レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan kun anbefale BAM Cure and Care universet. Jeg har i mange Ã¥r gÃ¥et med ondt i nakke, skuldre og imellem skuldrebladene. Jeg meldte mig til deres nakkeforlÞb og i lÞbet af ganske fÃ¥ dages Þvelse... もっず芋る

䌁業が回答したした

BAM trÊning har vÊret fuldstÊndig fantastisk for mig 🙏🏌 - har efter hjernerystelser og piskesmÊld dÞjet meget med nakke og hovedsmerter, og forsÞgt hjÊlp ved adskillige behandlingsformer. BAM har hj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er sÃ¥ utrolig taknemmelig for at jeg stÞtte pÃ¥ BAM universet. Det er de Þvelser der har fÃ¥et mig langsomt i gang med trÊning igen efter et langt sygdomsforlÞb. Det er korte videoer og Þvelserne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fulgt rygprogrammet dagligt Tilmeldt pga spinalstenose gener i ve ben Ikke rygsmerter BenÞvelserne er vÊldige gode og lidt hÃ¥rde Har en begyndende fornemmelse af at programmet hjÊlper mig. IsÊr d... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. 代替医療の療逊垫
  3. 䜓型改善クラス
  4. 仲介サヌビス
  5. フィットネス プログラム
  6. りェルネス プログラム

圓該䌁業による蚘述

Body & Mind Universe er Danmarks eneste online kropsunivers og metode, der arbejder med alle fire smertekilder pÃ¥ én gang – fysisk, psykisk, mentalt og kemisk – ikke kun ét ad gangen, som andre lÞsninger gÞr. Udviklet af kropsekspert Martin Bonde Mogensen med 25 Ã¥rs erfaring. Brugt af 8.500+ danskere og gennemsnittet halverer smerter pÃ¥ 21 dage. Du fÃ¥r 18+ guidede forlÞb til nakke, ryg og hele kroppen – som lÞsner spÊndinger, beroliger nervesystemet, skaber overskud og hjÊlper dig fÃ¥ et mere normalt liv igen. 10–20 minutter om dagen, hjemmefra, uden udstyr og hÃ¥rd trÊning. Derudover fÃ¥r du et komplet kropskursus, et stÞttende fÊllesskab med 3.000+ medlemmer og direkte kontakt til Body & Mind-eksperter. De 7 fÞrste dage er helt gratis.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

91件のレビュヌ

OBS: Abonnement!!

VÊr OBS på, at det er et (måneds)abonnement, du kÞber og ikke adgang til et enkelt forlÞb.

2024幎3月7日

Body & Mind Universe からの回答

Det er helt korrekt - og som der også står tydeligt i vores handlesbetingelser, kan man opsige lige når det passer en, da vi ingen binding har på vores medlemskaber ;O) Så på baggrund af det, er det faktisk ét forlÞb du kÞber og betaler for, for de 269,- hvis du husker at sige op ;O) Håber på trods, at du har vÊret glad for forlÞbet og at det har givet dig Þget bevÊgelighed i kroppen - De bedste hilsner B:A:M Teamet

Super godt nakkeforlÞb

Super godt nakkeforlÞb. Havde lidt problemer med at komme ind pÃ¥ trÊnings siden til at begynde med. Men blev hjulpet godt af Lene, som altid er sÞd og venlig og parat til at hjÊlpe. NakkeforlÞbet har hjulpet mig af med stivhed og smerter i nakken, nogle af Þvelserne er ben hÃ¥rde, men de virker. 👍😃

2024幎2月21日

Body & Mind Universe からの回答

Tusind tak for din feeedback! GlÊder os at hÞre, at din stivhed og smerter er aftaget godt trÊnet 😀 De bedste hilsner B:A:M Teamet

NakketrÊningsprogrammet har klart

NakketrÊningsprogrammet har klart hjulpet på mine senfÞlger efter hjernerystelse, som jeg har levet med i 8 år. Jeg har haft meget mindre ondt og er blevet mere udholdende. Jeg vil fortsÊtte med de 20 minutter om dagen.

2023幎12月13日

Body & Mind Universe からの回答

Hvor det glÊder os at hÞre godt arbejde! Fortsat god trÊning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Jeg deltager i nakkeforlÞbet

Jeg deltager i nakkeforlÞbet, det mest effektive mod nakkesmerterne , jeg nogensinde har forsÞgt mig med, og dem har jeg kÊmpet med i rigtig mange år.

2023幎12月8日

Body & Mind Universe からの回答

Juubiii! Hvor er det dejligt at hÞre. Det er lige prÊcis det der er vores intention, at afhjÊlpe smerter og smidigÞrelse af området. Fortsat god trÊning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Jeg har vÊret meget begejstret for

Jeg har vÊret meget begejstret for nakkeforlÞbet.

Da jeg startede for 21 dage siden havde jeg sovende fornemmelse i nakke, venstre skulder og arm flere gange om dagen, hver dag. Når jeg lagde mig på den venstre side i sengen var den gal i samme Þjeblik jeg lagde mig. Det er nu nÊsten vÊk alt sammen. Der er måske 2-5% tilbage.
Jeg er meget begejstret for den måde trÊningen/Þvelserne bliver vist på, det er til at forstå og fÞlge med i.
Har jeg brug for at sidde ned ind imellem gÞr jeg det og kÞrer videre når jeg er til det. Og så er 20 minutter om dagen super, havde det vÊret noget lÊngere ville jeg aldrig have vÊret kommet igang.
Tak til de to rare undervisere. Martin og SÞren

Jeg kan varmt anbefale B:A:M

2023幎9月17日

Body & Mind Universe からの回答

Tak Jytte! Super godt gået med den vedligeholdende trÊning - det har givet pote - fortsat god trÊning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Har god gavn af både forlÞb

Har god gavn af både forlÞb, hvor jeg dagligt får tilsendt en mail med link til trÊningen, samt de individuelle trÊningŽer du frit vÊlger alt efter hvad du har brug for. Dygtige instruktÞrŽer og brugbare forklaringer, der samtidig giver mening på et hÞjere plan

2023幎9月17日

Body & Mind Universe からの回答

Tusind tak Susanne - og super dejligt, at du har fundet ind til dine individuelle trÊnings behov - fortsat god trÊning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Fantastisk trÊning for hele kroppen

Jeg har vÊret med siden årsskiftet og gennemgået adskillige forlÞb med både ryg og nakke og der sker hele tiden forbedringer med fysikken.
Jo Êldre man er jo mere skal der gÞres for at holde kroppen igang og er er BAM trÊning fantastisk
Kan kun anbefales.

2023幎9月16日

Body & Mind Universe からの回答

Tak for anbefalingen! Det glÊder os at hÞre at du oplever forbedringer, dejligt! Fortsat god trÊning De bedste hilsner fra B:A:M Teamet

Fik mine nervesmerter til at forsvinde

Jeg startede 21 dages rygforlÞb den 5/6-2023. Jeg har gået med nervesmerter i ben i ca halvandet år efter 2 diskusprolabs i lÊnden. Jeg havde prÞvet med meget forskelligt, kiropraktor, fysioterapeut og forskellige Þvelser. Det hjalp på smerterne i lÊnden, men nervesmerterne blev ved med at vÊre der.
Ca 1 uges tid efter opstart af rygforlÞb (der indebar en daglige trÊning på ca 20 min) forsvandt mine nervesmerter. Jeg kunne nÊsten ikke selv tro på det da jeg var begyndt at tro at det var forevigt jeg skulle dÞje med nervesmerter.
Idag kan jeg stadig få nervesmerter hvis jeg stopper med BAM trÊning, så nu kÞre jeg forlÞbet igennem igen ;-)
Det er desuden gode trÊninger, som er langt fra de Þvelser jeg ellers har lavet.
Med stor fokus på åndedrÊt og nervesystem.
SÃ¥ helt klart 5 stjerner fra mig.

2023幎6月5日

Mangfoldighed

Friske faglige fyre står bag dette kÊmpeunivers af muligheder for at få en fantastisk krop.
BetÊnk dig ikke- din krop og psyke vil elske dig for det.

2023幎7月24日

Body & Mind Universe からの回答

Tak Mette! Ja, det er fagligt stÊrke - frejdige og friske gutter vi har i BAMŽs Universe :) Fortsat god trÊning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Dejligt

Dejligt.
Jeg kan nÊsten sige “tjek” til din historie. Jeg er startet med rygprogram i dec. 22 og har vÊret med pÃ¥ nakkeprogram og er nu pÃ¥ dag 21. Har dog stadig lidt nervesmerter i hÞjre lÃ¥r. Men trÊningen hjÊlper, jeg er faktisk blevet god til at trÊne hver dag. SÃ¥ jeg tror, at vanen er ved at indfinde sig👍
Jeg er meget taknemlig for de gode trÊningprogrammer🥰🥰🥰

2023幎7月3日

Body & Mind Universe からの回答

Dejlig at hÞre Kirsten og den gode nye vane du har givet dig selv, godt gået! Bedste hilsner B:A:M Teamet

I en alder af 46 rammer man plet

I en alder af 46 rammer man plet.
Forud er afprÞvet fysioterapi, kiroprakti, samtaler, smertestillende,- ja jeg kunne blive ved.
Den alsidighed, smidighed, styrke og konditionstrÊning som B.A.M Universe bringer i spil, rammer mig på alle parametre. Den virkning jeg har oplevet på den emotionelle, åndelige, fysiske, social og mentale plan, er unikt og enestående. Den måde at kunne behandle fysiske skader, ( for mig hovedpine, nakke, lÊnd, knÊ smerter og traumer på, er revolutionerende, ubeskriveligt og uundvÊrligt. Jeg har i hvert fald reduceret mine smerter med 50 procent ind til videre, og mÊrker klart,- når/hvis jeg springer trÊning over. Det at man er online og i et nonverbalt og trygt rum, sikrer min deltagelse og mulighed for at bearbejde krop og sjÊl. Det eneste jeg vil ville Þnske, er at jeg havde kendt til B:A:M Universe for år tilbage.
Mit medlemskab vil fÞrst udlÞbe, den dag jeg er rejst videre.
TAK MARTIN OG SØREN <3 <3

2023幎6月19日

Body & Mind Universe からの回答

Tusind tak! Hvor det glÊder os at hÞre at du har reducering i smerterne - så vigtigt for ens trivsel. Fortsat god trÊning og nyd sommeren. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Gode Þvelser

Gode Þvelser, der berÞrer alle muskler og led. Behagelige og seriÞse trÊnere, dejligt at slippe for smarte og pjattede bemÊrkninger og musik til trÊningen. Jeg har lyst til at gentage forlÞbet.

