Fantastisk og effektiv! Jeg var meget sent ude med min bestilling, men skrev til chatfunktionen, for at hÞre om det kunne nÃ¥s, og Babybroderi leverede bare varen! De var hurtige, hurtigere end de s... ãã£ãšèŠã
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Jeg havde glemt at skrive hvad navn der skulle indgraveres. SÃ¥ babybroderi skrev og spurgte mig, og sÃ¥ fiksede de den. SÃ¥ der alligevel var hurtig leverin... ãã£ãšèŠã
Jeg fik prÊcis hvad jeg bestilte, med hjÊlp fordi jeg havde gjort det forkert. Derudover bestilte jeg et indgraveret flag, som skulle bruges hurtigere end leveringstiden pÃ¥ hjemmesiden. Dette skrev j... ãã£ãšèŠã
Modtager altid Sà fine ting fra babybroderi. Har bestilt rigtig mange ting til mine egne bÞrn herfra og gaver til andre, og det skaber glÊde og lykke hver gang. Kan varmt anbefales og tingene har... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Babybroderi.dk sÞrger vi for, at forÊldre kan fÃ¥ alt de behÞver til deres smÃ¥ mirakler â og endda med et unikt og personligt broderi. Hvad end det er bamser, babytÞj, nusseklude, stofbleer eller noget helt andet, sÃ¥ kan du pÃ¥ vores webshop finde nye, spÊndende og flotte tilfÞjelser til din babygarderobe.
Mortel alle 3, 2791, DragÞr, ãã³ããŒã¯
- kontakt@babybroderi.dk
- babybroderi.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
God kvalitet og hurtig levering
Det er ikke fÞrste gang jeg har bestilt hos baby broderi, hver gang er det gået ganske hurtigt og kvaliteten af produktet er i top klasse, de er lidt dyre men helt sikkert det vÊrd,
Ualmindelig god konduite udvist
Ualmindelig god konduite udvist. Har handlet der fÞr, og de leverede bestillinger har vÊret perfekte. Så jeg vil altid anbefale andre at handle hos babybroderi.
ððððððððððð
Virkelig fin bamse med navn :)
Super venligt at fremskÞnne ordren sÃ¥âŠ
Super venligt at fremskÞnne ordren sÃ¥ vi nÃ¥ede indgravering til barnedÃ¥bsgave 1.sÞndag i adventð€
Positiv oplevelse
Jeg har gennem de sidste 4 år til jul kÞbt et juleophÊng med indgravering, som jeg har vÊret meget glad for. Der er et fint udvalg af juleophÊng og det er en nem og overskuelig hjemmeside. Jeg har fået min ordre relativt hurtigt, og det har alt i alt vÊret en positiv oplevelse.
Perfekt
Har bestilt derfra 3 gange. Super fine produkter og kommer altid som bestilt og lovet. Ikke en finger at sÊtte ððŒ
Har haft en meget god oplevelse ved atâŠ
Har haft en meget god oplevelse ved at handle ved babybroderi. Tak for god service ððŒ
Meget fin produkt (kanin med navn)
Flot tromme med gravering og hurtigâŠ
Flot tromme med gravering og hurtig betjeningðð»
Hurtigt og let ð
god service
SÃ¥ smukke uroer med tekst er sikker pÃ¥âŠ
Så smukke uroer med tekst er sikker på de falder i god jord
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse med babybroderi.
Jeg havde ikke set der var lÊngere leveringstid på graveret bamser, men Helle jeg skrev med var så sÞd og tage den ud af kÞen og lave den med det samme. Rigtig god service, ikke sidste gang jeg bestiller der fra.
5 stjerner hele vejen rundtð
Som ALTID ;- super fine produkter - smuk indgravering, hurtig levering og skÞn kundeservice ð