Jeg er rÞrt nu.. SkÞnne Monik har givet mig 2 behandlinger ( healings massage) som jeg aldrig vil glemme for hun fik Ã¥bnet op for en livsgave uden lige og det er at jeg nu kan mÊrke et ja og jeg kan m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En helt igennem fantastisk behandling af krop og sind. Yderst kvalificeret og professionel behandling hos Monik, som igennem behageligt dialog og skÞn massage fik mig til et bedre sted. Ramm... ãã£ãšèŠã
Uforglemmelig oplevelse i fantastiske rammer! Et helt unikt menneske og behandler giver ordet velvÊre en helt ny betydning. Hun forstÃ¥r at sÊtte sig helt ind i en og giver derfra en behandling ud... ãã£ãšèŠã
Virkelig god og professionel behandling. Kan kun anbefale en behandling hos Monik.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Balance By MONIK: En holistisk rejse mod helhed, helbredelse, livsnydelse og velvÊre. Hos Balance By MONIK er jeg dedikeret til at fremme din totale trivsel. Med en holistisk tilgang tilbyder jeg en omfattende rÊkke behandlinger, designet til at fremme fysisk, mental og åndelig velvÊre: Dybdegående massagebehandlinger, Holistisk sportsmassage, Stresshåndtering, Healing massage, Reiki healing, Kropsterapi, Graviditetsmassage, Babymassage, BÞrn og ungebehandlinger, Traumeterapi, Skadesterapi og genoptrÊning, Coaching, à ndelig vejledning til indre udvikling, Restorativ yoga. Balance By MONIK er et holistisk helbredelsescenter dedikeret til at hjÊlpe dig med at opnå optimal fysisk, mental og åndelig balance. Jeg mÞder dig prÊcis, hvor du er, og tilpasser mine behandlinger til dine unikke behov. Oplev en verden af helhed og velvÊre hos Balance By MONIK.
é£çµ¡å
Dalumvej 82, 5250, Odense SV, ãã³ããŒã¯
- mail@balancebymonik.dk
- balancebymonik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En behandling der skal opleves på egen krop og sjÊl
Jeg har igennem det sidste år gået hos Monik. Hendes unikke behandlinger finder du ikke andre steder; de er en blanding af intuitiv rådgivning, kropsterapi og healing som kan forlÞse spÊndinger, gamle traumer og mÞnstre. Hun er så empatisk og eminent til at fornemme ens grÊnser. Hun overskrider dem ikke men går frem i det tempo kroppen, sindet og sjÊlen kan vÊre med til. Derfor kan man fÞle sig helt tryg fra fÞrste gang man lÊgger lÊgger sig på briksen. Den ro, man fÞler, når man rejser sig fra briksen igen, kan ikke beskrives, men skal opleves.
Hun har med sine behandlinger hjulpet mig med at finde fodfÊstet og mÊrke mig selv igen, efter at mit nervesystem i årevis igen og igen er landet i en låst stresstilstand. De gange jeg har fÞlt, at der er gået tilbage igen, har hun holdt roen og haft troen på, at jeg selv kunne finde den igen. Jeg fÞler, at jeg nu er et helt andet sted, end da jeg startede hos Monik, og med en anden indsigt til at handle anderledes, når jeg mÞder en udfordring igen. Jeg har fået en mere vedvarende ro og grounding i mit system, som jeg er dybt taknemmelig for, og jeg kan på det varmeste anbefale Monik.
Jeg er rÞrt nu.
Jeg er rÞrt nu.. SkÞnne Monik har givet mig 2 behandlinger ( healings massage) som jeg aldrig vil glemme for hun fik åbnet op for en livsgave uden lige og det er at jeg nu kan mÊrke et ja og jeg kan mÊrke et nej , at sÊtte grÊnser, samt en ny tillid til mig selv og andre og jeg fik forlÞst meget- som en hård knude indeni i årevis. Jeg har vÊret ekstremt meget igennem og har det nu bedre end nogensinde fÞr og det er den måde der har gjort det i stÞrre klarhed for mig som den måde at Monik vÊlger at arbejde på som gav mig dette resultat og det er jeg dybt taknemmelig for <3. Tak for dig.
Professionel, kompetent og man mÊrker Þjeblikkelig en forbedring i problemet.
En kÊrlig investering i mig selv
Jeg valgte at kÞbe et forlÞb på 10 gange i efteråret 2024 ved Balance By Monik, og jeg kunne ikke have valgt en bedre investering i mig selv end det. Moniks holistiske og kÊrlige tilgang i behandlingerne gÞr, at hun får skabt et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor der er plads til alle fÞlelser og hvor hun griber en lige der hvor man er.
Jeg har også fået gravidmassage ved Monik, som også varmt kan anbefales, når både kroppen og nervesystemet trÊnger til en kÊrlig hånd.
