KÞbet af et klassisk og cute Steiff tÞjdyr, et lille pindsvin, forlÞb i alle faser overbevisende godt og effektivt! Fra bestilling, med hurtigt svar, til meget hurtig ekspedition og levering i sikker... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en dÃ¥bsgave til min niece. Bestilling og betaling var helt ligetil. Jeg benyttede mig samtidig af deres tilbud om indpakning. Pakken ankom som lovet bare 1œ dÞgn efter bestilling, fors... ãã£ãšèŠã
Jeg oplevede en kompetent og dygtig besvarelse ved opringning for uddybning af varesortiment. Hjemmesiden virker hurtig og overskuelig, godt opbygget. Ved kÞb er der meget flot opfÞlgning med mails.... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Online salg af bamser, tÞjdyr og legetÞj fra kendte kvalitetsmÊrker som Steiff, Teddy-Hermann, GUND og Goki. Hurtig levering.
Erhvervsparken TEP, Ãsterbro 4, 5690, Tommerup, ãã³ããŒã¯
- hanne@bamsekram.dk
- bamsekram.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Kundefokus
Super service. Blev kontaktet, da jeg havde bestilt ekstra tal til et tog, hvor de allerede var en del af pakken. Fik tallene med uden beregning. Meget flot service og hurtig levering.
super hurtigt
det var hurtig, professionel,med kÊrlighed :-))
Perfekt service, levering, og fin web.
Gode priser og mange gode gave ideer ... Perfekt ...
Mere end perfekt
Superfin handel. Fik meget mere end forventet. Super indpakning, vedlagt et super sÞdt kort. Hurtig levering og virkelig sÞd og hjertelig korrespondance fra Hanne. Vil klart anbefale andre at gÞre deres indkÞb hos Hanne's Bamsekram :o)
Fantastisk service!
Så skÞnt at mÞde en netbutik med den service som Hanne giver. Kunne jeg gav jeg 6 stjerner! Kun ros herfra!
Perfekt
Utrolig god service
utrolig sÞd at snakke med
Dejligt at bamserne er pakket så godt ind
Overskudsforretning!
KÞbte en gave til min veninde. Jeg havde selvfÞlgelig i skyndingen skrevet min email forkert - så Hanne gÊttede sig frem... og tilfÞjede så om ikke hun også skulle lÊgge et kort ved min gave... og om indpakningen skulle vÊre til en pige eller en dreng.
Magen til overskud skal man lede lÊnge efter. Har mistÊnkt ejeren for at dette ikke kun er et levebrÞd - men også en hobby :-)
Jeg siger TAK - vi ses igen!
En hel del billigere end de andre steder
Skulle bruge et klodspuslespil, og efter at have gennemsÞgt nettet faldt jeg over bamsekram.dk og de må da siges at have nogle super priser, for hvad jeg kunne se var det ca. halv pris i forhold til hvad de tager på andre sider.
Bestilte gaven og efter et par dage dukkede den op, og som bonus var den fint pakket ind i gavepapir og der var også til og fra kort med i Êsken.
Det er helt sikkert en side som jeg vil besÞge igen, nÊste gang jeg skal finde en gave til den af de små stÞrrelser i familien/vennekredsen.
Ikke specielt billige, men gode produkter leveret til tiden
PÊnt udvalg af gode produkter.
Den bestilte vare ankom på det forventede tidpunkt, hvilket ikke er uvÊsentligt,
da varerne i denne butik nok mest er til fÞdselsdagsgaver og den slags.
Meget mere er der vel ikke at sige.
Hurtig levering, korrekt vare, alt er perfekt!
Super kundeservice
Rigtig god og hurtig feedback og fokus på at levere varen hurtigst muligt. K
an klart anbefales
Hurtig levering, hÞj kvalitet og ingen problemer
Produktet er i samme hÞje kvalitet som lovet og lever op til beskrivelserne.
Problemfri betaling og levering.
Kan kun anbefales positivt
Dét var god service fra start til slut
Ved et tilfÊlde faldt jeg over Bamsekram.dk fordi vi manglede en Storke-bamse. Vi havde brug for ekstra information om producenten og havde et ekstra Þnske om logo - og alt det blev lÞst smidigt og med stor service fra Bamsekram! Tak og vi bestiller igen hos jer.
Super produkt og fantastisk service!
Jeg har aldrig oplevet bedre service! Produktet svarede 100 % til det jeg havde forventet.
Jeg kan kun anbefale Bamsekram på det allervarmeste.
Jeg måtte simpelthen skrive til Bamsekram efter jeg havde modtaget det bestilte for at sige tak for den fine service omkring indpakning osv. Der er simpelthen tÊnkt på alt, og det er ikke sidste gang, jeg handler dér, ligesom jeg vil anbefale det til alle jeg kender, som måtte have brug for en bamse/et tÞjdyr. Og hvem har ikke det!!
Super betjening !!!
Kanon betjening og en sÞd efterfÞlgende mail. Utrolig indpakning til forsendelse
Topkarakter
Jeg elsker Bamsekram. LÊkre varer, omgående levering, varerne er pakket i silkepapir og der er vedlagt de fineste kort. Jeg har handlet hos Bamsekram 3 gange, og her vil jeg handle igen.
Super webshop
Jeg bestilte en bamse hos bamsekram og alt fungerede perfekt. Jeg havde min vare to dage efter jeg havde bestilt. Kan helt klart anbefale bamsekram.dk
Super service
KÞbte nogle varer, som gerne skulle leveres hurtigt, og fik hurtigt svar på at varerne ville blive sendt samme dag. Og jeg havde dem dagen efter :) Rigtig sÞd og serviceminded indehaver af butikken!