Besteld, betaald, bestelbevestiging ontvangen en nadien niets meer. Geen levering van het bestelde productie. Geen reactie op mails. Site intussen niet meer beschikbaar.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verkeerde bestelling ontvangen. Ervoor gemaild om te retourneren daarna telefonisch contact opgenomen gezien de bestelling te groot was om te retourneren. Erna nooit meer iets gehoord geen antwoord... ãã£ãšèŠã
Wat een ellende deze oplichters. Bestelling geplaatst en er wordt niks geleverd. Na 10 mails eindelijk reactie dat men order vertraagd is. Vervolgens op hun gereageerd als er een andere optie is r... ãã£ãšèŠã
Wij kochten een parcours in velvet roze voor onze 2 dochters (van 1 en 4 jaar oud) als Sinterklaascadeau. Wat een stevige blokken in een prachtig zachte kleur. Ze passen werkelijk in ieders inter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De ballenbakken van Ballenbakje.nl zijn gemaakt van zacht anti-allergisch schuim, dat veilig en plezierig spelen voor uw kind garandeert. Een verfijnd kleurenpatroon van de ballenbak zorgt ervoor dat hij perfect past in het interieur van klassieke en moderne huizen. De hoes van de ballenbak wordt met een ritssluiting vastgemaakt, waardoor hij in de wasmachine kan worden gewassen en het speelgoed gemakkelijk schoon te houden is.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prachtige kwaliteit speel attributen
Prachtige kwaliteit speel attributen. Wij hebben de ballenbak met âparcourâ besteld. Onze dochter is er weg van! We willen nog heen graag de uitbreiding erbij, dus dat staat op ons verlanglijstje! Zeker een aanrader!

Wat een waardeloos ***** bedrijf
Wat een waardeloos ***** bedrijf.
Er staat dat als je besteld, dat het de volgende dag verzonden wordt. Nou NIET dus.
Telefonisch zijn ze NIET bereikbaar.
Via de mail krijg ik eenmalig:
Hallo Marissa,
Bedankt voor je bericht. Onze excuses voor de vertraging. Je bestelling wordt volgende week geleverd.
Nogmaals sorry voor het ongemak en bedankt voor je geduld!
Nora
Ik heb meteen dit mailtje terug beantwoord, en verder niets meer vernomen.
#10745
Ik wil of mijn bestelling, of mijn geld terug!!!!
*** Uiteindelijk redelijk goed contact gehad geld terug gekregen. Goed gesprek gehad dat ok toch graag iets zou willen, ik zou ter compensatie 20% korting krijgen. Maar dan dan niet van wat ik betaald had.. dus zou ik hetzelfde bedrag (misschien iets meer) moeten betalen voor 20% korting. Dit aangegeven, en het gesprek was weer geheel weg. Maar ik kreeg nog wel even een mail, of ik mijn recensie op TrustPilot wou aanpassen, omdat ze me goed geholpen hebbenâŠ
Ik zou hier in ieder geval never nooit meer wat bestellen.

Ballenbakje ããã®åç
Order niet geleverd, geld weg?!
Onze order is nooit aangekomen en we krijgen geen reactie op email. Telefonisch ook al niet bereikbaar. Waardeloos!! Ordernr #10693
Heb een bestelling gedaan bij ballenbakje.nl
Heb een bestelling gedaan bij ballenbakje.nl⊠na het lezen van de reviews hier heb ik effe getwijfeld om mijn bestelling in te trekken want was bang geworden door wat ik hier allemaal las. Ik moet zeggen dat mijn ervaring met ballenbakje positief was. Alles is toegekomen na 1 week en enkele dagen. Gisteren nog gemaild omdat enkel de ballen waren toegekomen. Onmiddellijk antwoord gekregen op mijn mail dat het in 2 delen ging geleverd worden en vandaag is het 2de deel toegekomen. Ik heb wel een positieve ervaring met dit bedrijf.

Zorgen over bestelling
Ik had beter eerst hier kunnen lezen.. Ook mijn bestelling is nog niet geleverd en ik krijg op geen enkele manier contact..

Raad het niemand aan!!
Al langer dan een maand aan het wachten op mijn bestelling. Niet bereikbaar. totaal niet aan te raden!

Mensen bestel hier niet
Mensen bestel hier niet, Dit bedrijf is niet te bereiken op geen enkele manier! Baal ontzettend omdat de website er zo vertrouwd uitzag en ik nu mijn kind blij heb zitten maken voor niks. Het lijkt zo echt, ze bezorgen met dhl en oh het is er binnen een mum van tijd en oja neem lekker contact op met ons want we staan altijd voor uw klaar met een gesprekje, dit allemaal is dus dikke boelshit!

Ballenbakje ããã®åç
4 weken gewacht op een ballenbak !
4 weken gewacht op een ballenbak !
Meerdere malen zelf contact opgenomen met het bedrijf omdat het zo lang duurde

Ik heb op 11 november een ballenbak bijâŠ
Ik heb op 11 november een ballenbak bij hun besteld. De bestelling is nog steeds niet. steeds word er gezegd dat er een vertraging is. Maar heb nog steeds niks. nu reageren ze ook al niet meer op mijn mail.

Wat een slechte service!
Wat een slechte service!
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling die ik al een tijd geleden heb geplaatst, en jullie reageren nergens op. Het is erg frustrerend dat ik geen enkele reactie krijg, vooral omdat het om een grote bestelling gaat waarvoor ik veel geld heb betaald.
Als dit niet snel wordt opgelost, aangezien ik een groot netwerk heb zal ik dit zeker delen op mijn sociale media om anderen te waarschuwen. Hopelijk wordt er alsnog snel actie ondernomen.
Niet eerlijk over levertijden
Niet eerlijk over levertijden. Smoesjes en leugens om klant gerust te stellen. Frustrerende communicatie
Waardeloos bedrijf
Ik doe normaal nooit aan reviews en dus zeker ook geen slechte reviews. Maar nu kan ik het niet laten! 11 November een Teddybeer ballenbak besteld voor mijn dochter, â¬150,- afgerekend en nog steeds niks binnen. Ik krijg elke dag van die reclames in de mail van ballenbakje.nl maar op mijn mails niet reageren!!! 17 November was mijn dochtertje jarig en zou ze een ballenbak als cadeau krijgen. Nou mooi niet en weg is mijn geld! WAAARDELOOS bedrijf bah!
Een schande
Reeds 3 weken geleden mijn ballenbad besteld, maar nog steeds niets ontvangen. Na contact te hebben opgenomen vertelden ze me dat het in de loop van de volgende week zou aankomen. Die week is ondertussen voorbij en nog niets...
Ook heel slecht bereikbaar. Een schande!
Nu kan ballenbakje wel reageren met contacteer ons zoals ze bij iedereen hier doen, maar dit doe ik al de hele tijd en ik krijg amper gehoor.
De bestelling ontvangen duurde ietsâŠ
De bestelling ontvangen duurde iets langer dan verwacht, maar de respons eb de opvolging waren super, telkens werd gereageerd op mails, tot alles inorde was, zou niet twijfelen om opnieuw te bestellen bij deze site.
Top service
Super service reactie op deze site ⊠schrok ik welâŠ
Na reactie op deze site ⊠schrok ik wel even en dacht oeps
Maar ik had de ballenbak na 4 dagen in huis !! Helemaal super
Erg blij mee !!!
Geen bestellingsbevestiging ontvangen
Geen bestellingsbevestiging ontvangen? Geen order nummer, geen verzendbewijs? Ik wacht al meer dan 2 weken. Overschrijving gebeurd naar China. Heel erg om mensen die hun kindje willen verrassen hun geld kwijt zijn en geen op tijd cadeau kunnen ontvangen. Graag mijn geld terug â¬150
Fantastisch!
Goede kwaliteit en super leuk voor onze kids. Heel tevreden over onze aankoop. Wij kozen de 110/120cm voor goede speelruimte, wat ik zou adviseren. De ballen zijn ook stevig en deuken niet in

Ballenbakje ããã®åç
Heel naar gevoel bij dit bedrijf
Heel naar gevoel bij dit bedrijf. Ik heb vorige week een bestelling geplaatst. De ballenbak zou binnen 3 dagen geleverd worden.
Krijg ik een email dat me zending vertraagd is en ze niet weten wanneer me ballenbak zou komen. Natuurlijk ga ik hier niet mee akkoord. En heb aangegeven of een ballenbak of me geld terug. Ik krijg gewoon weg geen reactie.
Ook hebben hun aangegeven dat ze me pakket hebben verzonden. Op de website staat dat ze werken met DHL of Post NL dit blijkt wederom niet te kloppen.
Waardeloos dit.

Koop hier NIET
Ballenbak kwam méér dan een maand te laat aan. Retoursturen lukt ook niet. Retourmelding gedaan en kreeg en QR code die gescand dient te worden bij postkantoor maar daar bleek QR-code ongeldig. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Reaeert niet of nauwelijks op mails. Slecht bereikbaar. Product is ook veel te duur voor wat je daadwerkelijk krijgt. Stukje schuimrubber met lapje stof eromheen. Dat is echt geen EUR 100 waard (exclusief ballen).
Waardeloos bedrijf.

ballenbak gekregen
na weken wachten hebben we eindelijk de ballenbak gekregen , wegens overname van het bedrijf liep alles achter zover we begrepen hebben we zijn super goed op de hoogte gehouden van alle updates waar ons pakket was eindelijk hebben we alsnog de ballenbak gekregen ! de hulp was echt super werd super veel gedeelt en veel info gegeven ! wij zijn blij

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