De varmeste anbefalinger til Balance By Monik.
Fra krops smerter til smidig og klarâŠ
Fra krops smerter til smidig og klar med super velvÊre af fantastisk dybde gående massage af en ren mester til sit arbejde.
Altid forståelig og problemlÞsende massage, hvor hun ligger alle sine krÊfter i en super seriÞst behandling.
Noget helt sÊrligt
Jeg fik anbefalet at fÃ¥ healingsmassage hos Monik af min mand, som ogsÃ¥ gÃ¥r hos hende â og jeg forstÃ¥r nu fuldt ud hvorfor.
Der er en ualmindelig behagelig og tryg atmosfÊre i Moniks lokale, og allerede ved fÞrste mÞde fÞlte jeg mig fuldstÊndig velkommen og set. Monik mÞder mig altid med stort nÊrvÊr â bÃ¥de fÞr, under og efter behandlingen. Hun arbejder dybt intuitivt, og ingen session er ens, fordi hun tuner ind pÃ¥, hvad min krop har brug for lige netop den dag.
Jeg oplever, at hun arbejder ud fra en dyb, gammel visdom â noget nÊrmest shamanisk. Som om jeg bliver behandlet af en gammel sjÊl. Ved vores allerfÞrste mÞde skete der noget sÊrligt: midt i behandlingen kunne jeg pludselig trÊkke vejret meget dybere, som om jeg havde holdt vejret i Ã¥revis.
Noget af det, der gÞr Monik sÃ¥ sÊrlig, er den tryghed, hun formÃ¥r at skabe â ogsÃ¥ i situationer, hvor man som klient er helt afklÊdt. Jeg ligger nÞgen under behandlingen, men fÞler mig altid fuldstÊndig tryg og mÞdt med den dybeste respekt. Hun forener faglighed, intuitiv fornemmelse og omsorg, og holder et rum, hvor intet fÞles grÊnseoverskridende. TvÊrtimod â det fÞles trygt, naturligt og nÊnsomt.
Monik er ikke bare et varmt og autentisk menneske â hun er ogsÃ¥ fagligt meget dygtig. Hun forener det professionelle med det spirituelle og guider med sikkerhed og blidhed â ogsÃ¥ i dybe processer. Hun skaber et rum, hvor bÃ¥de krop og sind kan give slip.
Jeg fÞler mig altid mÞdt â som et helt menneske â og jeg er virkelig taknemmelig for at have fundet hende.
En magisk oplevelse hos Monik
En magisk oplevelse hos Monik
Jeg har vÊret hos Monik og fÃ¥et en fantastisk kropsbehandling â det fÞltes som en forening af krop, sind og sjÊl. Jeg kom med kraftige spÊndinger i nakke, skuldre, lÊnd og fÞdder og har lÊnge fÞlt mig stresset, vred og magteslÞs. Min krop skreg efter omsorg.
Allerede ved ankomsten blev jeg mÞdt af et smukt, roligt lokale og Moniks varme nÊrvÊr. Behandlingen var den blideste flowmassage, og jeg fÞlte mig bÃ¥ret hele vejen igennem. Det var ikke bare en behandling, men en genforbindelse med min krop. Jeg gik derfra uden en eneste spÊnding i nakke og skuldre â og nu, tre dage senere, mÊrker jeg stadig intet.
Jeg glÊder mig allerede til nÊste gang! Monik og hendes magiske hÊnder kan varmt Anbefales â€ïž
Den bedste gave til dig selv
Min bedste anbefaling til Balance by Monik.
Efter sygemelding med stress valgte jeg at kÞbe et 10 turs kort ved Balance by Monik, som en investering i mig selv.
Jeg fÞlte mig fra start tryg ved Monik. Behandlingerne med en givende massage og samtaler er nu afsluttet og jeg har fået det bedre, mere ro i sindet, lÊrt at lytte til hvad min krop fortÊller mig, og er klar til at arbejde igen.
Det er helt klart den bedste behandling for mig, og er glad for jeg fik Þjnene op for denne behandlingsform/ Balance by Monik.
StÊrk og balancefyldt behandling.
Jeg har vÊret i behandling 3 gange. Det har vÊret en stor oplevelse. Det er afslapning for både krop og sjÊl, samtidig med at behandlingen lÞsner op for de spÊndinger vi har. Det giver mig en stÊrk indre ro og styrker min kerne. Jeg giver mine bedste anbefalinger.
Afslappende, hyggeligt og effektivt
Jeg fik et gavekort til 5 kropsbehandlinger hos Monik og nydt hver eneste minut. Det har vÊret helt igennem fantastisk. Kommer til at savne vores mÞder, men er sikker på jeg kommer til at vende tilbage igen en gang imellem til lidt selvforkÊlelse. Kan varmt anbefales
Virkelig god og professionelâŠ
Virkelig god og professionel behandling.
