super fint - ja ja som nogle skriver er plasten lidt rough i kanterne/rundinger, men det tynde bÃ¥nd der holder min google nest audio hÞjtaler og er det eneste synlige er sÃ¥ fint. og han virker til a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service jeg ringede fordi jeg havde spÞrgsmÃ¥l til pasformen og jeg blev straks mÞdt med forstÃ¥else og forklaring og ogsÃ¥ mulighed for penge retur uden at returnere produktet Det mente jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin oplevelse med god support ifm anvendelsen af produktet. Kunne godt have Þnsket mig at modtage opdatering om varens vej til mig efter den indledende besked om, at ordren var modtaget og under behan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kanon kundeoplevelse! Jeg fik 2 gode produkter og 8 enheder samlet til en fornuftig pris! - Hjemmesiden var nem og overskuelig og havde allerede mine varer samme dag som bestilt og med en lille hilse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Her på shoppen kan du kÞbe tilbehÞr til forskellige gadgets og medieudstyr, herunder vÊgbeslag, loftbeslag, standere m.m.
Sofiendalvej 3, 5500, Middelfart, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
alt fra bestilling til afhentning gik som smurt

Baelt ããã®åç
KÞbte et vÊgbeslag til en Sonos MOVE2. FÞrske gang jeg har handlet hos Baelt. Ganske enkelt "to the point". Hurtigt og effektivt og produktet, der er 3D printet er meget flot udfÞrt. Jeg er meget tilfreds.

Hurtig levering og super produkt. KÞbte beslag til HomePod Mini

Baelt ããã®åç
Kan varmt anbefale Baelt.dk. KÞbte vÊgophÊng til Google Nest WiFi Pro, der passer perfekt. Jeg vil helt sikkert handle hos baelt.dk igen, hvis det bliver relevant.

Baelt ããã®åç
Hold da helt op hvor er det dejligt, endeligt at kunne give 5 stjerner og ikke altid vÊre den sure game mand ð bestilte i sÞndags var til afhentning tirsdag. Det kan vist ikke gÞres meget hurtigere. Beslaget virker som en god kvalitet. Er hÊngt op. Super ð
Meeen lidt malurt i bÊgeret. NÃ¥r man gÃ¥r ind pÃ¥ er produkt, for eksempel det jeg skulle bruge ps5 vÊgophÊng. Hvis i startede med at skrive passer til ps5. Eller hvad det nu er folk skal have. Var det ikke forvirrende. Man kan godt komme lidt i tvivl om pÃ¥ den mÃ¥de det stÃ¥r. MÃ¥tte lÊse et par gange. Men hvad ved en knap sÃ¥ sur gammel mand om detâ
Det var bare strÞtanker.
Med Þnske om en rigtig glÊdelig jul til hele holdet ð
ðð€¶
PS husk at reklamere mere om jer selv ð

Baelt ããã®åç
Hurtig levering, det var ingen problemer selv om jeg havde bestilt forkert farve blev det Êndret inden afsendelse ð

Fine beslag 3D printet passer til mine Sonos hÞjtaler god kvalitet

Baelt ããã®åç
Super hjÊlpsomme. Havde skrevet en forkert mail, så modtog ingen faktura, men Ulrich fra Baelt var super behjÊlpelig og hurtig til at svare. Hurtig levering også!

Baelt ããã®åç
Hurtig forsendelse, og et glimrende produkt. KÞbte et vÊgbeslag til et Apple TV, og alt var som det skulle vÊre.

Baelt ããã®åç
Varen er modtog fungere prÊcis som den skal. Da vi troede den ikke gjorde kontaktede vi baelt og Ulrich svaret med det samme og gav rigtig god service ð

Baelt ããã®åç
Deres side er misvisende og det produkt jeg fik passede ikke.