Denne banks app. Er den mest oplysende og nemmeste app. at bruge. God information, pÃ¥ samtlige produkter du har i banken, ingen ting sÃ¥ smÃ¥t, at du skal have juristen til at lÊse eller forstÃ¥ d... ãã£ãšèŠã
absolut nicht empfehlenswert, Probleme werden nicht gelöst, stattdessen wird man mit automatisch generierten Antworten im wahrsten Sinne des Wortes abgeschmettert. Einen Kundendienst den man nur per... ãã£ãšèŠã
Ich habe bisher ausschlieÃlich sehr gute Erfahrungen mit der Kreditkarte gemacht. Sie funktioniert weltweit ist tatsÀchlich kostenlos. Ich hatte weder schlechte Erfahrungen mit plötzlichen GebÃŒhren im... ãã£ãšèŠã
Ich habe versucht, bei der Bank Norwegian eine Kreditkarte zu beantragen. An meiner BonitÀt lag es nicht - die ist hervorragend. Es lag vermutlich an meiner UnfÀhigkeit, mich zu identifizieren. Stimmt... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
IKKE kjÞp tannhelseforsikring det er enâŠ
IKKE kjÞp tannhelseforsikring det er en klassisk forsikringsscam, dem sender deg som best halvparten av belÞpet tilbake og viser til et 20000 siders langt dokument som du selvfÞlgelig burde ha lest med ting som en tannhelseforsikring ikke dekker.
Very fast anf qualty service tq
Very fast amd qualty service tq
Fin og hurtig service.
Norwegian og scam
Edit: Blev kontaktet med den Þnskede afvisning så Booking kan komme videre i deres sagsbehandling, så har opgraderet fra 1 til 3 stjerner. Jeg har som nÊvnt altid vÊret en tilfreds kunde, der har aldrig vÊret udfordringer, men jeg er stadig stÊrkt utilfreds med, at et reserveret belÞb ikke manuelt kan slettes, når der er dokumenteret bedrag involveret. Og så vil jeg derudover også advare alle derude om, at svindlerne er blevet uendeligt meget dygtigere. Jeg er aldrig faldet for et scam fÞr, som i aldrig.
Jeg har haft Norwegian bank i mange år, og har altid vÊret en tilfreds kunde der betalte til tiden. Jeg blev i start januar udsat for et meget professionelt scam, hvor jeg endte med at godkende en transaktion til hvad jeg troede var et hotel jeg skulle bo på til sommer. Da transaktionen blev registreret som " reserveret", gik det op for mig at jeg var blevet snydt, idet betalingen på oversigten stod til Ikea Deutchland, og ikke det hotel i GrÊkenland jeg ellers havde godkendt (og tog screenshot af). Kontaktede straks Norwegian for at afvise transaktionen og dokumentere hele sagen, men blev afvist fordi jeg havde "handlet groft uagtsomt". Det er hvad det er. Jeg gik derefter i kontakt med Booking, som var sitet der var blevet hacket. De vil meget gerne hjÊlpe mig, men kan ikke komme videre i sagen fÞr Bank Norwegian har lavet en officiel afvisning på at hjÊlpe mig, dette burde vÊre en meget simpel sag. Deres email med afvisningen kan Booking ikke bruge. Det er snart to måneder siden jeg bad om dette - af flere omgange da de ikke svarer - og jeg afventer stadig. I mellemtiden er svindlere - som jeg har navn og email på - rendt med mine 6500, og jeg kan intet gÞre. Når hele denne sag er afsluttet, finder jeg en anden udbyder, hvor det er muligt at bestride en transaktion med det samme.
Everything was good ð
Super professionel bank
Super professionel bank - gode vilkÃ¥r - kan anbefales ð€©
Jeg er virkelig glad for at haveâŠ
Jeg er virkelig glad for at have kortet, isÊr til rejser og udlandske betalinger. Jeg hader dog at det tager så lang tid for overfÞrelsen at gå igennem fra min egen bank til kreditkortet. Desuden har jeg oplevet at rejseforsikringen ikke rigtig kan bruges til noget, de gange min kuffert har vÊret forsinket eller er blevet skadet under rejserne.
