レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har tidligere kÞbt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste kÞb oplevet super rÃ¥dgivning, via mail, sÃ¥ sender de bedste anbefalinger bÃ¥de i forhold til produkter og ser... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde fulgt lidt med pÃ¥ Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god mÃ¥de at komme igang pÃ¥, og isÊr Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glÊde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra sÃ¥ effektivt som der vises pÃ¥ videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfÞlger laver sorte misf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, bÞrste mv. Jeg har vÊret SÅ glad! IsÊr for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Basic Clean er leverandÞr af hÞjkoncentrerede rengÞringsmidler til det professionelle marked. Vores rengÞringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengÞringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengÞringsmidler gÞr rengÞringen let og lige til. RengÞringsmidler er ikke bare rengÞringsmidler, men med Basic Cleans rengÞringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengÞringsmidler, og vi er altid behjÊlpelige hvis du har spÞrgsmål angående vores rengÞringsmidler eller rengÞringsudstyr...

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

781件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 93に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Jeg har det mistÊnkt for at oplÞse

Jeg har det mistÊnkt for at oplÞse fuger på gulvet i bruseniche. Desuden lugter det grimt i flere dage efter.
Andre de erfaringer?

2025幎1月28日

Hej Flemming
tak for din anmeldelse.
Jeg beklager din oplevelse, men jeg kan ikke lige se hvad produkt du henviser til.
Det vil vÊre dejligt at du henvender dig til kundeservice så vi sammen kunne finde en lÞsning

Super produkter

Har kÞbt både mug/skimmel- fjerner-pakken og ovenrens-pakken og jeg er ovenud tilfreds med begge dele!
Virkelig gode produkter.

2025幎1月24日

Hej Thea
tak for din flotte anmeldelse og sÞde ord
Det betyder enormt meget for os.
Kh Dorte

NÞj hvor er jeres overens super godt.

NÞj hvor er jeres overens super godt.
Aldrig har jeg brugt noget så godt og nemt at anvende.
De bedste 137kr jeg har givet ud lÊnge .
Tak !!

2025幎1月25日

Hej Ilse
Tak for din flotte anmeldelse og sÞde ord
Kh Dorte

Vi kvittere for hurtig leverance af

Vi kvittere for hurtig leverance af BC010 til at rengÞre siliconefuge i brusenichen. Jeg havde indstillet mig pÃ¥ at skifte silikonefugen, men ville give et rengÞringsprodukt en sidste chance og valget faldt pÃ¥ Basicclean. Jeg har haft 5-6 behandlinger og gradvist er fugen blevet helt hÊderlig - ikke som ny, men bestemt til at leve med. Som en uventet sidegevinst er alle mine almindelige fuger nu fuldstÊndig rene (blot ved at skylle efter med vand!). Og ja, her lugter af klor

2025幎1月22日

Hej Morten
kh Dorte

Jeg kÞbte et sÊt med ovnrens og

Jeg kÞbte et sÊt med ovnrens og redskaber hertil . En reklame der viser man kan putte ovn rens på ,lade det sidde 10 min og bum så kan man lige tÞrre det sorte stas af .. det er jo så langt fra sandheden ..måtte af flere omgange turen igennem , og brugte konfrus skraberen til overhoved af få det af. Så alt i alt . Jeg bruger ikke mine penge her igen :)

2025幎1月19日

Hej Shila
tak for din anmeldelse, jeg er frygtelig ked af din oplevelse, men jeg tÊnker det jo er meget afhÊngig af hvordan start opgaven ser ud, nogen gange skal en proces gentages for at komme helt og godt i mål.

Har handlet mange gange hos Basic Clean

Har handlet mange gange hos Basic Clean og er super tilfreds med alle deres produkter. Her gik jeg og troede at rengÞring var besvÊrligt, men nej ikke efter mit kendskab til jer. Altid super god service
En yderst tilfreds kunde

2025幎1月16日

Hej Pia
tak for din flotte anmeldelse og sÞde ord.
Det betyder enormt meget for os.

Wow

Jeg troede ikke det kunne vÊre sandt. Jeg havde prÞvet alle gode råd, for at komme mig i bruseniche til livs, det sad uhjÊlpeligt fast i silikonefugerne. Mit sidste forsÞg inden en stor omgang med fjernelse af silikonefuger, blev BasicClean. 5 minutter efter påfÞring, kunne alt fjernes med tandbÞrste og vand. Det hele var overstået på 15 min. Det lugter af klor som beskrevet, men kan umuligt vÊre vÊrre end alt det andet jeg har forsÞgt.

2025幎1月15日

Hej
Tak for den flotte anmeldelse og sÞde ord

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Jeg havde bestilt flere produkter hjem, og efter jeg havde betalt min ordre, ville jeg lige tilfÞje et produkt mere. Jeg skrev til kundeservice og fik svar om, at de lagde det gratis med i min ordre. Virkelig god stil! 😀

2025幎1月13日

Hej kaja
tak for din flotte anmeldelse og sÞde ord

Produkterne er tip top

Produkterne er tip top. Videoerne er tiptop. Og derfor er rengÞringsresultatet også uovertruffen. Havde i dag fornÞjelsen af at ringe ind med nogle Êndringer til en ordre og servicen jeg mÞdte er mindst lige så tip top som produkter, videoer og resultater. Jeg handler helt sikkert ved basicclean igen uanset om det er til hjemmet eller til vores virksomhed. Tak for jer!

2025幎1月10日

Hej Rebekka

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.
Selv et lille problem blev lÞst bedre end forventet :-)

2025幎1月8日

Hej Marie
det betyder enormt meget for os.
Vi gÞr vores bedste hverdag :)

VANVITTIGT produkt! 👏👏

Har for fÞrste gang kÞbt sÊttet “mug og skimmelrens”, som skulle bruges til fugerne pÃ¥ badevÊrelset - BEDSTE produkt!! Som fÃ¥r mine varmeste anbefalinger 👏

2025幎1月8日

Hej Freja
tak for din sÞde og flotte anmeldelse

Spam og arrogant ‘direktÞr’

Var inde pÃ¥ hjemmesiden, for at se deres produkter. Havde varer i ‘indkÞbskurven’ som jeg dog slettede igen, da jeg fortrÞd.
Havde indtastet min mail, uden at have accepteret noget og slettede mine spor inden jeg lukkede siden ned.
EfterfÞlgende modtog jeg en mail fra firmaet med et tilbud.
Skrev til dem, at jeg ikke Þnskede mails fra dem, samt at jeg ikke havde accepteret at modtage noget fra dem.
Fik et halvprovokerende svar retur fra Ricco, som dog slutteligt skrev at han havde fjernet mig fra listen. Her 3 dage senere har jeg modtaget yderligere 2 spam mails fra dem. Har endnu engang skrevet til dem, at jeg ikke Þnsker noget fra dem. At dÞmme ud fra de svar der er kommet herinde, så forventer jeg egentlig ikke andet end endnu et arrogant svar fra Ricco, med en ansvarsfraskrivelse om at jeg selv er skyld i problemet.
Mest arrogante og nytteslÞse kundeservice jeg har oplevet.

2025幎1月7日

Hej Christian
Tak for din anmeldelse
Det er jeg frygtelig ked af din oplevelse med vores ellers meget sÞde og gode kollega.
Jeg vil Þnske dig en dejlig dag

De er så konstruktive

De er sÃ¥ konstruktive, svarer sÃ¥ hurtigt i en god tone. Det er da med til at komme tilbage til et efterfÞlgende kÞb 👍

2024幎12月18日

Hej Tina
tak for din flotte o g sÞde anmeldelse
K h Dorte

Fantastiske produkter som VIRKER

Fantastiske produkter som VIRKER, et firma med en fantastisk kundeservice, man får hurtigt svar ved henvendelse, og virkelig hurtig levering.
ALT er godt og trovÊrdigt i dette firma

2024幎12月15日

Hej Vicky
Tak for din flotte og sÞde anmeldelse

Fantastisk produkt

Har kÞbt spray til mug og skimmel, og det virker!!!!
FÞrste gang jeg oplever et rengÞringsmiddel som holder 100% hvad lover!!👍🏌

2024幎12月15日

Hej Bianca
Tak for din flotte og sÞde anmeldelse
Det betyder enormt meget for os
KH Dorte

så er julerengÞringen redet

så er julerengÞringen redet.
En super vejledning, sÞde kompetente mennesker ved telefonerne med gode råd og vejledninger. produkter der bare virker.
En fem stjernet oplevelse, her midt i julestresset.

2024幎12月11日

Hej Tina
Tak for din flotte og sÞde anmeldelse af os
Det betyder enormt meget for os .

Elsker Louises produkter

Elsker Louises produkter. Skimmelsvampe sÊttet er unikt, shine up uundvÊrlig til stålvask og induktion. Kalkfjerneren til badevÊrelset. Nummer 31 til alle bordplader/skabslåger. Nummer 32 bedste rens til at holde de beskidte kanter i opvaskeren osv osv
Hurtig ekspedition, let tilgÊngelighed og altid god service.

2024幎12月11日

Hej Hanne

Tak for en fantastisk flot og sÞd anmeldelse
Det betyder enormt meget for os

Louise har rengÞringsprodukter som

Louise har rengÞringsprodukter som virker. IsÊr deres mug- og skimmelrengÞring er sÊrdeles effektiv, men vi har alt fra desirens, til stålrens til kalkfjerneren og intet af det er spild af penge. Mine kollegaer har alle lånt det og er lige så vilde med det.

Mega god service også. Modtog en flaske med lÊk og denne blev ombyttet med det samme . Så dejligt!

2024幎11月27日

Hej Pernille