レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Mooie tas, maar het koppelstukje tussen de tas en draagband is al 3x (!) op precies dezelfde plek kapot gegaan. Wordt netjes opgelost door Bagga door een nieuwe draagband te sturen, maar enkele weken... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Verwachtingen waren hooggespannen maar die zijn allemaal waargemaakt. Tas is van topkwaliteit (Daily Backpack) en zeer handig in gebruik als je 1 tas wilt combineren voor sport(school) / kantoor. Daar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De bag werd in een PostNL ophaalpunt afgeleverd. Hiervan had ik echter geen bericht ontvangen door PostNL. Een mailberichtje naar Baggabag waar de tas bleef, werd op de dag zelf persoonlijk beant... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik kwam reclame van ze tegen op Instagram. Eerst was ik een beetje sceptisch: want ja reclames tegenwoordig zijn de ene dropshipper na de andere. Toch was ik nieuwsgierig en heb ik even een kijkje gen... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. バッグ店

当該企業による記述

Designed for professionals, built for functionality. Bagga maakt stijlvolle en functionele tassen voor sportieve professionals. Bij Bagga geloven we dat je niet hoeft te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Onze tassen zijn ontworpen om er goed uit te zien én intensief gebruikt te worden. Wij combineren een strak design met een slimme indeling. De ideale tassen voor werk, sport, reizen en alles ertussen. Ontdek het gemak van één tas voor alles.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mooie tassen

Mooie tassen. Ik heb twee gekocht.

2025年11月22日

Bagga からの回答

Bedankt, veel plezier met beide Bagga's!

Kwalitatief heel goede tas

Kwalitatief heel goede tas met een -voor mij- top concept: zakelijk & sportief gecombineerd!

Levering ging soepel en snel en de tas heeft de kwaliteit die is beloofd. En mooi dat het een Nederlands product is!

2025年11月18日

Bagga からの回答

Bedankt voor deze review, fijn om te lezen

5つ星のうち3の評価

Mooi tas met veel handige vakjes en een…

Mooi tas met veel handige vakjes en een prettige draagvorm. Helaas zijn de knoopjes op de tas redelijk fragiel en zit er bij mij al vanaf dag één een knoopje los, daarnaast komt er een stevige vislucht uit de tas wanneer ik hem open.

2025年11月5日

Bagga からの回答

Dag Niels, wat vervelend om te horen. We lossen dit graag netjes met je op. Zou je ons een e-mail kunnen sturen zodat we je verder kunnen helpen?

5つ星のうち5の評価

I received my new bag as a birthday…

I received my new bag as a birthday gift mainly for travelling and work. I was really pleased with the look and feel and design of the bag. Hope I will enjoy the use of my new bag for a long long time.

2025年11月12日

Thanks! Enjoy your the gift

5つ星のうち5の評価

Ik ben helemaal verkocht van het merk…

Ik ben helemaal verkocht van het merk inmiddels,Ik had eerst de grijze backpack aangeschaft en een dag later besloot ik ook de dufferbag grijs te bestellen.Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en design.Mijn oke , hebben jullie en ga vooral zo door!!!

2025年11月5日

Bagga からの回答

Bedankt!! Hier doen we het voor

Geen beter alternatief

Dit is de tweede keer in mijn leven dat ik een review schrijf, los van de 1 ster van schapenboerderij Het Lammetje waar de melk over de datum was.

Simpelweg een top tas, hele goede kwaliteit. Ik zocht al lang naar een oplossing om met een tas over de Zuidas te flaneren, ook al denken sommige mensen dat "Bagga" daar iets anders betekend. Ik heb naar vele opties gekeken, maar zelfs de dure merken hebben hier na mijn mening geen goede oplossing voor. Ik zocht een tas voor werk en de gym, zonder dat je er in een pak als een heikneuter uitziet.

Ik ben er heel blij mee, alles past perfect; laptop, muis, notitieboekje, slippers, sportschoenen, kleren etc. But wait... there's more! Ga je na je werk nog wat boodschapjes doen? Nou, dan past dat ook!

Fiets je door de regen? No worries, tas gaat prima mee. Je zal denken dat er dan ook allemaal vlekken opkomen, maar nee. Ik hang de tas om mijn stuur heen, beweegt nauwelijks en kan zonder probleem een scherpe bocht maken.

Perfect product, 10/10!

2025年10月6日
5つ星のうち4の評価

Geweldig

Wat betreft functionaliteit geweldig en verhelpt precies de reden waarom je hem koopt. Past ongelofelijk veel in en gebruik hem persoonlijk zelfs als travelbag.

Kwalitatief wat minder aangezien ik al een aantal keer wat kleine onderdelen heb die kapot zijn gegaan (ritsen/clipjes/draagband) in redelijk korte tijd. Makkelijk te verhelpen en super fijne service zodra ik dit aangaf.

Vandaar de 4-sterren review, zeker een aanrader.

2025年9月30日

Perfecte tas

Perfecte tas, precies wat ik had verwacht. Hoop ooit nog op een model slagje kleiner/compacter, maar nogsteeld heel erg blij met mn duffel bag

2025年9月25日
5つ星のうち3の評価

Ik heb me bestelling nog niet binnen

Ik heb me bestelling nog niet binnen, dus kan eigenlijk nog geen review geven

2025年9月5日

Bagga からの回答

Dag Marcel, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We zouden graag even meekijken om er achter te komen waarom dit zo lang duurt. Kun jij je ordernummer sturen naar contact@bagga.store? Dan kunnen we gelijk meekijken en zorgen we dat jouw tas zo snel mogelijk binnenkomt!

Groet,
Team Bagga

Perfecte tas

Perfecte tas! Als ondernemer die ook graag sport na een lange werkdag is deze tas echt ideaal. Ruimte voor de laptop, alle documenten, eten en sportspullen!

2025年8月28日
5つ星のうち5の評価

Opzoek naar de juiste sport/reistas

Ik was op zoek naar een geschikte reistas waar ik al mijn items kon opbergen. Via internet kwam ik uit op Bagga. Ik ben altijd sceptisch als het gaat over het bestellen van goederen via het internet, maar als je vragen hebt kan je altijd met een van de heren appen en je krijgt heel snel antwoord van hun, hele goede service. Levering van mijn leren reistas geschiedde binnen 2 werkdagen. De tas ziet er geweldig uit en je geloofd je ogen niet wat je er allemaal in kwijt kan. Deze tas wordt vanaf nu mijn reismakker.
Dus mensen ik raad iedereen een Bagga aan!!!
Groet,
Vincent