Vi har tidligere kÞbt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste kÞb oplevet super rÃ¥dgivning, via mail, sÃ¥ sender de bedste anbefalinger bÃ¥de i forhold til produkter og ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde fulgt lidt med pÃ¥ Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god mÃ¥de at komme igang pÃ¥, og isÊr Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glÊde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥rlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra sÃ¥ effektivt som der vises pÃ¥ videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfÞlger laver sorte misf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte âLouises favoritterâ som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, bÞrste mv. Jeg har vÊret Sà glad! IsÊr for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Basic Clean er leverandÞr af hÞjkoncentrerede rengÞringsmidler til det professionelle marked. Vores rengÞringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengÞringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengÞringsmidler gÞr rengÞringen let og lige til. RengÞringsmidler er ikke bare rengÞringsmidler, men med Basic Cleans rengÞringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengÞringsmidler, og vi er altid behjÊlpelige hvis du har spÞrgsmål angående vores rengÞringsmidler eller rengÞringsudstyr...
Aalborgvej 32, 9575, Terndrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg er STOR fan af jeres produkter!
Jeg har gentagende gange kÞbt kalkrens hos jer, og jeg går aldrig tilbage til det, man kan kÞbe i supermarkederne - det kan på ingen måde hamle op med jeres geniale kalkrens. Nu har jeg kÞbt nogle andre produkter, som ligeledes leverer prÊcis det de skal :)
Jeg kan kun anbefale jer til andre - og det gÞr jeg også til alle i min omgangskreds :)
Lynhurtig levering og forsvarligt indpakket.
Kunne jeg give mere end 5 stjerne, gjorde jeg det! âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Mug og skimmelsvamp - kÊmpe fuser. Virker på ingen måde.
DesvÊrre meget ubehagelig lugt i hele huset.
DesvÊrre spild af penge.
Jeg har lagt en ordre hos basicclean men jeg havde glemt et element. Jeg sendte en mail til dem på en lÞrdag og der var nÊrmest svar med det samme. Jeg fik Êndret min ordre og fik enda 10% rabat på det nye element. Derfor får basicclean 5 stjerner for kundeservice.
Mvh Kasper
Min datter har bestilt en hestestrigle til sin veninde. Den er FANTASTISK flot og professionelt indgraveret.
FABELAGTIG telefonisk service og FLYVENDE samt MEGET hurtig levering. Vi handler helt sikkert her igen!
Fantastiske produkter og hurtig levering!
Jeg er virkelig imponeret over produkterne. De holder hvad de lover og mere til.
Startede med kalkrens og har efterhånden skiftet alle vores rengÞringsprodukter ud med Basic Clean.
Kalkrens har fjernet gamle kalkbelÊgninger på badevÊrelserne, som jeg ellers havde opgivet.
Glasrens gÞr nemt alle spejle pletfrie - helt uden striber. Og microfiberkludene gÞr arbejdet så meget nemmere. Uden tvivl de bedste klude jeg har ejet.
Unirens Quick Fix er som sendt fra himmelen. Aldrig har kÞkkenlåger, lister osv vÊret så rene. Jeg skal knapt nok bruge knofedt. Gamle pletter på låger osv er pist vÊk.
Og sådan kan jeg blive ved :-)
Basic Clean får mine stÞrste anbefalinger :-)
Fantastiske produkter. Trylleparken og shine up er nok noget af de bedste rengÞringsmidler jeg har haft
Har kÞbt deres kalkfjerner. Og har aldrig oplevet noget lignende. TÊnk man kan få så flot en brusekabine uden at det er hårdt arbejde. KÞber gerne hos dem igen.
Jeg har brugt basicclean i flere år (siden det hed 'Louise elsker rengÞring') og knuselsker deres produkter, som indtil videre har klaret alle udfordringer (sÊrligt tryllesvampen, mirakelsvampen og kalkfjerneren er GENIALE).
Udover virkeligt gode produkter (til i Þvrigt meget rimelige priser) har de simpelthen den bedste kundeservice! Jeg har flere gange prÞvet at skrive til dem ang specifikke problemer (senest en helt ny solid surface-vask jeg var kommet til at plette med vippefarve ð) og hver gang har de formÃ¥et at hjÊlpe, sÃ¥ problemet er blevet lÞst.
Her til eftermiddag skrev jeg sÃ¥ til dem om en sÊrlig strigle med personlig indgravering, som teenagedatteren har forelsket sig i og gerne vil give i gave til en veninde pÃ¥ fredag. De har hastebehandlet vores ordre, striglen er blevet indgraveret her til aften, bliver sendt i morgen, og vi modtager den onsdag. Uden ekstra omkostninger. Tusind tak igen for fantastisk hjÊlp og service â¥ïž
Super service og mega godt produkt der virker âºïž
Havde modtaget mine 2 flasker, men desvÊrre var den ene blevet utÊt under transport, skrev til kundeservice som uden bÞvl refunderet den utÊtte flaske. Når produktet så ovenikÞbet virker virkelig effektivt, så kan jeg kun vÊre fuld tilfreds!
Rigtig dÃ¥rlig kundeservice ifm. defekt produkt, der ifÞlge sÊlger ikke var âdÊkket af garantienâ. Kan ikke anbefale at handle med sÃ¥ rigidt et firma, der ingen fleksibilitet eller imÞdekommenhed har ift. at lÞse problemer. Det er en rigtig dÃ¥rlig mÃ¥de at drive forretning pÃ¥, og man bliver som forbruger efterladt uden at kunne gÞre brug af sine rettigheder.

