Babywinkel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heel goede ervaring heel snel ons pakkje ontvangen en er was iets defeckt en ze waren direct bereid om terug te betalen zeker ga ik er nog meer bestelingen plaatsen van hun shop . Ook heel snelle rea... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik had een bestelling geplaatst speciaal bij Babywinkel omdat zij verzekeren dat het de volgende dag in huis is. Het was iets dat ik dringend nodig had en het was uiteindelijk niet de volgende dag in... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had mijn bestelling geplaats en de ochtend nadien was mijn bestelling aangekomen. Assortiment was breed wat mij makkelijk maakte om op 1 site te bestellen. Vanaf nu zal het zowieso via hier gaan.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

TrÚs satisfaite de mon achat 😊 Le sac d'école pour la maternelle lapin est vraiment magnifique, avec de trÚs beaux motifs et des détails soignés. Les boîtes et les gourdes achetées sont également d... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. ベビヌ服店
  3. 子䟛服店
  4. 子䟛の店
  5. 子䟛向けのおもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Babywinkel, de ultieme bestemming voor al je babyproducten. Of je nu op zoek bent naar schattige babykleding of een complete babyuitzet, wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat zowel ouders als baby's gelukkig maakt. Bij Babywinkel vind je alles wat je nodig hebt om je kleintje van de beste start te voorzien, met de mooiste en meest praktische producten voor het dagelijkse leven van jouw baby, van voeding tot verzorging. In onze collectie babyvoeding vind je alles van flesjes en speentjes tot handige accessoires voor maaltijden. Ook op het gebied van babyverzorging bieden we een breed scala aan producten die het leven van zowel jou als je baby gemakkelijker maken, van verzorgingssetjes tot hydrofiele doeken. Wat betreft het babyspeelgoed hebben wij een uitgebreide selectie van veilige, educatieve en leuke speeltjes die bijdragen aan de ontwikkeling van je baby. Wij helpen je ook de perfecte babykamer in te richten met stijlvolle decoraties. Onze producten zijn ontworpen om de ontwikkeling van je baby te ondersteunen en het ouderschap zo aangenaam mogelijk te maken, zelfs al tijdens je zwangerschap. Bij Babywinkel kun je ook regelmatig profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Onze sale biedt geweldige deals op een breed scala aan babyproducten, van slapen en babykleding tot alles voor onderweg. Dankzij deze regelmatige kortingen kun je producten van topkwaliteit aanschaffen voor de beste prijs. Houd onze website goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen en bespaar op je babyuitzet! Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Merken zoals Done by Deer, Konges Slojd en Mushie bieden producten die perfect aansluiten bij de wensen van moderne ouders. Bij Babywinkel geloven wij dat elk detail telt. Daarom selecteren wij onze producten niet alleen op kwaliteit, maar ook op veiligheid, duurzaamheid en comfort. Van milieuvriendelijke materialen tot eigentijdse ontwerpen, wij zorgen ervoor dat elk product voldoet aan de hoogste standaarden, zodat jouw baby de beste start krijgt. Wij streven ernaar producten aan te bieden die niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst voor jouw kleintje. Wat ons uniek maakt? Babywinkel biedt snelle levering, gratis retourneren en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Veilig online shoppen doe je ook bij Babywinkel. Wij zijn aangesloten bij alle relevante keurmerken, zodat je altijd zonder zorgen kunt bestellen. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende klantenservice, van maandag tot vrijdag tot 18:00 uur, en een soepel retourbeleid voor een zorgeloze winkelervaring. Wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt voor de beste prijs. Klaar om jouw babyuitzet compleet te maken? Blader door onze collecties en ervaar waarom zoveel ouders voor ons kiezen. Bestel vandaag nog en geef jouw baby een zorgeloze start met onze kwaliteitsproducten.

Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd

30 dagen bedenktijd

Alle Babyspullen op voorraad en alle betaalopties. Bestel direct bij de nummer 1 Babywinkel.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 81ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jammer genoeg kan een kindje hier niet

Jammer genoeg kan een kindje hier niet uit drinken drinkt aan de kant zonder het randje want als hy aan het randje drinkt zit heel het deksel in zijn gezicht en loop het water over de randen 🫀

2026幎4月27日

Goedemiddag,

Dank voor je beoordeling. Zou je ons een bericht willen toesturen, en de klacht willen toelichten. Dan kunnen wij met je mee de situatie meekijken. Wij horen en helpen je graag!

