Soveposehylster alt for småt
Jeres Boll Quark plus sovepose ,bliver leveret i et alt for småt hylster , det får man aldrig soveposen ned i igen ude i kulden. Det er ikke godt nok , så kun 4 stjerner herfra ..
Super produkt og hurtig levering!
Jeg har igen handlet hos Basha, hvor jeg 4 dage inden roskilde festival stod og manglede en Powerbank. Jeg fandt en til billige penge på hjemmesiden, og den kom super hurtigt. Powerbanken holdte super strÞm, og kan klart anbefales!
Stort udvalg af outfood, smager rigtig godt og nemt at tage med på tur! Hurtig levering og god pris :)
KÞbte en Quark sovepose fra Boll. Den er varm og komfortabel og ligge i - og så var der hurtig levering.
Har en Trim Model Travel sovepose Har måske vÊret brugt 12 gange og så er tÊnderne allerede fÊrdig i lynlåsen Êrgerligt for den er ellers fin og sove i
KÞbte flere âHusky FLIPPY 8,5 liggeunderlag R-vÊrdi 6.0â som virkelig er fantastisk!
Jeg havde nogle spÞrgsmål, fik svar med det samme - og levering var så hurtigt som mulig :)
Skal klart handle der igen!
Jeg bestilte et fedt vinter telt, til en kanon god pris, bestilte om eftermiddagen, og teltet blev modtaget hos mig dagen efter.
Gode priser og effektiv levering, ikke sidste gang jeg handler hos Bashaððð
Super hurtig levering,fantastisk service og kvalitetsprodukter.
Bestilte mine varer onsdag aften, og har allerede fået dem leveret torsdag eftermiddag. Bla har jeg genbestilt flere typer vandresokker som fungerer virkeligt godt i både vandrestÞvler og almindeligt fodtÞj. Jeg anbefaler at handle hos Basha outdoor gear, hvor jeg har mÞdt professionel og imÞdekommende service, hurtig levering og god kvalitet. Og varerne er pakket forsvarligt og sikkert.
Denne anmeldelse vedrÞrer Trimm dsl pack 1 som forhandles af Basha.dk. Anmeldelsen er baseret på en 14 dages vandretr i det skotske hÞjland i maj 2024. Vejret var alt fra regn og blÊst til solskin. Nattetemperatur ned til ca. 5 grader. Samlet vurdering er at teltet har nogle indbyggede svagheder som man skal vÊre opmÊrksom på ved evt. kÞb. RegntÊthed og robusthed/styrke har der ikke vÊret problemer. MEN der er problemer vedrÞrerne ventilationen som betyder at der ved lavere temperaturer dannes rigtig meget kondens - problemet ses ofte hvor der kun er en dug. Umiddelbart begrÊnser dette de temperaturer teltet er egnet til. Anprisningen som egnet til Ekstrem bÞr efter min vurdering tages med behÞrigt forbehold. DER er efter min vurdering også problem med manglende fastgÞrelser i lÊngderetningen i begge sider; dette medfÞrer at det kan regne ind i apsis og ydersiden i liggedelen falder ind og indskrÊnker pladsen som i forvejen er begrÊnset. Om jeg ville kÞbe dette telt med disse minusser vil afhÊnge hvor teltet skal bruges, men ikke i egne hvor det regner mere og er så koldt der dannes kondens.
KÞbte et Trimm PACK telt fra Basha for en måneds tid siden.
Er glad for mit kÞb. Teltet vejer ikke ret megetâŠ.kun 800 gram. Er let at sÊtte op, og jeg har overnattet i det i dÃ¥rligt vejr, og har ikke oplevet nogen problemer.
Dog ikke verdens stÞrste telt â Her er kun plads til én person og sÃ¥ lidt ekstra grej, men nok til mig.
Supergode produkter og god service. Vil helt sikkert kÞbe der igen og kan kun anbefale!
SÞgte efter et familietelt og fald over Basha, aldrig hÞrt om dem eller deres produkter. Googlede deres mÊrker og fandt ud af at det var meget anerkendte mÊrker i udlandet, sÃ¥ gav dem da lige et kald for at fÃ¥ vejledning hvad jeg skulle se efterâŠ
Her fik jeg god vejledning, og herren jeg talte med viste virkelig hvad han snakkede om. Afgav en ordre og fik leveret dagen efter
Har ikke haft brug for reklamation, men er sikker på at de står inde for deres varer
Ikke sidste gang jeg handler hos dem
Super fede ting til rigtig gode priser!
De var meget hjÊlpsomme, havde hurtig levering og jeg er imponeret af kvaliteten på deres udstyr.
Kan virkelig anbefales til alle Outdoor fans.
Hurtig levering og super hurtig svar på spÞrgsmål. Lidt ukendte mÊrker for mig, men nå pris og kvalitet hÊnger så fint sammen, kan det kun bliver 5 store store stjerner her fra. KÞbte vinter sovepose, underlag og telt.
Super service og hurtig levering. Meget gode og solide produkter. Vil helt sikkert kÞbe igen.