Kan kun anbefale en behandling hos Monik.
Elsker at komme under hÊnderne pÃ¥âŠ
Elsker at komme under hÊnderne på dygtige Mona. VejrtrÊkningen bliver bedre, skuldrene kommer ned og der bliver plads til at lette det mentale låg og lukke dampen ud.
Virkelig en fantastisk oplevelse.
Virkelig en fantastisk oplevelse ved Monik, hvor jeg for fÞrste gang i mit liv prÞvede en healingmassage. Ikke nok med at massagen var i top, men atmosfÊren og dialogen var givende og indsigtsfuld og jeg kan varmt anbefale Monik.
Hjertevarm, og smukke omgivelser.
En fuldstÊndig vidunderlig oplevelse, om det er for en enkelt gang selvforkÊlelse, eller lÊngere forlÞb, vil jeg varmt anbefale Monik.
Yderst behagelig, lyttende, som udstråler ro og hjertevarme. Jeg faldt helt til ro, og var 100%tryg i Monik hÊnder.
Bestemt ikke sidste gang.
Rummet er er lyst og inspirerende, og jeg fik lysten til bare at blive i rummet, og gÃ¥ pÃ¥ opdagelseð«¶ðŒ
En helt igennem fantastisk behandlingâŠ
En helt igennem fantastisk behandling af krop og sind.
Rammerne er varme, lyse og velindrettede, og rummet emner af go energi.
Kan kun give min varmeste anbefaling herfra. BÃ¥de hvis man har noget at arbejde med eller hvis man vil forkÊle sig selv. ð
Hold da op
Hold da op! Jeg viste ikke et menneske kan så meget til en anden person.
Jeg har gigt i hoften, jeg kunne ikke rigtig gå, det gÞr så ondt når jeg gå.
Så har jeg set annoncen med Monik "healing massage" jeg tÊnkte det skal jeg prÞve da jeg har angst.
Jeg fik tid meget hurtigt og jeg fik dejlige behandling. Monik er god til at modtage kunden og god til at snakke om hvordan og hvorledes man kan hjÊlpe sig selv og hun vil hjÊlpe til.
Jeg kan gå normalt efter 2 dage og jeg har ingen smerter mere.
Og jeg er meget mere ned pÃ¥ jorden og har ikke mere angstâ€ïž
Jeg har aldrig mÞdt så dygtig behandlere fÞr.
Ord "Tak" er ikke nok! Jeg er sÃ¥ taknemmeligâ€ïž
Det så dejligt
Man fÞler sig virkelig velkommen lige fra man trÊer en af dÞren og mÞder SÞde Monik, der tager godt mod en, og bruger tid på at fortÊlle om behandlingen.
Dejligt sted og gode professionelt behandling ð
Man fÞler sig så afslappet
Kan kun varmt anbefales
Mvh Nikolaj
KLAR anbefaling, prÞv det
Det var en 15 års hÊndelse, hvor jeg lÞb ind i en behandler der bare kan sit kram. Fantastisk behandling, lÊkre og behagelige omgivelser, jeg kom helt ned i gear. Og hendes analyse af mine udfordringer var spot on. Skyndte mig at forpligte mig til et forlÞb.
Tak ð
En fantastisk kropspleje i heltâŠ
En fantastisk kropspleje i helt professionelle hÊnder, dejligt varmt empatisk menneske. Meget anbefalelsesvÊrdig
En smertelindrende og kÊrlig behandling
Jeg har efterhånden fået mange behandlinger hos Monik. Ugentligt, i en periode hvor jeg dÞjede meget med ryg- og brystsmerter samt stivhed, som fÞlge af inflammatorisk rygsÞjlegigt. Jeg gik altid derfra med en meget stÞrre fÞlelse af lethed, end da jeg kom.
Monik arbejder på flere planer end det fysiske, og det mÊrker man. Samtaleterapien hjalp mig meget til bedre at forstå sammenhÊngen mellem mine fysiske smerter og mine mentale tankemÞnstre og begrÊnsninger. Det har vÊret en vildt spÊndende proces, at lÊre min egen krop bedre at kende, og jeg har fÞlt mig fuldstÊnding understÞttet og holdt hele vejen.
Monik er en meget nÊrvÊrende og kÊrlig sjÊl, som jeg fra fÞrste behandling fÞlte mig tryg ved.
Nu mÊrker jeg sjÊldent til mine smerter, og en stor del af den fortjeneste, er behandlingerne hos Monik, som jeg altid vil prioritere når jeg mÊrker at kroppen kalder på lidt ekstra kÊrlig behandling.
KÊmpe anbefaling herfra <3
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