レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Mooie tas, maar het koppelstukje tussen de tas en draagband is al 3x (!) op precies dezelfde plek kapot gegaan. Wordt netjes opgelost door Bagga door een nieuwe draagband te sturen, maar enkele weken... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Verwachtingen waren hooggespannen maar die zijn allemaal waargemaakt. Tas is van topkwaliteit (Daily Backpack) en zeer handig in gebruik als je 1 tas wilt combineren voor sport(school) / kantoor. Daar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De bag werd in een PostNL ophaalpunt afgeleverd. Hiervan had ik echter geen bericht ontvangen door PostNL. Een mailberichtje naar Baggabag waar de tas bleef, werd op de dag zelf persoonlijk beant... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik kwam reclame van ze tegen op Instagram. Eerst was ik een beetje sceptisch: want ja reclames tegenwoordig zijn de ene dropshipper na de andere. Toch was ik nieuwsgierig en heb ik even een kijkje gen... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. バッグ店

当該企業による記述

Designed for professionals, built for functionality. Bagga maakt stijlvolle en functionele tassen voor sportieve professionals. Bij Bagga geloven we dat je niet hoeft te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Onze tassen zijn ontworpen om er goed uit te zien én intensief gebruikt te worden. Wij combineren een strak design met een slimme indeling. De ideale tassen voor werk, sport, reizen en alles ertussen. Ontdek het gemak van één tas voor alles.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Prima tas met goede service

De Bagga tas is handig voor zowel werk als de sportschool, met een stevig ontwerp en waterbestendigheid die goed van pas komen in het dagelijks gebruik.

Ik gebruik de tas nu bijna zes maanden en ben er tevreden mee. Toen ik een defect ontdekte, werd dit snel opgelost door de Bagga servicedesk.
Prima tas met goede service!

2024年9月27日

Bagga からの回答

Bedankt voor de positieve review!

Complimenten magneet!

De Bagga duffel bag is echt een aanrader! Vanaf het moment dat ik de tas kocht, kreeg ik alleen maar complimenten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik.

2024年9月15日

Top tas!!

Top tas! Ben erg tevreden over de kwaliteit en de praktische opbergvakken! Ga deze tas dagelijks gebruiken naar m’n werk!

2024年9月2日

Bagga からの回答

Goed om te horen, veel plezier met de tas!

Top tas idem service

Bagga Duffel is echt een top tas en voldoet precies aan wat er wordt beloofd. De tas is niet alleen stijlvol en mooi vormgegeven, maar ook erg laag in onderhoud (makkelijk schoon te maken). De vakken maken het eenvoudig om je laptop, sportspullen en shakebeker georganiseerd mee te nemen, wat voor mij een groot pluspunt is.

Na 6 maanden merkte ik een probleem op en deelde dit in een TikTok-reactie. Ik verwachtte daar niet veel van maar wilde mijn teleurstelling uitten omdat ik in principe heel tevreden was. Tot mijn verrassing werd ik direct benaderd door Bagga, die alles in het werk stelde om het probleem op te lossen. De proactieve en klantgerichte service heeft me enorm positief verrast. Ik ben daardoor niet alleen tevreden over het product, maar ook over de uitstekende service die Bagga biedt.

2024年8月22日

Bagga からの回答

Bedankt voor deze positieve review!

5つ星のうち4の評価

Snelle service, lekkende beker

Goeie tas en snelle service hulp,

Echter is de beker die ik erbij heb gekregen niet water dicht…
Dus had ik even een natte tas

2024年8月13日

Bagga からの回答

Bedankt voor de positieve woorden. wat betreft de beker, ik neem hiervoor contact op per mail.

Thijs

5つ星のうち1の評価

Bestellingen gedaan 22 mei nooit een…

Bestellingen gedaan 22 mei nooit een berichtje gehad dat die uitverkocht was en dat we moesten wachten. En als je een e-mail stuurde geen antwoord. Later werd op website gezet weer leverbaar eind juli heb maar rustig gewacht en kreeg nu een bericht dat die bezorgd was.

2024年8月13日

Beste Roy,

We vinden het erg vervelend dat de ervaring zo negatief is uitgevallen en willen daarvoor onze excuses aanbieden. We willen graag aangeven dat we begin juli jouw e-mail hebben ontvangen en hier direct op hebben gereageerd. Het is uiteraard mogelijk dat dit niet goed is aangekomen. Daarnaast stond in de bevestiging van je bestelling vermeld dat het om een pre-order ging. We hebben inmiddels opnieuw contact opgenomen via e-mail om de situatie verder te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Thijs

5つ星のうち5の評価

Ik wist niet precies wat ik kon…

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten totdat ik de bagga in handen kreeg: gelijk verkocht! Het materiaal voelt heel fijn aan. Daarbij oogt hij ook nog eens heel chique. En dat is nog niet alles. De binnenkant is heel mooi en netjes afgewerkt met veel opbergruimte en mogelijkheden. Kortom, ik ben blij met de aankoop en heel erg verrast met de mogelijkheden voor gebruik.

2024年3月19日

Bagga からの回答

Mooie feedback. We zullen ons best doen om ons product nog beter in beeld te brengen. Veel plezier met de Daily Duffel en bedankt voor deze positieve review!

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle en goede levering, met een handgeschreven briefje bij de ontvangst.

Goede kwaliteit tas zonder rare mankementen bij ontvangst!

2024年3月10日

Bagga からの回答

Bedankt voor de mooie review!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。