レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Var pÃ¥ udkig efter et Êldre Rolex Explorer 16570 og Bassem kontaktede mig gennem FB og vi fik kontakt. Fra start til slut super service og hurtig respons pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Bassem fik endda uret leveret... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fem stjerner herfra til Bassem og hans service. Har lige kÞbt mit fÞrste Rolex og Bassem tog sig god tid til at svare pÃ¥ en masse spÞrgsmÃ¥l fra en fÞrstegangskÞber, hvilket kun gjorde oplevelsen bedre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service! Jeg har kÞbt et smykke hos Bassem. Jeg er blevet guided, hjulpet og mÞdt pÃ¥ en mÃ¥de jeg er imponeret over. Jeg fÞler fuld tryghed og har stor tillid til Bassem. Dette er f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Professionel service! Jeg var inde og kÞbe et Rolex i privat handel. Bassem Luxury sÞrgede for verificering af uret Hele oplevelsen var perfekt. Fik super rÃ¥dgivning af bÃ¥de Bassem selv, samt... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Jeg har kÞbt et smykke hos Bassem. Jeg er blevet guided, hjulpet og mÞdt på en måde jeg er imponeret over.
Jeg fÞler fuld tryghed og har stor tillid til Bassem.

Dette er fÞrste af flere handler - tak!

2026幎3月23日

Tak til bassem

Jeg kÞbte en ur gennem Facebook, bassem stod som mellemmand og sikrede alle var trygge hele vejen igennem.

Jeg fik uret verificeret og i processen opdager bassem roteren i uret er helt lÞs, han hjÊlper med at få et nedslag i prisen, da uret ville skulle til service.

Bassem tilbyder service gennem hans urmager og 5 uger senere har jeg nu fået et ny serviceret ud til en rigtig god pris. Tusind tak for hjÊlpen!

2026幎3月13日

Var pÃ¥ udkig efter et Êldre Rolex

Var på udkig efter et Êldre Rolex Explorer 16570 og Bassem kontaktede mig gennem FB og vi fik kontakt.
Fra start til slut super service og hurtig respons på spÞrgsmål. Bassem fik endda uret leveret til Jylland så jeg slap for at kÞre til hovedstaden.

Kan klart anbefale Bassem Luxury og vil helt sikkert kigge der igen når uret skal opgraderes :)

2026幎3月9日

Fem stjerner

Fem stjerner herfra til Bassem og hans service. Har lige kÞbt mit fÞrste Rolex og Bassem tog sig god tid til at svare på en masse spÞrgsmål fra en fÞrstegangskÞber, hvilket kun gjorde oplevelsen bedre.

2026幎3月11日

#✚⌚😍👍 #Catina #5stjerner #Anbefales

#✚⌚😍👍 #Catina #5stjerner #Anbefales

Jeg er vild med mit nye Catina-ur — elegant design, behagelig rem og prÊcis gang. Kvaliteten virker solid, finishen er luksuriÞs uden at vÊre prangende. Hurtig levering og god kundeservice. Kan klart anbefales!

2026幎3月5日
5぀星のうち5の評䟡

Kvalitet, passion og fremragende service

Jeg besÞgte Bassem for at kÞbe mit drÞmmeur, og oplevelsen overgik alt, hvad jeg havde forventet.
Allerede fra jeg trådte ind, mÊrkede jeg en ro, professionalisme og Êgte passion for ure.

Bassem tog sig god tid, ikke bare til at vise uret, men til at forklare hver eneste funktion, historien bag modellen og hvad der gÞr det helt unikt.

Han indstillede det med stor omhu, så det sad perfekt, og sÞrgede for, at jeg forstod alt ned til mindste detalje.

Det er sjÊldent, man mÞder en person, der både har så stor viden, så meget tålmodighed og en service i absolut topklasse.

Jeg gik derfra med en fÞlelse af at vÊre blevet taget hånd om fra start til slut, og med endnu stÞrre glÊde over mit nye ur.

Hvis du leder efter den bedste oplevelse, Êrlig rådgivning og en passioneret ekspert, så er Bassem uden tvivl den rette.

2025幎11月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