Batterioutlet.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ok pris och stod att delarna fanns i lager. LagerhÃ¥llning kanske var tveksamt dÃ¥ det tog nÃ¥gra dagar innan de skickades och kanske en vecka innan paketet kom hem. Men det var ju i semestertider sÃ¥ k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr inte alltid en leverans gÃ¥r felfritt men, det Àr dÃ¥ man fÃ¥r veta vad leverantören gÃ¥r för. Simon pÃ¥ kundtjÀnst skulle fÃ¥ 6 stjÀrnor om det gick att ge för sitt engagemang, service och agerande... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SnÃ¥lade extremt mycket med packningen. Dubbelt sÃ¥ stor kartong och lite papp pÃ¥ ena sidan. SÃ¥ paketet var nÀstan helt öppet pÃ¥ undersidan. Kunde haft ett par lager med bubbelplast runt batteriet. B... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Fick riktigt bra service vid reklamation. Jag köpte tvÃ¥ batterier varav ett var trasigt tyvÀrr. Men det löste sig snabbt och enkelt och bara nÃ¥gon dag efter kontakt hade jag e... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 電池卞業者
  3. カヌ バッテリヌ販売店

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr stolta över att meddela att Batterioutlet.se har fÃ¥tt nya Àgare sedan januari 2024! Med denna spÀnnande förÀndring kommer en förnyad fokus pÃ¥ att erbjuda dig de bÀsta ersÀttningsbatterierna av hög kvalitet till oslagbara priser. PÃ¥ Batterioutlet.se Àr vÃ¥r mission tydlig – att vara din ledande aktör inom försÀljning av högkvalitativa ersÀttningsbatterier och gröna energilösningar. Med ett engagerat och kompetent team av experter strÀvar vi efter att tillhandahÃ¥lla ett omfattande sortiment av batterier för olika applikationer. Oavsett om det gÀller batterier för fordon, solpaneler, verktyg, robotdammsugare, knappcellsbatterier eller nÃ¥got annat, kan du lita pÃ¥ att vi har rÀtt lösning för dig. VÃ¥r prioritet ligger inte bara i att erbjuda högkvalitativa produkter utan ocksÃ¥ en kundupplevelse utöver det vanliga. Med snabba leveranser och en vÀnlig och tillmötesgÃ¥ende kundtjÀnst Àr vi hÀr för att göra din shoppingupplevelse sÃ¥ smidig och positiv som möjligt. Vi strÀvar hÃ¥rt för att ge en utmÀrkt service och strÀvar alltid efter att övertrÀffa dina förvÀntningar. Dina behov och din tillfredsstÀllelse Àr vÃ¥r högsta prioritet. Vi Àr glada över att ha dig som en del av Batterioutlet.se-familjen och ser fram emot att vara din pÃ¥litliga partner för batteribehov i framtiden. Vi Àr alltid öppna för din feedback och lyssnar gÀrna in om du har nÃ¥gra förslag pÃ¥ förbÀttringar vare sig det kommer till upplevelse, utbud eller generellt, maila gÀrna din feedback till info@batterioutlet.se Tack för att du vÀljer Batterioutlet.se

優良

5぀星のうち1の評䟡

Oerhört långsam leverans

2026幎1月27日

Batterioutlet.se からの回答

Tack för din återkoppling. Vi tar alla synpunkter på största allvar, Àven nÀr vi tyvÀrr inte kan hitta någon matchande order i våra system.
Vi vill gÀrna hjÀlpa till att reda ut detta och hitta en lösning. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss direkt med ordernummer eller andra uppgifter, så ser vi till att följa upp Àrendet skyndsamt på info@batterioutlet.se
Vår ambition Àr alltid att leverera snabbt och ge tydlig återkoppling om något avviker, och vi beklagar om upplevelsen inte levt upp till förvÀntningarna.

Mycket bra jobbat

Mycket bra jobbat

2025幎12月30日

Hej Tanasis
Stort tack för ditt fina omdöme!
Kul att höra att du Àr nöjd.

Tak for det mycket nöjd

Tak for det mycket nöjd, vi ses igen

2026幎1月1日

Hej Helder
Vad kul att höra att du Àr nöjd, du Àr varmt vÀlkommen tillbaka 😊

Snabb leverans👍

2025幎12月29日

Hej Micke
Tack för ditt omdöme!
Kul att höra att leveransen gick snabbt 👍

Bra batteri snabb leverans

2025幎12月1日

Hej Janne
Tack för ditt omdöme!
HÀrligt att höra att du Àr nöjd med batteriet och den snabba leveransen. VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver igen.

5぀星のうち5の評䟡

Bra information om produkten och tips

Bra information om produkten och tips om annat som hör till. Smidigt köp och oerhört snabb leverans! Jag kommer att köpa mer från Batterioulet!

