Lagde en ordre, efter mail korrespondance om afsendelse efter bestemt tid pga. en ferie. Modtog den flotteste bestilling som aftalt. God oplevelse.
Fantastisk og effektiv! Jeg var meget sent ude med min bestilling, men skrev til chatfunktionen, for at hÞre om det kunne nÃ¥s, og Babybroderi leverede bare varen! De var hurtige, hurtigere end de s... ãã£ãšèŠã
Det virker. Nem bestilling God information. Varene kommer som forudset. Rigtig pÊnt arbejde. Det er 3. gang jeg kÞber her.
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Jeg havde glemt at skrive hvad navn der skulle indgraveres. SÃ¥ babybroderi skrev og spurgte mig, og sÃ¥ fiksede de den. SÃ¥ der alligevel var hurtig leverin... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ny ejer 1.8.2026 Hos Babybroderi.dk sÞrger vi for, at forÊldre kan fÃ¥ alt de behÞver til deres smÃ¥ mirakler â og endda med et unikt og personligt broderi. Hvad end det er bamser, babytÞj, nusseklude, stofbleer eller noget helt andet, sÃ¥ kan du pÃ¥ vores webshop finde nye, spÊndende og flotte tilfÞjelser til din babygarderobe.
ãã³ããŒã¯
- kontakt@babybroderi.dk
- babybroderi.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
God kvalitet og levering.
Rigtig fin lille tromme med navn tilâŠ
Rigtig fin lille tromme med navn til juletrÊet.
Fantastisk service
Fantastisk service og meget hurtig levering.
Jeg havde lavet en fejl i graveringen og stod og skulle bruge det lige rundt om hjÞrnet. Men det klaret de lige og gaven jeg skulle bruge til mit barnebarn kom rettidig.
I redet min dag, tusind tak for det.
Jeg kan varmt anbefale dem og det bliver ikke sidste gang jeg bruger dem.
Den levede op til forventningen
Den levede op til forventningen . Det samme med levering .
Ikke sidste gang jeg vil handle der ð
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, Virkelig pÊne og en god kvalitet, Hurtig Levering, Det er ikke sidste gang jeg kÞber der.
Kan helt klart anbefales ð
Super god service ð Er meget tilfreds med kÞbet, som blev helt perfekt. Vil helt klart anbefale babybroderi ð¥°
KÞbte en rygsÊk med broderet navn tilâŠ
KÞbte en rygsÊk med broderet navn til barnedåb
Den er super sÞd
Fantastisk hurtig levering
Helt klart en anbefaling fra mig
Vh Tina Carlsen
Hurtig og nem var det at bestille hosâŠ
Hurtig og nem var det at bestille hos dem. God service.
Meget flotte ting er godt tilfreds ogâŠ
Meget flotte ting er godt tilfreds og hurtig levering
Hurtig levering flot arbejde.
Hurtig levering
Flot indpakning
Dejlige vare
Fint broderi
De er sÃ¥ hurtige til at levere det manâŠ
De er sÃ¥ hurtige til at levere det man bestiller. Det er fantastisk. ð
Tilfreds, tilfreds og endnu mere tilfreds
Uden tvivl, gaven er perfekt.
Blev opdateret lÞbende, den var pakket godt ind og gravieringen var perfekt, sÃ¥ kan bestemt ikke klage ð
SuverÊn service og lynhurtig levering
Efter en skÞn chat med Babybroderi.dk's medarbejder blev specialordren afgivet... indenfor en halv time kom besked om afsendelse, og vupti nÊste formiddag var varen leveret ved dÞren.... det er da suverÊn service ð€©
Alt ok
Alt ok. Pakken nåede frem til tiden men jeg betalte for levering her på adressen. Jeg var hjemme hele dagen alligevel blev pakken ikke forsÞgt leveret her men blev afleveret brugsen!!!!

Babybroderi ããã®åç
Dejligt det lod sig gÞre at fÃ¥ pakkenâŠ
Dejligt det lod sig gÞre at få pakken fÞr tidsfristen. Tusinde tak.