Rask levering, trygg handel, god kommunikasjon, og god oversikt fra bekreftet handel til mottak av boxâÊRne.. Litt skuffet over Boxerene.., virker litt slapp i tÞyet.., jeg tror kanskje dette ble... ãã£ãšèŠã
KjÞper alltid boxere til pappa til jul, og sÃ¥klart ble det fra Ballsy denne gangen! Han er fornÞyd, noe som ikke overrasker meg! Personlig synes jeg disse har mye bedre kvalitet en andre merker, og... ãã£ãšèŠã
Var litt overrasket over den «vanlige» kvaliteten.. Har endel andre typer litt mer fancy boksere i andre merker, og de pleier Ã¥ vÊre ekstra myke el utmerke seg litt mer nÃ¥r du mÃ¥ opp i pris. Syns diss... ãã£ãšèŠã
BÃ¥llsy undertÞy er meget gode og behagelig. Og modellene har flott design, StÞrrelse og form er ogsÃ¥ perfekt, da jeg ofte opplever at det av og til kan vÊre stor forskjell pÃ¥ stÞrrelsene (spesielt ime... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har designet Norges mest ballsy boxershorts! Behagelig, digg og fargerik. Akkurat som du. Ingen menn er like, og vårt utvalg av boxershorts skal reflektere dette. Be Bållsy - Be yourself.
Birkedalsveien 31, 4640, SÞgne, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@ballsy.no
- ballsy.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Gode truser med bra passform og godtâŠ
Gode truser med bra passform og godt strikk i midjen. Rimelig, og rask levering :-)
Veldig tett boxer som ikkje pustar
Veldig tett boxer som ikkje pustar. Har aldri sveitta så masse av ein boxer fÞr!
DÃ¥rlig kvalitet og kundeservice
Behagelig boksere, men elendig kvalitet dessverre. Dårlig kundeservice også.
Anbefales!
Samboeren er kjempe fornÞyd med alle 12 bokserne vi fikk i posten. Enkelt å bestille og kjapp levering. Anbefales! :)
Greie boksere som er verdt pengene nÃ¥râŠ
Greie boksere som er verdt pengene når de er på tilbud
Definitivt di beste bokserne på markedet
Lang leveringstid og helt ok boxere
Bra tilbud og superrask levering
Bra tilbud og superrask levering! Og boxerene er superbra kvalitet og fresht designð
Et godt produkt,komfortabelt og godâŠ
Et godt produkt,komfortabelt og god kvalitet.
Rask leveringstid.
Super boxer
Super boxer. Mannen er svÊrt fornÞyd. Kule farger og utstyret holdes godt pÃ¥ plass! ð
Anbefales
Veldig gode produkter med god kvalitet. Kundeservice er upåklagelig. Anbefales!