2025幎12月1日

Hej Patrik
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad kul att höra att du uppskattade produktinformationen, tipsen och den snabba leveransen. Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka till BatteriOutlet nÀsta gång du behöver batterier eller tillbehör.

En snabb leverans

En snabb leverans, och saker som passa så då får man va nöjd

Hej Stefan
Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkterna passade som de skulle. VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver igen.

5぀星のうち5の評䟡

Snålade extremt mycket med packningen

Snålade extremt mycket med packningen. Dubbelt så stor kartong och lite papp på ena sidan. Så paketet var nÀstan helt öppet på undersidan. Kunde haft ett par lager med bubbelplast runt batteriet. Batteriet svullnade nÀr jag laddade.

Uppdatering
Bra kundservice skickade ett nytt batteri och betydligt bÀttre packat och mindre låda som var mer anpassad efter storleken.

2025幎11月28日

Hej Ronny,

Tack för att du tog dig tid att lÀmna feedback. Vi beklagar att packningen inte levde upp till dina förvÀntningar. Din upplevelse Àr viktig för oss och vi tar detta på stort allvar.

Vårt mål Àr alltid att sÀkerstÀlla att produkterna Àr vÀl skyddade under transport. I det hÀr fallet verkar vi inte ha lyckats fullt ut, vilket vi verkligen vill be om ursÀkt för. Vi ser nu över våra rutiner och packmaterial för att sÀkerstÀlla att batterier skickas Ànnu bÀttre skyddade framöver.

Om du vill får du gÀrna kontakta vår kundservice med ordernummer, så kan vi dokumentera Àrendet och sÀkerstÀlla att vi följer upp det korrekt internt.

Tack igen för din feedback – den hjÀlper oss att bli bÀttre.

Med vÀnlig hÀlsning,

Perfekt leverans

2025幎11月27日

Hej Karin

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att leveransen fungerade perfekt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lÀmna feedback, och hoppas att vi får hjÀlpa dig igen framöver.

5぀星のうち5の評䟡

Bra pris o snabb leverans.

Bra pris o snabb leverans.

Hej Göran
Stort tack för ditt omdöme!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både priset och snabbheten på leveransen. Tack för att du valde Batterioutlet.se , varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver något mer.

Perfekt,Rekommenderar

Perfekt,Rekommenderar

Hej Lukasz
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd och vill rekommendera oss. Det uppskattar vi verkligen. Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, perfekt kundservice.

Snabb leverans. Bra priser och kvalitet. Perfekt kundservice som hjÀlpte mig med en reklamation. Rekommenderar detta företag.

Hej Martin
Stort tack för ditt omdöme!
Vi Àr vÀldigt glada att höra att du Àr nöjd med leveransen, priserna och kvaliteten på våra produkter. Extra roligt Àr att vår kundservice kunde hjÀlpa dig på ett bra sÀtt vid reklamationen. Tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss.

Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver oss igen!

5぀星のうち5の評䟡

Superbra service och snabb leverans

Superbra service och snabb leverans, kan varmt rekommenderas!

2025幎11月21日

Hej Tricky
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi Àr verkligen glada att höra att du Àr nöjd med både service och leverans. Tack för rekommendationen , det uppskattas stort! Varmt vÀlkommen tillbaka.

Brett utbud

Brett utbud. Perfekt företag att vÀnda sig till vid behöv av batterier som inte sÀljs i vanliga butiker. Överraskande snabb leverans dess utom

2025幎11月4日

Hej Alma
Stort tack för ditt fina omdöme!
Det glÀder oss att höra att du uppskattar vårt breda sortiment och att vi kunde erbjuda batterier som Àr svåra att hitta i vanliga butiker. Extra roligt att leveransen överraskade positivt! Tack för att du valde oss, varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver något mer.

Mycket snabb leverans!!!

Hej Peter
Stort tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att du Àr nöjd med din bestÀllning. Tack för att du valde Batterioutlet.se!

Simon och teamet på Batterioutlet.se

Hej Nenad
Stort tack för ditt omdöme!
Vad trevligt att höra att leveransen var snabb. Vi uppskattar att du tog dig tid att lÀmna feedback och hoppas få hjÀlpa dig igen framöver.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och produkten fungerar bra

Hej Carl
Stort tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkten fungerar som den ska. Tack för att du valde BatteriOutlet.se , varmt vÀlkommen tillbaka!

Snabb handlÀggning

Snabb handlÀggning

2025幎10月31日

Hej Inge
Stort tack för ditt omdöme!
Vi Àr glada att höra att du upplevde handlÀggningen som snabb. Tack för att du tog dig tid att lÀmna feedback och varmt vÀlkommen tillbaka!

Bara positivt!

2025幎10月27日

Hej Marcus
Stort tack för ditt omdöme!
HÀrligt att höra att din upplevelse hos oss varit enbart positiv. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas få hjÀlpa dig igen framöver.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。