Vi ankom syv personer og fik hurtigt anvist bord og bestilling, drikkevarer blev serveret rimelig hurtigt, men maden ventede vi på længe, ca.30 min. Husets burger var bestilt x 3 for alle var bollen g... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fantastisk oplevelse hos Café Baghuset! Mig og mine venner elsker at komme på Café Baghuset – det er blevet vores faste sted, når vi skal hygge os og have noget virkelig lækkert at spise. Stemn... もっと見る
Café Baghuset kan virkelig varmt anbefales. Få altid den varme modtagelse og betjening af personalet. Her får man en dejlig smagsoplevelse hvad enten man bestiller en Baghusets Brunch, en af de frokos... もっと見る
Fejrede fødselsdag med brunch. Super service. Er på keto og har derfor brug for ændringer i forhold til menu - intet problem fordi alt personale trænes i særlige kostbehov, oplyste vores tjener. Total... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos Cafe Baghuset i Viborg, byder vi på dejlige sanse-oplevelser. God mad og kunst er den solide basis i et behageligt og hyggeligt miljø. Vi rammer bredt - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Husk at du kan booke Cafe Baghuset til selskaber (min... 20 personer) - send en mail til info@baghuset.net, for at høre nærmere. Vi har erfaring fra: barnedåb/navngivningsfest, firmafest, fødselsdagsfest, bryllupsfest, julefrokost og vi er behjælpelige med alt vi kan, for at gøre din særlige anledning til en speciel dag. Vi tilbyder både tallerkenanrettede 3 - 5 retters menuer samt buffet. Cafe Baghuset er også på Instagram http://instagram.com/cafebaghuset Vores menuer findes på hjemmesiden www.baghuset.net
Fischers Pl. 6, 8800 Viborg, 8800, Viborg, デンマーク
- info@baghuset.net
- baghuset.net
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - maden var smagfuld og servicen var i top!
Jeg kæmpe anbefaling herfra! 🙏🏼

Café Baghuset からの回答
Desværre et sted der nyder godt af
Desværre et sted der nyder godt af, at der I Viborg ikke er så mange caféer. En ærgerlig tendens. Heldigvis findes der et par steder hvor benene er blevet på jorden.

Top 3 over bedste Caféer i DK 💥
Jeg kender godt nok Mathias der ejer caféen personligt, men jeg må ærligt erkende, at fra et objektivt perspektiv, så er Café Baghuset velnok på Top 3 over DK's bedste Caféer. Maden: 5/5 stjerner. Stemning: 5/5 stjerner. Service: 5/5 stjerner.
Jeg vil bare ønske, at de snart fatter at starte en i Aarhus og København også 💥

Mit go-to sted i Viborg
Mit go-to sted i Viborg. Fornem service og maden spiller hver gang.
Kan varmt anbefales!

5 stjerner!
Skøn mad og atmosfære samlet på et sted! Virkelig en fantastisk service og stemning hos dem 🤌🏼😍

Danmarks bedste café 🙏🏻
Danmarks bedste café 🙏🏻
Høflig, venlig og imødekommende personale. maden er altid flot anrettet og smager virkelig fantastisk! Altid min go-to hvis jeg skal på café. 5 stjerner herfra!

Café Baghuset からの回答
Første gang og sidste gang
Første gang og sidste gang. Man bestiller bord. Da man kommer ind og får bestilt sit mad går der et stykke tid, hvor man spekulere over hvor maden blev af, efter at have ventet over en times tid. Drikkevarerne kom hurtig, men det var drukket inden vi fik maden efter over en time!. Maden der blev serveret var næsten ikke stegt! Derudover skulle den ene af mine veninder vente yderligere næsten 25 min dvs. 1 time og 25 min skulle hun vente på en kyllingburger. Det er altså tosset 😂 aldrig set noget lignende.
Jeg spiser normalt ude hverdag, men har aldrig prøvet at skulle vente og hver gang man spurgte tjeneren. Fik vi en undskyldning over at maden var på vej. På vej min r** … undskyld mit sprog, men var virkelig skuffet
Sur smiley herfra

Café Baghuset からの回答
Efter at have ventet 1 time på en…
Efter at have ventet 1 time på en clubsandwich og en børneburger endte vi med at afbestille - aldrig igen. Vi ankom kl 11 og næsten ingen gæster. Mega skuffet mor og datter!!! Øv

