- Prijzen zijn zonder BTW (let op!!) - Kwaliteit huismerk producten laat te wensen over. - Geven op hun website aan dat ze een 9.2 scoren. Echter bij het invullen van hun review systeem, krijg je ee... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat een geweldig bedrijf. Ik woon sinds een paar jaar in Spanje. Op maandag 17 augustus om 16.00 uur een bestelling gedaan. Vrijdag 21 augustus om 16.00 uur geleverd hier in Spanje. Echt top service... ãã£ãšèŠã
Had een zak Volkoren GLX meel van 10 kg besteld, samen met andere dingen alsmede een andere 10 kg zak T65 meel. Het GLX meel is nog maar 4 maanden houdbaar, de T65 ruim 10 maanden. Heb dit aan... ãã£ãšèŠã
Had met deze hittegolf chocolade besteld. Ik had het nodig om te smelten, dus ik dacht kan niet veel kwaad, als het al wat zal smelten. Tot mijn verbazing was het heel goed verpakt in een koeltas, met... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sabsy's cake dreams
ik vind het een super bedrijf en de levering is gewoon echt snel, heerlijk vooral ik een last minute bestelling moet doen
Frens Taartenparadijsje
erg goede ervaringen met bouwhuis.
bestelling is snel geleverd en als er iets is lossen jullie dit keurig op.
de laatste bestelling was helemaal goeden snel geleverd
Zeer tevreden
Ik ben heel erg tevreden over de mijn bestelde producten,en had ze de volgende dag gelukkig al in huis
Prima website, duidelijk overzicht gegevens, redelijke snelle bezorging, prima verpakt.
Allerlei leuke benodigdheden voor taarten of cupcakes. Originele dingen die je niet in de winkel vindt. Prima afhandeling en bezorging.
een hele goede afwerking en snelle levering
ik vind de verwerking en een snelle levering heel belangrijk
Goede dienstverlening
De bestelling kwam een dag later dan verwacht, maar verder was het helemaal top.
Blij en verheugt om weer marsepien bij een goede leverancier te bestellen.
Als ik zelf taarten bak, en ik wil marsepein gebruiken, is het moeilijk om dat in de winkel te kopen. Dit bedrijf levert goede kwaliteit marsepein voor een mooie prijs.
Jammer alleen van de verzendkosten, maar daar kan fa. bouwhuis niets aandoen.
goede en snelle service!
Snelle en goede service! Alleen een beetje vreemd dat de factuur niet gelijk met het pakketje mee wordt geleverd, en pas een paar dagen later binnenkomt!
Geweldig!
Ik had met spoed spullen nodig en gelukkig kon bouwhuis hier aan voldoen. Ik had het namelijk de volgede dag al in huis!
Erg mooie producten en goeie service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã