Besteld, betaald, bestelbevestiging ontvangen en nadien niets meer. Geen levering van het bestelde productie. Geen reactie op mails. Site intussen niet meer beschikbaar.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Verkeerde bestelling ontvangen. Ervoor gemaild om te retourneren daarna telefonisch contact opgenomen gezien de bestelling te groot was om te retourneren. Erna nooit meer iets gehoord geen antwoord... もっと見る
Wat een ellende deze oplichters. Bestelling geplaatst en er wordt niks geleverd. Na 10 mails eindelijk reactie dat men order vertraagd is. Vervolgens op hun gereageerd als er een andere optie is r... もっと見る
Wij kochten een parcours in velvet roze voor onze 2 dochters (van 1 en 4 jaar oud) als Sinterklaascadeau. Wat een stevige blokken in een prachtig zachte kleur. Ze passen werkelijk in ieders inter... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
De ballenbakken van Ballenbakje.nl zijn gemaakt van zacht anti-allergisch schuim, dat veilig en plezierig spelen voor uw kind garandeert. Een verfijnd kleurenpatroon van de ballenbak zorgt ervoor dat hij perfect past in het interieur van klassieke en moderne huizen. De hoes van de ballenbak wordt met een ritssluiting vastgemaakt, waardoor hij in de wasmachine kan worden gewassen en het speelgoed gemakkelijk schoon te houden is.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle levering. In twee delen. Snel contact hierover met de klantenservice. Zoals afgesproken snel 2e deel bezorgd. Dochter vind de foamset met ballenbak fantastisch.
Mooie ballenbak voor een mooi prijsje
Erg fijn product en snelle service.
De ballenbak is netjes verstuurd en zit…
De ballenbak is netjes verstuurd en zit goed verpakt.
Het duurde iets langer voor dat m’n bestelling kwam maar wanneer ik een mailtje stuur word er direct en netjes op geantwoord!
Super voor je kleintje
Snelle levering, heel mooi product. Zoontje is er enorm blij mee! Leuk dat je zelf het ballenbad kan samenstellen qua kleuren.
Ballenbak
Wat ik niet fijn vond, was dat ik geen idee had wanneer de ballenbak hier zou aankomen.
Ik heb nog een mail gestuurd, maar geen reactie gehad.
Hij was voor de 2e verjaardag van mijn dochtertje. En hij kwam een dag te laat, waar ik heel erg van baalde. Maar toen deze binnen kwam was ze heel erg blij.
Ook de rest van de kinderen.
Haha.
De ballenbak is erg mooi, lekker flexibel, ook handig vanwege de grotere kinderen, hij blijft mooi in vorm en er zaten genoeg ballen bij.
Al met al, zijn we dus erg blij
Koop hier niet!!
Ik had van te voren reviews moeten lezen. Helaas hebben wij ook een niet complete bestelling ontvangen. Alleen de ballen en geen bak! De ballen hadden we op 21 november ontvangen, maar tot op heden geen bak terwijl het een Sinterklaas cadeau was voor ons zoontje. Ze zijn telefonisch als via mail niet bereikbaar.
Ik laat het hier niet bij zitten. Als het moet neem ik juridische stappen. Gezien alle slechte reviews en gelijke ervaringen denk ik dat deze organisatie de boel oplicht!
Velvet parcours
Wat een stevige blokken in een prachtig zachte kleur.
Ze passen werkelijk in ieders interieur zonder mij er aan te ergeren.
Toppunt: je kan de hoes verwijderen en wassen, ideaal met 2 smos-potten in huis! ;)
Wij zijn alvast enthousiast!
Uiteindelijk is de ballenbak geleverd…
Uiteindelijk is de ballenbak geleverd maar heeft lang geduurd ivm dhl en terug sturen. Bereikbaarheid qua telefoon mag beter maar product is prima
Slechte service
Slechte service. Ballenbak is geleverd zonder ballen. Kan gebeuren. Alleen na herhaaldelijk bellen mailen en whatsapp wordt er pas gereageerd na een dreigement dat je de rechtsbijstand inschakelt.
Had eerder een iets mindere review…
Had eerder een iets mindere review geschreven maar bij Nader inzien moet ik toch wel zeggen dat de persoon roy sweep mij wel vrij snel heeft geholpen dus hier toch 4 sterren voor die persoon dan wel. E-mailtje gestuurd en toch altijd een snel antwoord gekregen van die persoon en een snelle oplossing. Verpakking in wat het verstuurd is mocht toch wel beter en beter beveiligd zijn. daarom 4 sterren in plaats van 5
Koop hier niet!
Eerst de verkeerde ballenbak gekocht. Deze retour gestuurd waar je zelf voor moet betalen ondanks dat op de website staat vermeld gratis retourneren. Toen de nieuwe ballenbak besteld en ontvangen maar zonder ballen. Telefoon wordt niet opgenomen en op mail wordt niet gereageerd. Ik zit nu dus met een cadeau waar ik niet zoveel mee kan. Daarnaast heb ik ook nog niets gehoord van de retour of deze verwerkt is of niet. Ook mijn geld nog niet ontvangen. De nieuwe ballenbak betaal ik niet zolang deze niet compleet is en mijn eerste retour niet goed is verwerkt. Koop hier niet!
Onze dochter is zeer blij met de…
Onze dochter is zeer blij met de ballenbak! Echt super kwaliteit en zeer mooi! 🥰
De ballenbak is nooit geleverd
De ballenbak is nooit geleverd. Telefoonnummer is niet bereikbaar en op mijn e-mail word niet gereageerd
Mooie ballenbak
Super mooie ballenbak voor mijn dochter haar eerste verjaardag. Alles kwam compleet en vrij snel. Ze gaat hier super veel plezier van hebben.
Bestelling incompleet en te laat en nog steeds geen reactie!
Bestelling veel te laat en voor de helft geleverd. Krijg geen contact met de klanten service. Inmiddels 5 mails die niet worden beantwoord en telefonisch niet bereikbaar.
Bestel hier niet!!!
Een velvet beige ballenbak
Een velvet beige ballenbak aan onze dochter gegeven voor haar verjaardag. Hij is mooi van kleur en stof en onze dochter is er helemaal blij mee!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。