Babyboogiewoogie レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er helt med pÃ¥, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfÞlge. NÃ¥r det er sagt sÃ¥ er der kun én ting at sige. WOW! Jeg kÞbte en slyngvugge i gÃ¥r og finder... もっず芋る

Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hÃ¥nd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var ogsÃ¥ let som en l... もっず芋る

Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mÊrker at vÊlge mellem, som jeg forestiller mig sker i t... もっず芋る

Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upÃ¥klageligt i de ca. 4 mÃ¥neder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemÃ¥let, fordi vores baby ikke lÊngere har... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Baby BoogieWoogie er et cirkulÊrt univers med baby- og småbÞrnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda kÞbe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrÊkkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Tyngdedynen er er hit!

Tyngdedynen er er hit!

Har en sÞn som altid sparker sin dyne af når han skal sove da han ligger meget urolig. Vi var dig skeptiske for om en tyngdedyne ville hjÊlpe. Derfor er vi mega glade for, at der findes dette koncept, hvor man lejer en tyngdedyne til er fair pris og kan prÞve den af ligeså lige man synes det er nÞdvendig.

Vi er indtil vider positive overrasket over, hvad en tyngdedyne kan gÞre ved vores sÞn sÞvn. Det er klar blevet forbedret! Han har nu brugt den siden 1 juni og vi forsÊtter med at bruge den :-D

2022幎6月13日

SkÞn kundeservice!

Meget tilfreds. Super kundeservice! Havde bestilt leje af slyngevugge over et par dage (blev hele tiden afbrudt midt i bestillingen af min lille sÞn der var ked eller utilfreds) og glemte derfor at gÞre brug af en 20% rabatkode. Skrev til kundeservice i hÃ¥bet om at vi kunne gÞre noget ved det, og vupti var min ordre annulleret og jeg kunne bestille pÃ¥ ny - med rabatkode - og hun ville pakke vuggen med det samme 👍🏌👍🏌

2022幎6月5日

Vi har i 2 måneder lejet en slyngevugge

Vi har i 2 måneder lejet en slyngevugge med motor igennem baby boogie woogie. Det har vÊret fantastisk, at kunne afprÞve om vores sÞn kunne lide og bruge den fÞr vi brugte en masse penge. Han er blevet så glad for den at vi har valgt og kÞbe produktet fra dem. Virkelig fantastik hjemmeside og produkter.

2022幎5月30日

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Ekstrem hurtig levering og god kvalitet af produkterne. Man kunne frygte de var “slidte” og “brugte” men vuggen var helt som ny 👏🏌 Og en god pris til den som blot vil prÞve en vugge og forsÞge et par mÃ¥neder.

2022幎5月26日

SÞde og nÊrvÊrende mennesker

Som mor til en baby som absolut sove virkelig dårligt om natten med 8 opvågninger, var jeg absolut desperat efter at kaste hvad som helst efter bare at få lidt mere sÞvn - samtidig med at jeg tvivlede på min dÞmmekraft fordi jeg var trÊt og desperat.

Jeg synes, Babyboogiewoogies koncept med at leje produktet i fÞrste omgang, er virkelig godt for IKKE at komme til at handle i desperation. Det er virkelig rart, at få lov til at afprÞve produktet fÞrst.

Jeg lejede en Hushlittleone tyngdedyne, som jeg kunne hente hos dem på Amager allerede dagen efter. Firmaet er ejet af et par, som var så sÞde, nÊrvÊrende, gav sig tid til at lytte og gav tid til introducere mig til produktet.

5 dage senere fik jeg en mail fra dem, med yderligere instruktioner på hvordan det kunne blive en succes at bruge babydynen.

Der er mulighed for at kÞbe produktet fri indenfor de fÞrste tre måneder, hvilket nok vil ske for os, da produktet virker på os. Vi er gået fra de 6-8 opvågninger til 2-3 om natten.

2022幎5月14日
自発的なレビュヌ

Super godt koncept og god service

Super godt koncept til de babyting man ikke skal bruge for evigt! Derudover bare rigtig god service - jeg havde misset en mail der rÞg i spam og de skrev derfor en sms for at hÞre hvornÃ¥r de kunne levere. Da vi sÃ¥ modtog slyngevuggen var der overskud og interesse for at hÞre hvordan det gik med vores baby og hvilke andre muligheder der er hvis slyngevuggen ikke kunne give den lille ro. Vil klart bruge babyboogiewoogie igen hvis vi skal bruge andre ting eller til en evt 2’er!

2022幎5月7日

Dejlig nemt

Dejlig nemt at handle med baby Boogie Woogie. Hurtig betjening og produkterne er i god stand. KÊmpe anbefaling herfra, og jeg ser frem til at handle med dem igen snart

2022幎5月6日
自発的なレビュヌ

Super nemt at prÞve ting af og ikke skulle opbevare en masse udstyr når det ikke kan bruges lÊngere

Fantastisk sted. Så nemt at leje - vi lejede slyngevugge, babynest og bÊresele. Mest for at prÞve det hele af inden vi investerede i det - men med tiden var det bare nemmere at leje. De små poder vokser jo fra det hele konstant. Lej lej lej

2022幎4月28日

Kanon service

Kanon service! Super mulighed for at afprÞve produkterne uden man skal bruge en formue. Og så kan man kÞbe produkterne efterfÞlgende- super smart. Kan kun anbefale!

2022幎4月28日

Fantastisk service!

Fantastisk service!! Jeg bestilte en tyngdedyne en aften kl. 21 - den blev leveret (personligt) kl. 13 den efterfÞlgende dag og endda med et par gode råd på vejen.
Og selvfÞlgelig et super koncept.

2022幎3月31日