レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Superleuke webshop met hele leuke spulletjes. Vanaf dag 1 ben ik fan! Ik heb dan ook de halve winkel in huis. De gepersonaliseerde items zijn te leuk! Ik gebruik de mouseline doek en de badcape he... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik had een rugtas besteld en er ook een…
Ik had een rugtas besteld en er ook een kaartje bij gezet. Gek genoeg is het pakket zonder kaartje meegeleverd. De ontvangende moest iedereen langsgaan om te vragen of het cadeautje door wie dan ook was toegezonden was.
Zeer jammer.
Gaat nogal wat fout met gepersonaliseerde items
Mooie gepersonaliseerde items, maar tjonge, wat gaat er veel mis. Nu zelf tweemaal een gepersonaliseerd item besteld en kennissen ook tweemaal. Bij 3 van de 4 bestellingen ging er iets mis: een verkeerd jaartal, extreme vertraging in de levering (>2 wkn) en eenmaal zelfs de volledige bestelling 'vergeten' (was wel al betaald!). Overal zelf achteraan moeten mailen.
Hele leuke webshop, top service!
Hele leuke webshop! De service is perfect, goede communicatie en snelle levering. Ontzettend leuk voor kraamcadeautjes. De gepersonaliseerde artikelen vallen altijd erg in de smaak!
Vreselijk!!
Op de website staat overal aangegeven voor zondag 15:00 besteld uiterlijk donderdag in huis. Dit geldt dan voor niet gepersonaliseerde producten of als er ergens wat anders staat vermeld. Het product wat ik had besteld was niet gepersonaliseerd, had het ruim voor zondag 15:00 dan ook besteld dus ik ging er dan ook vanuit dat ik het uiterlijk donderdag zou hebben. Eenmaal toen het donderdag was en ik niks meer had gehoord over mijn bestelling toch maar een mailtje gestuurd. Volgende dag pas antwoord gehad met dat het product wat vertraging heeft met de levering en dat het de week erop wordt verwacht. Nergens stond aangegeven dat het product niet op voorraad was en je wordt ook niet op de hoogte gesteld dat het wat vertraging heeft en het daardoor wat langer duurt. Heel onprofessioneel. Werd ook nog eens 10% korting aangeboden voor de volgende bestelling, denk toch niet dat ik nog een keer ga bestellen als de service zo slecht is. Vervolgens was het weer een week later en geen updates helemaal niks gehad over mijn bestelling. Was klaar met het wachten en de bestelling maar geannuleerd. Geen bericht meer gehad met een sorry voor het ongemak oid daarna. Alleen een mail met dat er een terugbetaling onderweg is. Het mooie is nog, had precies hetzelfde product ergens anders gevonden voor de helft minder en binnen 2 dagen al ontvangen. Dus als je alle tijd van de wereld heb en je wilt weken wachten op je bestelling zonder enige communicatie en service zou ik hier zeker bestellen en zo niet, zeker niet doen!

