Betalade för den dyrare postnordâŠ
Betalade för den dyrare postnord frakten för att enkelt hÀmta men får den billigare dhl frakten till ett krångligare utlÀmningsstÀlle.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snabb leverans, men inget svar nÀr jag mailar med frågor.
Smidigt och snabb leverans. VÀldigt kul att kunna köpa grejer som normalt Àr svåra att få tag i i Sverige. Jag bestÀllde ett liggunderlag och en pump från Flextail
Kommunikationen var lysande! Fick svar på alla mina frågor och fick hjÀlpsam vÀgledning innan köp. Leveransen gick sedan på två dagar. TÀlt med spis paket jag köpte var också billigare Àn på alla andra stÀllen jag kunde hitta, så det kan man ju bara vara glad över.
Bra produkter, prompt och vÀnlig service. Hade lite problem med en leverans, kundservice löste det snabbt och utan krångel.
Kunnig personal inom sitt område och snabb leverans till bra priser!
Hurtig og nem levering, god kundeservice, gode priser
Att dela Hammenrudhs videos som en bra referens på produkter kÀnns lite oseriöst.
Annars Àr jag vÀldigt nöjd med allt jag köpt ifrån er.
Snabb leverans. Kanske något dyra, men ibland får det kosta. Det löste mina problem iaf.
- För miljön. En stor del av deras sortiment Àr baserade på teflonliknande material och/eller impregnerade med pfc (perfluorinated compound) till exempel (C6) som Àr PFOA's (perfluorinatedoctagonicacid) lillebror och i princip lika farlig men fortfarande laglig, i motsats till sin cancerframkallande och hormonstörande storebror (C8).
- Höga priser.
+ Bra att det finns många lÀtta produkter från usa som annars Àr krångligt att köpa som privatperson.
+Snabbt leverans, vÀl packad vara. Företaget har Àven varor som inte så lÀtt går att få tag på annars i Sverige.
-För miljötÀnket; Enormt stor låda till vÀldigt litet innehåll.
-Ãverlag dyra varor och frakt
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã