レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het toiletpapier bevalt erg goed. Het is lekker zacht en voelt duidelijk kwalitatief aan. Daarnaast heb ik het idee dat één doos langer meegaat, wat fijn is — er zitten ook meer vellen op de rol dan b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel zacht en toch sterk papier. Levering ging een beetje moeizaam door de pakketdienst, maar dit werd mooi opgelost; er werd meteen een nieuw pakket verstuurd. Blij!

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisch product, een echte aanrader! Ik ben ontzettend blij met het bamboe wc-papier van dit bedrijf. Het gaat veel langer mee dan gewoon wc-papier en is verrassend sterk, zonder dat het aan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben blij dat ik voor dit product heb gekozen, omdat het aantoont dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Het voelt goed om een merk te steunen dat zoveel aandacht heeft voor het mil... もっず芋る

䌁業情報

1. トむレタリヌ店
  2. 玙の販売業者
  3. 玙補品販売店

圓該䌁業による蚘述

Bamb & Paper is een toiletpapier merk met een missie om een positieve impact op het milieu te hebben. We begrijpen dat toiletpapier een noodzaak is, maar wat is de ware kost ervan? Het antwoord: het overmatig kappen van bomen. Daarom heeft Bamb & Paper de Bamb Roll geïntroduceerd. Dit is een toiletrol gemaakt van 100% bamboepulp. Met behulp van de Bamb Roll wilt Bamb & Paper samen met de consument bijdragen aan een groenere planeet zonder in te boeten aan kwaliteit en comfort.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

WC Papier

Het was in het begin even wennen aan de kleur van het wc papier maar als je daar eenmaal aan gewend bent is het prima te doen. Het voelt lekker zacht aan en het zijn grote rollen wat voor mij heel goed uitkomt. Het is gemaakt van bamboe wat veel sneller groeit dan elk ander hout waardoor de kans op ontbossing ook kleiner wordt

2024幎3月28日
5぀星のうち5の評䟡

Goed voor de portemonnee én natuur

Normaal super sceptisch over nieuwe producten. Ik blijf liever bij het oude vertrouwde, maar ik heb alles behalve spijt en ik ben blij dat ik het uitgeprobeerd had. Het wc-papier is veel aangenamer en gaat langer mee. Ik voel mij ook prettig bij het idee dat ik toch een steentje bijdraag aan het verduurzamen van het milieu. Je betaalt logischerwijs ietsjes meer, maar krijgt er zeker veel meer voor terug. Op langer termijn zal dit waarschijnlijk ook goedkoper zijn en ik ben voorstander van het feit dat een beter milieu bij jezelf begint; en met bambandpaper maak ik dus een aandeel uit van dit betere milieu. Een kleine investering met een grotere positieve impact. Kortom goed voor jouw portemonnee én de natuur, ik ben zeker verkocht bambandpaper en wij zullen er zeer zeker met volle teugen van genieten thuis.

2024幎2月2日

Comfort en duurzaamheid

Ik ben erg tevreden met het toilet papier van Bamb & Paper! Het is comfortabel en milieuvriendelijk, wat voor mij de perfecte combinatie is. Het feit dat het bijdraagt aan een duurzamere wereld is een grote plus. kortom, ik ben zeer tevreden en zal zeker blijven kiezen voor Bamb & Paper!

2024幎4月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス