter is er erg blij mee. Stevige en grote speelbank. Het zou nog beter zijn als de prisma blokken iets langer waren. Als je nu het huisje bouwt met de prisma blokken eronder wankelt het als dochter erin zit. Het is niet erg,want je komt zacht terecht.

2023年11月17日
5つ星のうち5の評価

Het speelgoed is even mooi als wordt…

Het speelgoed is even mooi als wordt voorgesteld op de site. Mijn drie kleinkinderen hebben er aan vanalles mee gebouwd, zetel, glijbanen, turnmatten, huisjes….heel leuk speelgoed.

2023年11月1日

Baaap からの回答

Beste Martine, wat leuk om te horen! En wat een geweldig cadeau voor de kleinkinderen 😊 heel veel plezier van jullie BAAAP!

5つ星のうち5の評価

Het bankje is precies zoals beschreven

Het bankje is precies zoals beschreven. M’n kids (6 en 2 ) spelen er heel erg graag mee.
Levertjjd was precies zoals afgesproken. Ik zou zeker nog eens hier een bestelling plaatsen

2023年10月20日

Baaap からの回答

Bedankt Katja! Heel leuk om te horen :) We wensen jullie nog ontzettend veel plezier met jullie BAAAP!

Superleuke bank!

Volgende dag in huis, kids spelen er elke dag mee tot nu!

2023年10月13日

Wat geweldig leuk om te horen! Nog heel veel plezier van jullie BAAAP :D