Café Baghuset からの回答
Absolut største skuffelse til dato!!!
Absolut største skuffelse til dato!!!
Jeg bestilte husets bøf medium rare og for den welldone. Jeg vælger at tage et billede af bøffen og gemme et stykke af den til tjeneren. Jeg havde meget travlt og da jeg allerede havde ventet 45 minutter på en bøf, så havde jeg altså ikke tid til at bestille en ny. Jeg går op og spørger om jeg ikke kan få 20kr i rabat da jeg betalte 20kr ekstra for at, det skulle være en ribey. Restaurantens ejer kommer så hen til mig og fejer benene af mig og siger det er en del af spillet og, ikke forstår hvorfor jeg har spist, selvom om jeg utallige gange fortæller ham jeg havde meget travlt og ikke kunne nå at få en ny. Det ender med jeg slet ikke for noget rabat og jeg betaler fuld pris for en welldone bøf som var tør og hård som en sko sål. Det skal siges jeg fortæller tjeneren da jeg bestiller min mad at jeg har meget travlt, så det vidste de altså allerede godt i forvejen.
Absolut verdens værste service jeg har oplevet nogensinde, håber deres skod resturant går konkurs og, han ikke har råd til at betale regningerne så han står i gæld resten af livet🙃

……..
Jeg har været på Café baghuset to gange, inden for et par måneder. Begge gange er jeg blevet overrasket over, hvor ekstrem lang ventetid der er. Første gang måtte jeg vente 55 minutter på et stykke brød med avokado. Og anden gang ventede jeg 40 minutter på nachos. Begge gange var caféen nærmest tom, så hvad de har brugt deres tid på må guderne vide.

Lang ventetid
Maden smagte fint, men at vente 45min på en omgang nachos gjorde ikke oplevelsen specielt mindeværdig… så skulle de da være for den exceptionelt lange ventetid.

Fantastisk mad.
Bedste Sandwich vi nogensinde har fået.
Alt var helt i top.
Helt klart et besøg værd 💪

Café Baghuset からの回答
Kedelig mad og sløv service
Besøgte jer d. 7/8, vi havde bord til kl. 19. Vi var 4 afsted, to bestilte filetsteaks og to bestilte unghane ballotine. Ved bestilling var det ikke muligt at få ballotine, hvilket havde været rart at vide da menukortene blev udleveret. Vi bestilte endnu en filetsteak og en ribeye. Vi ventede ca. 35 min på vores mad, hvilket var ok.
Da maden kom var den ene filetsteak kold, og vi sendte den tilbage - der kom hurtigt en ny. Ribeye’en var meget lille og mere gennemstegt end medium som bestilt.. Kedelig salat, men gode pommes, bearnaise og chilimayonnaise - drikkevarerne var også gode.
Der kom ingen og spurgte om vi ville bestille dessert og måtte derfor selv henvende os i baren, hvor to af personalet sad på gulvet bag baren. Vi kunne så heller ikke få den dessert vi ville have, da det også var udsolgt. Vi gik derfor uden at få dessert.
Personalet var generelt sløvt, og det virkede som om de havde mere travlt med at servere øl til køkkenet og snakke end at betjene kunder.
I øvrigt var der en anden familie (1 voksen 2 børn), som kom samme tid som os, der måtte vente 1.5 time på deres mad..
Gode drikkevarer, men helt igennem tør og trist mad vi måtte vente 55 min på.
Gode drikkevarer, men helt igennem tør og kedelig mad. Rigtig dårlig oplevelse i dag på Baghuset. Måtte venter i 55 min fra afgivet bestilling til maden blev serveret. Scrambled egg var smulder og tørt og bacon var sej. Burgerbøf i slider var så tør, at den var umulig at sluge uden rigeligt vand og vaffel var kold, kedelig og uden smag. Helt igennem en ulidelig oplevelse, der kun kan hives op på grund af de altid lækre og gode drikkevarer, som vi så fik på husets regning, selvom vi med glæde havde betalt for drikkevarerne. Tjeneren beklagede og var godt klar over problemer i køkkenet. Overvej et andet sted at spise her til sommer, og særligt med børn af hensyn til ventetiden.
Førdt syndes jeg det er vildt at de har…
Førdt syndes jeg det er vildt at de har løg i næsten alt deres mad. Så folk med løg allergi næsten ingen ting kan få at spise. Sener hen lavede de klummer i bestillingen så vi fik det forkerte mad efter 40 minutter. Så vi måtte vente yderligere 10 minutter. Vi fik dog gratis drikkevare og nedslag i prisen. Så næsten fuldt hus her fra.
Ved ikk lige hvor jeg skal aflever…
Ved ikk lige hvor jeg skal aflever denne besked. Har ellers altid været glad for at komme på baghuset også bestilt til på lørdag men i dag var derind og skulle bestille kaffe og 2 boller Har før kunne bestille den ene med ost og den anden med syltetøj for ikk at der bliver serveret noget som smides ud. Det kunne desværre ikk lade sige gøre i dag med det svar vores menukort er ændret ikk god stil og ikk særlig god betjening. Over på det ventede vi næsten 40 minutter på en bolle. 😞. Men ny chance lørdag 😀mvh Gitte

Fantastisk mad
Fantastisk mad ! Altid ! Og dejlig hyggeligt atmosfære 👍 Et af mine yndlingsspisesteder i Viborg🤩
Altid lækker mad og god betjening
Altid lækker mad og god betjening. Yndlingscaféen i Viborg.
Hurtig og sød betjening
Hurtig og sød betjening, lækker mad og en skøn juice - som alt var det hele i top😊
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。