Babyroomboom からの回答
Leuke webshop en super kwaliteit!
Toen mijn vrouw zwanger was heeft zij me meerdere malen op deze website gewezen. Deze webshop heeft te leuke gepersonaliseerde producten. Ik heb hier onder andere een super leuk kettinkje gekocht voor de geboorte. Ook heb ik hier veel van mushie gekocht. De spulletjes zijn eigenlijk altijd van super kwaliteit en leuk ingepakt.
Aanrader! Super leuke webshop met topkwaliteit!
Superleuke webshop met hele leuke spulletjes. Vanaf dag 1 ben ik fan!
Ik heb dan ook de halve winkel in huis. De gepersonaliseerde items zijn te leuk! Ik gebruik de mouseline doek en de badcape heel graag. Het gepersonaliseerde rugzakje is een ideaal formaat om mee naar de opvang te nemen. De rompertjes zijn van superfijne, zachte kwaliteit. De kleding blijft mooi, ook na meerdere wasbeurten.
Kortom: babyroomboom.nl raad ik zeker aan!
Product komt niet overeen met beschrijving en foto's maar weigeren retour te nemen
1-8 een gepersonaliseerd dekentje gekocht die uiteindelijk 12-8 binnen kwam. Dat is even wachten, vooral als je het als kraamcadeau hebt besteld, maar zeker niet het wachten waard.
Het lettertype was veranderd, zonder dat dit kenbaar was gemaakt op de website. Op de website werd als voorbeeld een naam met een mooie sierelijke S gebruikt. Door de verandering in lettertype was de naam Senn niet eens meer leesbaar, het is een krul die een leraar zet of misschien nog eerder een L. Vanwege de grote teleurstelling heb ik gemaild, maar het kon niet retour worden gestuurd omdat het gepersonaliseerd was. Dit terwijl de beschrijving dus niet overeen kwam met het geleverde product. Wel konden we een cadeaubon krijgen van een klein deel van het bedrag betaalde bedrag. Uiteindelijk door hen te confronteren met het feit van verschil op de website en het geleverde product, kon het product voor 50% gehouden worden of retour en het geld terug. In overleg met de kersverse ouders besloten we 50% retour te vragen. Echter bleek bij nader onderzoek dat er ook grote kwaliteit problemen waren. De teddy stof was niet goed genaaid op de hydrofiele stof waardoor er een hobbel was ontstaan in de teddy stof en tevens viel de stof scheef over elkaar als je hem recht wilde leggen. Daarnaast is het niet mogelijk om de naam, zoals wel op afbeeldingen op hun website staat, boven aan te krijgen. Hierdoor komt de naam op de kop te staan. Wederom dus iets wat niet klopt volgens beschrijving. Op de orignele teddy en beer site kan je wel keuzes maken wat betreft plaatsing en lettertype. Na dit terug te hebben gemaild en benoemd dat het dekentje alsnog retour wordt gestuurd, mocht het artikel niet meer geretourneerd worden, dat terwijl er nog meer onjuistheden waren ontdekt. Erg ontevreden over de service voor zo'n duur product van €50.
Super service en snelle levering
Super service en snelle levering. Gepersonaliseerd rugzakje echt super leuk.
Superleuk teddy vestje
Ook nu weer een prachtig kado kunnen uitkiezen. Deze keer een superleuk teddy vestje. Deze zie je niet zo vaak in de winkel. De mama was helemaal blij en vertelde dat ze zo iets nog niet had gezien. Wederom een blijk van waardering over jullie goede smaak bij de keuze van het assortiment.
Nog steeds niet mijn bestelling…
Nog steeds niet mijn bestelling ontvangen helaas kan niet tel in contact komen met jullie

Hele mooie producten
Hele mooie producten van een goede kwaliteit. Helaas waren de letters op het rugzakje dat we hadden besteld een andere kleur dan gekozen.

Babyroomboom からの回答
Onjuiste artikel ontvangen, daarna uitverkocht
Onjuiste artikel met verkeerde maat gekregen. Juiste maat bleek uitverkocht te zijn, maar kreeg hier geen bericht van. Klantenservice bood mij achteraf na betaald te hebben 20% korting aan (onduidelijk waarop), maar geen restitutie. Leuke artikelen, maar helaas niet voor herhaling vatbaar.

Babyroomboom からの回答
Super leuke spullen voor je kleintje of…
Super leuke spullen voor je kleintje of als kraamcadeautje te geven aan iemand anders! Ook hele goede en snelle service van de meiden van BabyRoomBoom, echt een aanrader!

Babyroomboom からの回答
Een tas die gepersonaliseerd moest…
Een tas die gepersonaliseerd moest worden. Heel erg mooi geworden en een snelle levering.
Super tevreden.

Super service!
Super mooie spullen. Ik wilde een jasje ruilen en werd super snel geschakeld. Mijn complimenten!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。