Min datter har bestilt den fineste og lÊkreste jakke til BlÃ¥mandag, men da den kommer hjem er den desvÊrre for stor. Vi laver derfor en ombytning til en str x-small, vi pakker jakken i den gennemsig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har vÊret med pÃ¥ Bareen-vognen siden LÞvens Hule, og de skuffer seriÞst aldrig. Det er uden sammenligning de sprÞdeste basics, jeg ejer. Pasformen pÃ¥ deres Boxy t-shirts er 10/10, og de bliver ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
OpmÊrksom pÃ¥ at pengene kun gives tilbage indenfor 14 dage. Vi kÞbte 2 bluser for ca 2000 kr (en fÞdselsdags gave). Ville returnere den ene trÞje men fik en mail om at de kun giver tilgodebevis. Ãv Þv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den beste kundeservice jeg lÊnge har mÞdtðaltid venlig og hjÊlpsom. Fantastisk t- shirt og produkter. Varmeste anbefalinger herfra.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KvalitetstÞj til både mÊnd og kvinder. Alt fra basic t-shirts uden print og logo til oversized logo hoodies samt performance driven trÊningstÞj med fokus på komfort, åndbarhed, design og den gode kvalitet.
Idéen om bareen opstod i vores egen sÞgen efter den perfekte t-shirt. Siden da er der kommet en rÊkke andre produkter med i sortimentet. Vi har haft hÞje forventninger til os selv lige fra start, og det bliver vi ved med at have. Både når det kommer til kvalitet, pasform, produktion, design, holdbarhed og pris. For os handler det om at skabe den bedste version af en simpel basisgarderobe. Klassiske styles, som vi også har lyst til at have på til nÊste år.
Vi prÞver altid at gÞre det så let som muligt for jer at handle hos os. Derfor accepteres returneringer uden forbehold inden for 30 dage efter varerne er modtaget. Returnering er gratis i Danmark for alle ordrer og du skal blot henvende dig på retur@bareen.dk
Sankt Gertruds StrÊde 6E, 1129, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

bareen ããã®åç
fantastisk kundeservice, svarer med det sammeððŒ kan virkelig anbefaleâ€ïž

bareen ããã®åç
Super fine produkter og god kvalitet ð€©super hurtig levering ð

bareen ããã®åç
Min datter har bestilt den fineste og lÊkreste jakke til Blåmandag, men da den kommer hjem er den desvÊrre for stor. Vi laver derfor en ombytning til en str x-small, vi pakker jakken i den gennemsigtige lynlåspose, og den i den sorte fragt pose og vi sender jakken retur med GLS.
Men da pakken ankommer til Bareen er jakken ikke i posenâŠ.
Bareen er i kontakt med GLS og vi hÃ¥ber pÃ¥ en hurtig afklaring sÃ¥ min datter kan nÃ¥ at fÃ¥ den rigtige stÞrrelse inden hendes konfirmation ð€ð€ð€ð€ð€ð€ Vi hÃ¥ber at GLS er hurtig til at svare og forklare problemet - har andre gode ideer til hvordan sÃ¥dan en sag hurtig kan lÞses? Evt videoovervÃ¥gning hvor der er dokumentation for at vi afsender pakken?!

bareen ããã®åç
Fed kollektion, gennemsigtig og nem kÞbsoplevelse og hurtig levering. Det holder

bareen ããã®åç
10/10 stjerner for hurtig hjÊlp hos deres kundeservice.
Deres produkter giver et stilrent look, og på samme tid beholder tÞjet den sportslige del.
Kan klart anbefales!

bareen ããã®åç
Har vÊret med på Bareen-vognen siden LÞvens Hule, og de skuffer seriÞst aldrig. Det er uden sammenligning de sprÞdeste basics, jeg ejer.
Pasformen på deres Boxy t-shirts er 10/10, og de bliver ikke mÊrkelige i vask ligesom så meget andet. Fedt at se et brand, der startede i tv, rent faktisk ender med at dominere garderoben totalt.
Hurtig levering, god stil og kvalitet der holder. Bare kÞr pÃ¥! â¡ïž

bareen ããã®åç
Som altid - hurtig levering og lÊkre items ! Har kÞbt siden Bareen startede og det blir bare ved at holde kvaliteten

bareen ããã®åç
Jeg havde bestilt 2 produkter og modtager kun 1 som ligeledes så var forkert.
Skrevet til kundeservice - dog uden nogen form for svar.

bareen ããã®åç
Enormt hjÊlpsom kundeservice! :)

bareen ããã®åç
Hurtig levering og fede styles! KÊmpe fan..

bareen ããã®åç
BAREEN leverer efterhÃ¥nden en ret solid del af mit faste hverdagsdress â og det er ikke uden grund.
TÞjkvaliteten er virkelig lÊkker. Stofferne fÞles godt, holder formen og emmer af den der âjeg har styr pÃ¥ mit livâ-fornemmelse, selv pÃ¥ helt almindelige hverdage :)
Pasformen sidder lige i skabet â ikke for stramt, ikke for lÞst, bare spot on.
Det er den slags tÞj, man tager på uden at tÊnke⊠og så alligevel lige stopper op foran spejlet og nikker anerkendende til sig selv.
Kort sagt: Komfort, stil og luksus i hverdagen â uden at det bliver hÞjtideligt.

bareen ããã®åç
Hurtig levering, god kundeservice og generelt virkelig godt tÞj.
Jeg har dog â desvÊrre â den oplevelse, at deres oversized t-shirts er perfekte i pasform og kvalitet, pÃ¥ nÊr at de er lidt for lange i kroppen. Det er selvfÞlgelig en smagssag, men for mig bliver de en anelse for lange.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã