Vandaag eerste levering ontvangen en overheerlijke carpaccio op toast gedrenkt in jullie truffel olijfolie gemaakt met Italiaanse ham. Alsof er een engeltje over je tong pl....st. Zeer goede kwali... もっと見る
企業が回答しました
Het product en vooral de vriendelijke service is van het hoogste niveau. Dubbel genieten!
企業が回答しました
Ik ben helemaal blij met de handcrème van Battaglini! Doordat ik werkzaam ben in de zorg kwam ik altijd met uitgedroogde handen thuis, dit door het vele wassen en desinfecteren. Een beetje handcrème o... もっと見る
企業が回答しました
Goedemiddag, de olijfolie was in de aanbieding maar er stond niet bij verteld waarom. De olijfolie was houdbaar tot 31-12-2025 en dat is overtijd. Als ik dit in de aanbieding had kunnen lezen dan... もっと見る
企業が回答しました
Ontdek de buitengewone smaakervaring van bekroonde Extra Vergine Olijfolie, direct vanuit Italië verkrijgbaar in Nederland en België. Onze olijfolie wordt met passie en vakmanschap geproduceerd door traditionele Italiaanse familiebedrijven en biedt een ongeëvenaarde kwaliteit die elke maaltijd verrijkt. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde olijven van de hoogste kwaliteit, belooft onze Extra Vergine Olijfolie een harmonieuze balans tussen fruitigheid, bitterheid en pittigheid. Het resultaat is een verfijnde olie die perfect is voor het verfijnen van zowel warme als koude gerechten. Met zijn rijke aroma en heerlijke smaak voegt onze olijfolie een uniek element toe aan al uw culinaire creaties. Of het nu gaat om het verfijnen van salades, het marineren van vlees of het eenvoudigweg dippen van vers brood, Extra Vergine Olijfolie tilt uw gerechten naar een hoger niveau. Ontdek zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van premium Extra Vergine olijfolie. Bezoek onze website www.olijfolie.shop voor meer informatie en bestel vandaag nog om uw smaakpapillen te verwennen met deze heerlijke mediterrane traktatie.
Vondelstraat 7, 2406XG, Alphen aan den Rijn, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Olijfolie.Shop からの回答
De olijfolie was houdbaar tot 31-12-2025 en dat is overtijd. Als ik dit in de aanbieding had kunnen lezen dan had ik die olijfolie nooit gekocht.
Mijn vertrouwen is beschaamd en ik koop hier nooit geen olie meer. Ik weet waar ik over praat. Heb een olijfboomgaard bezocht in Spanje en ik heb geleerd waar ik op moet letten bij de aankoop voor een goede olijfolie.

Olijfolie.Shop からの回答
Prima en eerlijke producten. Snelle levering van deze biologische producten, goede informatie via duidelijke website.

Olijfolie.Shop からの回答
Ik werd goed op de hoogte gehouden door de eigenaar, hierdoor verliep de samenwerking erg prettig.
Ook ben ik zeer tevreden met de Olijfolie Extra Vergine di Bolsena.

Olijfolie.Shop からの回答
Bedankt voor de vlotte afhandeling! De communicatie verliep heel vriendelijk, snel en correct bij plaasten van een order op maat via e-mail.

Klanten service is top
Kadootjes van mijn bestelling gemaakt en thuis bezorgd
Hoe goede service is dat
En nog heerlijk ook de truffel olie

Olijfolie.Shop からの回答
Werd goed meegedacht en een duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs

Olijfolie.Shop からの回答
Super service. Bestelde producten werden persoonlijk bij ons keurig feestelijk verpakt afgeleverd.wij zijn meer dan tevreden.

Olijfolie.Shop からの回答
Al meerdere malen,diverse olie's besteld
Heerlijk bij allerlei gerechten,maar zeker ook om te dippen met brood.
Goede service en goede,snelle communicatie.
Marco en Vera

Olijfolie.Shop からの回答
Perfecte service, kado voor een vriend, werd zelf thuis afgeleverd en dat noem ik een top service👌

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。