2.6

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Fremmedlegeme i kake

Fikk et fremmedlegeme inn i kaka. Kaka ble kastet, og etter mye om og men ble jeg tilbudt en kompensasjon på 150kr. Det tilsvarer ikke den guffene opplevelsen, og er selvsagt ikke i nÊrheten av hva kaken som måtte kastes under feiringen faktisk kostet.

2026幎7月1日

SmaklÞs stang av e-stoffer

Dansk wienerstang fra Bakehuset så fristende ut, så den ble kjÞpt inn. Skuffelsen var stor da herligheten skulle fortÊres. Det var en smaklÞs greie altså. Fyllet smakte null og niks, og minnet svÊrt lite om wienerstang, som pleier å ha god smak av vanilje, blant annet. Styr unna. Dette er bare smaklÞse e-stoffer!

2025幎9月12日

Marsipankake skuffet

Bestilte marsipankake med vaniljekrem og sjokoladebiter. Sukkerbunnen var tÞrr, smakte ingenting av bringebÊrsyltetÞyet, sjokoladen dominerte for mye og marsipanlaget var altfor tynt. Nesten 1000,- for den kaken var ikke verdt det. Kaken var utseendemessig veldig fin, men innholdet skuffet. Bestiller ikke herfra igjen.

2025幎2月21日

SvÊrt skuffet over bakehuset

SvÊrt skuffet over bakehuset. Bestilte en konditorienes utvalgte til en 60 års dag, og fikk en tÞrr kake med veldig lite fyll. SyltetÞylaget var knapt synlig, og det hele ble en tÞrr og smaklÞs opplevelse. Tar så dagen etter kontakt med kundeservice og får til svar at de dessverre ikke kan gjÞre noe så lenge jeg ikke har bilder av kaken, noe jeg dessverre ikke tenkte på. Halve kaken ble kastet, og det her er slett kundeservice synes vi.

2024幎11月4日

Gode kaker grusom farge

Gode kaker grusom farge
Jeg har lakt mereke til att når du bestiller feks blå er det ikke sikkert du får den blå fargen du har fått tidligere
No bestilte vi rosa til min mora 51 års dag å fikk lakserosa.
Kake jeg bestilte vart 30 kakestykke og dev var nesten ingen pynt bare noen få marsipan rose i et gjÞrne og da kosten marsipankaken 1219 dårlig pynten når kaken er stor ikke mere pynt en jeg hadde forventet av en kake på 8 kakestykke.
På min Brusdag i fjor fant jeg heller inge bringebÊr syltetÞy men var ikke en glipp de hadde bare brukt unormalt lite så det ble ikke merkbart på smak hadde ikke kaken smakt godtt hadde det blitt 1 stjerne.

2024幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

Er veldig lite fornÞyd med leveringen

Er veldig lite fornÞyd med leveringen av kaken min. Hadde bestilt konfirmasjonskake med bilde, da den skulle hentes var kaken borte. De på butikken hadde levert den ut til noen andre. Vi måtte vente i flere timer i uvisset fÞr de klarte å spore opp kaken vår. Selv om vi fikk kaken synes jeg det er ubehagelig å tenke på at den har vÊrt på rundtur på en varm dag. Aner ikke hvor lenge den har vÊrt ute i varmen. Kontaktet bakehuset i etterkant og ble mÞtt med ingen forståelse og ingen beklagelse. Fikk kun beskjed om å kontakte butikken som skulle levere den ut, siden de hadde levert kaken der. Men jeg mener at bakehuset har ett ansvar for å sÞrge for at sine kaker faktisk kommer helt fram til sine kunder. Ingen er bedre enn sitt svakeste ledd, og synes det er snedig at bakehuset ikke viser mer intr for å forbedre sine tjenester. Hadde gjort saken mye bedre dersom jeg ble mÞtt på en mindre arrogant måte, men ikke ett snev av ydmykhet over at en stor del av dagen vår ble overskygget av stress for at kaken ikke skulle komme til rette. Blir å handle en annen plass neste gang. Synd, for kakene til bakehuset er helt nydelige. Synd de ikke Þnsker å forbedre sitt svakeste ledd.

2024幎5月4日
5぀星のうち1の評䟡

Bakehuset = dårlig brÞd, dårlig kundebehandling

Reklamerte på to brÞd som smakte ekkelt, men Bakehuset har så dårlig kundeservice at de gidder ikke refundere pengene. Det ble påstått at de kunne ikke betale ut penger til privatpersoner, noe som er helt latterlig. Alle firma kan refundere utlegg ved reklamasjoner. Så dette er bare bullshit policy hos Bakehuset som ikke bryr seg om kundene eller omdÞmmet sitt!

Jeg fikk beskjed om å levere brÞdet tilbake til butikken de ble kjÞpt, hvilket hadde vÊrt greit om de var kjÞpt på lokalbutikken, men de ble kjÞpt milevis unna.

Dårlig brÞd, dårlig kundeservice. Anbefaler å styre langt unna dette firmaet!

2020幎11月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