Partywinkel

Pakje 2 keer niet aangekomen

Pakje 2 keer niet aangekomen

2026幎3月8日

Goedemorgen,

Dank voor je beoordeling. Wij zijn dit voor je nagegaan en zien dat de zending is geweigerd aan de deur. Dit is reden dat het retour naar ons is toegestuurd. Wij crediteren het bedrag zodra wij de bestelling retour ontvangen en verwerkt hebben. Wij horen en helpen je graag.

5぀星のうち1の評䟡

PremiÚre et derniÚre fois sur ce site

PremiÚre et derniÚre fois sur ce site. Le transporteur (post pnl, je n’en peux plus!) retourne le colis avant de me livrer car décrété que l’adresse n’est pas bonne. Le transporteur m’indique que le colis est arrivé à destination. J’envoie donc des mails au site pour avoir accusé de réception du retour et pour savoir la suite. Ils me répÚtent inlassablement qu’ils me rembourseront quand ils auront le colis. Je stipule que sur le track and trace le colis est livré depuis 4 jours. Ils me répÚtent sans cesse la même chose et me conseille de recommander. Je me demande de contacter leur transporteur déjà pour comprendre le retour et savoir où se trouve le colis. Réponse? Ils me rembourseront quand ils auront le colis et me conseille te recommander. Bref, ce site ne vaut pas le coup. Je préfÚre payer 5€ plus cher chez Zalando mais avoir un meilleur tracing.

2026幎2月22日

Bonjour Emilie,

Merci pour votre commande. Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'êtes pas satisfaite de notre service. Nous aimerions bien sûr que cela change. Nous avons vérifié et constaté que le transporteur a indiqué que l'adresse était incorrecte et que, pour cette raison, l'envoi a été renvoyé à notre entrepÎt. Il se peut que le livreur n'ait pas pu atteindre l'adresse ou que l'étiquette ait été endommagée. Dans tous les cas, le colis a été renvoyé à notre entrepÎt et nous l'avons déjà reçu. La raison pour laquelle nous avons indiqué que le montant de l'achat serait automatiquement remboursé dÚs réception du colis est que votre retour doit encore être traité. Nous constatons que cela a également été fait et que le montant de l'achat a été remboursé et sera traité dans un délai de 1 à 2 jours ouvrables. Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'êtes pas satisfait de notre service, car nous avons effectué l'envoi correctement, nous vous avons remboursé et c'est malheureusement le transporteur qui a commis une erreur. Nous espérons bien sûr vous revoir parmi nous. Vous avez d'autres questions ? Nous sommes à votre écoute et ravis de vous aider.

Cordialement,

Pas ete livrée

J ai commandé debut janvier. Je n ai jamais reçu ma commande.
On me dit que ma commande est tjrs en transit. Mais ils ne savent pas où elle est donc quand elle sera livrée.

2026幎1月6日
自発的なレビュヌ

Bonjour,

Merci pour votre avis. Nous sommes désolés d'apprendre cela. Ce n'est bien sûr pas notre intention. Pourriez-vous nous envoyer le numéro de commande ? Nous pourrons ainsi examiner la situation et vous proposer une solution adaptée. Nous sommes à votre écoute et ravis de vous aider.

Cordialement,

5぀星のうち2の評䟡

Snelle levering dat wel

Snelle levering dat wel
Alleen jammer dat ze dan een deel vergeten , en als je ze stuurd meteen vragen of je wel goed hebt gekeken .
Dan vragen ze foto's dat je een gevoel krijgt of je liegt stuur je die door samen met foto v/d bestelling en betaling vraag je gewoon om het op nieuw op te sturen ma da doen ze niet ah neekost hun aan verzend kosten dan maar terrug crediteren . Hier moet ik wel bij zeggen dat snel inorde was.

2026幎1月25日

Goedemorgen,

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de bestelling niet compleet is. Wij zien dat wij hier contact over gehad hebben via de mail. Wij zien dat je ons heb aangegeven dat wij het bedrag van het missende artikel kunnen crediteren. Dit is de reden dat wij het bedrag aan je hebben terugbetaald. Wij horen en helpen je graag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。