2023幎5月21日

Body & Mind Universe からの回答

Tak og godt gået. Bedste hilsner B:A:M Teamet.

Effektiv trÊning der fortsÊtter

Kroppen igennem fra fÞdder til nakke med fokus på tilstedevÊrelse. 20 min hver dag. I hjemmet. Hurtigt klaret. Nemt at gå til. Betyder, at jeg får det gjort kontinuerligt. Når min krop dÞjer et sted, kan jeg logge ind i BAM universet og finde de trÊninger der er hensigtsmÊssige. Jeg lÊrer mine yndlings Þvelser uden ad og kan bruge dem der hvor jeg er. De gode vaner som gavner min krop bliver lagret i mig. Er super glad og taknemlig for trÊningen.

2023幎5月19日

Body & Mind Universe からの回答

Tak! GlÊder os at hÞre at du er glad for trÊningen. Hilsen B:A:M Teamet.

Fantastisk platform med super trÊninger

Fantastisk platform med super trÊninger og gode forklaringer undervejs. De bedste 269kr jeg nogensinde har betalt. Har dÞjet med nakkesmerter de sidste 30 Ã¥r. Efter forlÞb i BAM, er jeg nÊsten smerterne kvit. De stÞrste anbefalinger herfra. Tak for Jer🙏
Mvh. Helle.

2023幎4月29日

Body & Mind Universe からの回答

Hvor er det dejigt at hÞre, glÊder os at du mÊrker så god en effekt af trÊningen! Tak! Vi bestrÊber os på at gÞre det så let tilgÊngeligt som muligt - fortsat god trÊning - B:A:M Teamet

En mere afspÊndte krop.

Ved daglig trÊning 20 min om dagen er jeg kommet meget lÊngere end med 1-2 timer om ugen.
Den daglige trÊning gÞr det letter for min krop at kommer ind i Þvelser og derved langsomt lukke op, give slip og blive smidig.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid,
så Tak til B-A-M universet.

Body & Mind Universe からの回答

Hvor er det godt du har fundet frem til det - hele vores pointe: trÊne dagligt i små doser som passer lige til dig - godt gået og tak! Hilsner fra B:A:M Teamet

God og ligetil trÊning

De korte daglige trÊninger er for alle, Þvelserne bliver beskrevet og guidet godt på vej.
Det er dejligt at hver dag har et tema, som gjorde mig opmÊrksom på hvad der er på spil i min krop.
I lÞbet af de 21 dage har jeg fået lÞsnet op for mange spÊndinger i hele kroppen og min nakke har det meget bedre.

Body & Mind Universe からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det gÞr os så glade og stolte at hÞre.

B:A:M Teamet

Jeg har i ca 25 år haft ondt i ryg og

Jeg har i ca 25 år haft ondt i ryg og nakke. Og jeg har prÞvet Alt, troede jeg uden den helt store effekt. Indtil jeg mÞdte BAM trÊning. Det har på de 21 dage, jeg har fulgt deres nakketrÊning gjort en kÊmpe forskel for mig. Jeg fÞler jeg er blevet mere mobil, og mere rolig om natten, samt fået mere fokus på min vejrtrÊkning. TÊnk hva 20 min om dagen kan gÞre for en, det er fantastisk Tak mvh Doris schelde

Body & Mind Universe からの回答

Hej Doris. Tak for din anmeldelse. Hvor er det dog fantastisk at hÞre! Vi håber, at Þvelserne vil gÞre dig gavn i lang tid.

B:A:M Teamet

Virkelig et fint online univers med med

Virkelig et fint online univers med mange gode videoer der har hjulpet mig rigtig meget. Stor ros herfra.

2023幎2月28日

Body & Mind Universe からの回答

Hvor er det dejligt det har hjulpet dig! GlÊder os at hÞre - fortsat god trÊning! Hilsen B:A:M Teamet

Fem stjerner til BAM teamet.

Fem stjerner til BAM teamet.
I har virkelig fat i noget og helhedsvurderingen af kroppen finder man ikke mange steder. God og kompetent undervisning og altid et hurtigt svar hvis man stiller et spÞrgsmål. Har fulgt flere forlÞb og er meget tilfreds. Hjemmesiden er nem at tilgå og giver lyst til trÊning. BRAVO!

2023幎3月23日

Body & Mind Universe からの回答

Tak! Det er prÊcis det fokus vi vil sprede (helheds trÊning eller holistisk trÊning) - GlÊder os at du er tilfreds - Fortsat god trÊning! Hilsen B:A:M teamet

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。