Erst genehmigen,Id durchfÃŒhrenâŠ
Erst genehmigen,Id durchfÃŒhren lassen,und dann ablehnen
Wir haben eine zweite Karte beantragt
Wir haben eine zweite Karte beantragt, die abgelehnt wurde, obwohl alle Rechnungen von einem gemeinsamen Konto beglichen wÃŒrde. Grund genug meine Karte zu kÃŒndigen.
Nicht zu empfehlen!
En godt app med store tilfredse og godtâŠ
En god app med store tilfredse godt service.
Svindel markedsfÞring
Man markedsfÞrer at man har 0 % i rente og at man derfor "bare" kan låne frem til den 1. juni, men når man så krÊver betaling fordi betalingsfristen er 45 dage, så kan man da ikke skrive, at man har rentefri kredit frem til 1. juni.
Ved henvendelse får man bare denne besked. Sorry, det er en ommer.
Dejligt nemt at fÃ¥ et kort tilâŠ
Dejligt nemt at få et kort til Norwegian, som jeg håber jeg kommer til at bruge meget, da jeg nÊsten altid bestiller med Norwegian.
Jag har hamnat i en tuff situationâŠ
Jag har hamnat i en tuff situation ekonomiskt dÃ¥ jag blivit sjukskriven & min mamma som hjÀlpte mig mycket ekonomiskt har gÃ¥tt bort. Jag börjar skriva till dom i November & de frÃ¥gor jag undrar över fÃ¥r jag inte svar pÃ¥ & nÀr jag till slut lyckas fÃ¥ nÃ¥gra svar, att jag kan ansöka om att sÀnka mÃ¥nadsbeloppet en tid sÃ¥ fÃ¥r jag till mig att jag mÃ¥ste vÀnta en mÃ¥nad/betala novembers faktura, sen kan jag ansöka & nÀr det inte gÃ¥r efter att den Àr betald sÃ¥ fÃ¥r jag samma svar, att jag kan söka, inga problem men kort dÀrefter mÃ¥ste jag Ã¥terigen vÀnta en mÃ¥nad. Inga konkreta svar & dom vill bara skjuta problemet framför sig. NÀr jag idag ringer in & förklarar mitt lÀge sÃ¥ handlar allt om att jag inte kan fÃ¥ hjÀlp enbart för att jag varit kund för kort tid, 6 mÃ¥nader för att vara korrekt. Men att jag skött mina betalningar, inte fÃ¥tt en enda pÃ¥minnelse det rÀknas inte. Trots att jag ringer in & vill göra rÀtt för mig & Àr Àrlig. Jag kunde lika gÀrna ha skitit i det men vill som sagt vara ansvarsfull. DÃ¥ sÀger puckot i kundtjÀnst att om jag inte kan betala mina rÀkningar & fÃ¥r pÃ¥minnelser sÃ¥ kan jag kontakta krav avdelningen sÃ¥ kan dom hjÀlpa mig med att Àndra om mÃ¥nadsbetalning, för det har han sett förr att dom kunnat göra för kunder. Men HALLÃ
, du talar emot dig sjÀlv sÀger jag till han på kundtjÀnst. Jag får inte hjÀlp, trots att jag betalat varenda faktura & aldrig varit sen med betalningen men jag får inte hjÀlp pga att jag varit kund för kort tid men om jag missköter mig kan jag få hjÀlp???? Va Àr detta för en bank??? Gör man så mot sina kunder???
Jag sÀger det bara, vÀlj ALDRIG denna bank. Det Àr katastrof. Fy för er, sÀger jag!!!! Ãr sÃ¥ sjukt ledsen & besviken. Hade jag kunnat uttrycka mig med andra ord hade jag gjort det
God service
God service
Appen fungerer fint
FÃ¥r altid god vejledning
Nem og hurtig ansÞgningsproces
Jeg fik hurtig svar,og hurtigâŠ
Jeg fik hurtig svar,og hurtig betjeningð
Nemt og overskueligtð
God tone og effektiv oprettelse af Masterkort
Hurtig og sikker godkendelse på under eet dÞgn.
Opringning for at tjekke, at kontooprettelsen var OK.
Fin, fin tone.
Gid I også havde nem konto, så flyttede jeg alt.