Basicclean ããã®åç
Deres kalkrens har Þdelagt vores fliser på badevÊrelset. Så nu har vi fliser i alverdens farver 𥺠Absolut ingen anbefaling herfra.

DÃ¥rlig kundeservice!
Min ordre gik desvÊrre retur, da pakkeshoppen lukkede fÞr tid, og jeg derfor ikke kunne få den udleveret.
Hvis jeg vil have pakken retur skal jeg betale 98 kr. (har allerede betalt 49 kr. i fragt), det vil jeg så ikke da det nÊste overstiger pakkens indhold.
Men nu trÊkker man mig alligevel 98 kr. i fragt, for en pakke jeg ikke får.
Så har jeg lige lÊst diverse svar fra Basicclean igennem på 1 stjernede anmeldelser, og jeg må bare sige, at magen til nedladende og flabede besvarelse skal man lede lÊnge efter.
Totalt usselt behandling af kunderne!

Basicclean ããã®åç
TrÊls kunde service trÊls produkter der ÞdelÊgger mere end det hjÊlper ⊠men gode til at reklamere og lokke folk i fÊlden âŠ.
KÊmpe anbefaling herfra. God service og produkter der gÞr rengÞring til en leg.
Virkelig god kundeservice og guidance igennem hele kÞbsprocessen :) Personalet er virkelig gode til at give tips og triks samtidigt med, at de oplyser, hvad man skal vÊre opmÊrksom på. Alt i alt en virkelig god oplevelse at handle med dem.
Pas på! Hermed en opfordring til ikke at handle på deres hjemmeside.
VÊr isÊr obs på, at dit kÞb går igennem, selvom du ikke modtager nogen ordrebekrÊftelse, og selvom firmaet sender dig en e-mail om, at kÞbet ikke lykkedes grundet systemfejl og beder dig om at foretage kÞbet på ny.
Om der er tale om bevidst vildledelse/snyd - eller om der er tale om reelle systemfejl, ved jeg ikke. Man kan jo håbe på det sidste. Uanset hvad, så er det et problem, at virksomheden ikke tager ansvar for problemet, når det forelÊgges dem.
BemÊrkninger til sÊlgers svar på min anmeldelse:
Jeg har egentlig ikke lyst til at bruge mere tid på sagen. Men hÊndelsesforlÞbet sÊlger/Rico beskriver, har aldrig fundet sted. Og den sidste sÊtning han skriver, viser ganske klart, hvilken type menneske, han er. Og det er ikke den slags menneske, jeg hverken omgåes med eller Þnsker at handle hos.

Basicclean ããã®åç
Virkelig dårlig kundeservice og dårlige produkter som ikke er effektive som de beskriver.

Basicclean ããã®åç
Fantastisk service og hurtig levering.
Jeg modtog desvÊrre en defekt vare og skrev til basicclean. De reagerede led det samme og spurgte om jeg ville have halvdelen af belÞbet refunderet eller en ny var tilsendt.
Det er service som vil noget.
Mine Aller stÞrste anbefalinger herfraðð
Rigtig fin service og rigtig gode produkter. Fuld tilfredshed herfra!
God service- hurtigt svar ved spÞrgsmål. Hurtig levering og gode produkter.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã