Batterioutlet.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ok pris och stod att delarna fanns i lager. LagerhÃ¥llning kanske var tveksamt dÃ¥ det tog nÃ¥gra dagar innan de skickades och kanske en vecka innan paketet kom hem. Men det var ju i semestertider sÃ¥ k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr inte alltid en leverans gÃ¥r felfritt men, det Àr dÃ¥ man fÃ¥r veta vad leverantören gÃ¥r för. Simon pÃ¥ kundtjÀnst skulle fÃ¥ 6 stjÀrnor om det gick att ge för sitt engagemang, service och agerande... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SnÃ¥lade extremt mycket med packningen. Dubbelt sÃ¥ stor kartong och lite papp pÃ¥ ena sidan. SÃ¥ paketet var nÀstan helt öppet pÃ¥ undersidan. Kunde haft ett par lager med bubbelplast runt batteriet. B... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Fick riktigt bra service vid reklamation. Jag köpte tvÃ¥ batterier varav ett var trasigt tyvÀrr. Men det löste sig snabbt och enkelt och bara nÃ¥gon dag efter kontakt hade jag e... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 電池卞業者
  3. カヌ バッテリヌ販売店

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr stolta över att meddela att Batterioutlet.se har fÃ¥tt nya Àgare sedan januari 2024! Med denna spÀnnande förÀndring kommer en förnyad fokus pÃ¥ att erbjuda dig de bÀsta ersÀttningsbatterierna av hög kvalitet till oslagbara priser. PÃ¥ Batterioutlet.se Àr vÃ¥r mission tydlig – att vara din ledande aktör inom försÀljning av högkvalitativa ersÀttningsbatterier och gröna energilösningar. Med ett engagerat och kompetent team av experter strÀvar vi efter att tillhandahÃ¥lla ett omfattande sortiment av batterier för olika applikationer. Oavsett om det gÀller batterier för fordon, solpaneler, verktyg, robotdammsugare, knappcellsbatterier eller nÃ¥got annat, kan du lita pÃ¥ att vi har rÀtt lösning för dig. VÃ¥r prioritet ligger inte bara i att erbjuda högkvalitativa produkter utan ocksÃ¥ en kundupplevelse utöver det vanliga. Med snabba leveranser och en vÀnlig och tillmötesgÃ¥ende kundtjÀnst Àr vi hÀr för att göra din shoppingupplevelse sÃ¥ smidig och positiv som möjligt. Vi strÀvar hÃ¥rt för att ge en utmÀrkt service och strÀvar alltid efter att övertrÀffa dina förvÀntningar. Dina behov och din tillfredsstÀllelse Àr vÃ¥r högsta prioritet. Vi Àr glada över att ha dig som en del av Batterioutlet.se-familjen och ser fram emot att vara din pÃ¥litliga partner för batteribehov i framtiden. Vi Àr alltid öppna för din feedback och lyssnar gÀrna in om du har nÃ¥gra förslag pÃ¥ förbÀttringar vare sig det kommer till upplevelse, utbud eller generellt, maila gÀrna din feedback till info@batterioutlet.se Tack för att du vÀljer Batterioutlet.se

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 139ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Helt nöjd, bra pris snabb leverans

Allt enligt förvÀntningar.

2025幎8月7日

Hej Roger!
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr glada att höra att både pris, leverans och helhetsintryck motsvarade dina förvÀntningar. Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka till oss på BatteriOutlet.se!

👍 O.K.

👍
Spełnia swoje zadanie.

Hej Cezary
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva. Vi Àr glada att höra att batteriet fungerar som det ska. Varmt vÀlkommen tillbaka till BatteriOutlet.se!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, tack 🙏

2025幎8月3日

Batterioutlet.se からの回答

Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi Àr glada att höra att allt gick snabbt och smidigt. Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver ett nytt batteri!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra kommunikation och service

Mycket bra kommunikation och service, mitt högsta förtroende.

2025幎7月30日

Stort tack, Markus!
Vi blir verkligen glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de kommunikationen och servicen. Ditt förtroende betyder mycket för oss – du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka!

Kanon bra passform

2025幎8月1日

Batterioutlet.se からの回答

Hej och tack för ditt omdöme!
HÀrligt att höra att passformen var kanonbra. Vi uppskattar att du tog dig tid att lÀmna en recension – varmt vÀlkommen tillbaka!

Jag Àr mycket nöjd

Jag hittade det jag sökte hos er. Snabb leverans, jag Àr mycket nöjd.

Batterioutlet.se からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme!
Det glÀder oss att du hittade det du sökte och att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse – varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver nÃ¥got mer!

Snabb Leverans

Snabb Leverans

2025幎7月30日

Batterioutlet.se からの回答

Hej och tack så mycket för ditt omdöme!
Vi Àr glada att höra att leveransen var snabb och att du Àr nöjd. Hör gÀrna av dig om du har några frågor eller behöver hjÀlp framöver.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Drönarbatteriet fungerar utmÀrkt.

Batterioutlet.se からの回答

Hej och stort tack för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att höra att leveransen gick snabbt och att drönarbatteriet fungerar som det ska. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller om vi kan hjÀlpa dig med något mer framöver.

Trevlig flygning!

5぀星のうち5の評䟡

LÀs beskrivningen innan du köper

Hade bestÀllt ett batteri utan att jag visste att det inte Àr kompatibelt med originalladdare. Men de i kundservice var vÀldigt vÀnliga och skickade en fungerande laddare, vÀldigt trevligt!

2025幎7月1日

Batterioutlet.se からの回答

Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa till att lösa situationen och att du Àr nöjd med servicen. Det betyder mycket för oss! Och ja – produktbeskrivningarna innehÃ¥ller ofta viktig info, sÃ¥ ett extra öga dÀr Àr alltid bra. 😊

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjÀlp igen framöver – varmt vÀlkommen tillbaka till Batterioutlet.se
VÀnliga hÀlsningar

Hej Esra
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att leveransen gick snabbt och att du Àr nöjd – varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver nytt batteri igen!

VÀldigt snabb leverans

VÀldigt snabb leverans direkt i brevluckan.

2025幎7月14日

Hej Tomi
Tack för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att du fick snabb leverans direkt i brevlÃ¥dan – precis som det ska vara!
Hör gÀrna av dig om du behöver hjÀlp framöver.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och nÀr den önskade

Snabb leverans och nÀr den önskade produkten inte fanns tillgÀnglig fick jag ett bÀttre alternativ utan extra kostnad. UtmÀrkt service!

2025幎7月14日

Batterioutlet.se からの回答

Stort tack Robert för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa till med ett bra alternativ och att du uppskattade både leveransen och servicen. Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka till oss!

5぀星のうち1の評䟡

Batteriet Àr inte Makita orginal

Batteriet Àr inte Makita orginal, utan fejk, trots att det stod Makita både vid köpet och i fakturan/följesedeln (inte till Makita).
Inte OK!

Hej Lene

Vi Àr ledsna att du upplevde att informationen kring produkten var missvisande. Det batteri du bestÀllde Àr ett ersÀttningsbatteri som Àr kompatibelt med Makita-maskiner, men det Àr inte tillverkat av Makita sjÀlva. Vi anger detta i produktbeskrivningen, men vi förstÃ¥r att rubriker och orderbekrÀftelser kan skapa viss förvirring – och vi kommer att se över detta för att bli tydligare framÃ¥t.

Vi sÀljer inte kopior eller "fejkprodukter", utan kompatibla batterier från oberoende leverantörer, ofta CE-mÀrkta och testade för att fungera tillförlitligt. Vår ambition Àr alltid att erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris, och vi tar det på stort allvar om våra kunder kÀnner sig vilseledda.

Du Àr sjÀlvklart vÀlkommen att returnera batteriet om det inte motsvarar dina förvÀntningar – och vi hjÀlper dig gÀrna med det. Kontakt vÃ¥r kundservice pÃ¥ info@batterioutlet.se

Med vÀnlig hÀlsning,

5぀星のうち5の評䟡

Mke trevlig kundtjÀnst & bra priser

Bra kundtjÀnst och bra pris. Snabb leverans, förvånansvÀrt snabb. GuldstjÀrna till Simon som via chatten gav bra rekommendation på laddare till bilbatteri. Köpte två stycken⭐

Hej Tony
Stort tack för det fantastiska omdömet!
Vi blir extra glada att höra att bÃ¥de pris, leverans och kundtjÀnst levde upp till förvÀntningarna – och vi tackar sÃ¥ mycket för guldstjÀrnan ⭐

Hoppas laddarna fungerar perfekt! Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver mer kraft.

Snabb och korrekt leverans

2025幎7月7日

Hej Niclas
Stort tack för det fina omdömet!
Vi Àr glada att höra att leveransen var bÃ¥de snabb och korrekt – precis som det ska vara. Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver fler batterier!

5぀星のうち5の評䟡

FrÃ¥n smidig bestÀllning til snab

Från smidig bestÀllning til snab leverans

2025幎7月7日

Hej Zerai
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att höra att bÃ¥de bestÀllningen och leveransen fungerade smidigt – precis som det ska vara. VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver fler batterier!

5぀星のうち3の評䟡

Snabb leverans och det uppskattar jag

Snabb leverans och det uppskattar jag verkligen. Batteriet vet jag inte riktigt vad jag ska sÀga om. Förlorar 25% på 20 minuter och det Àr knappast något jag basunerar ut offentligt....

2025幎6月30日

Batterioutlet.se からの回答

Hej Jonas och tack för ditt omdöme!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med leveransen, men trÃ¥kigt att höra att kamerabatteriet inte lever upp till dina förvÀntningar. Det ska sjÀlvklart inte tappa 25 % kapacitet pÃ¥ sÃ¥ kort tid, sÃ¥ nÃ¥got verkar inte stÀmma.

Vi vill gÀrna hjÀlpa dig att undersöka detta – hör gÀrna av dig till vÃ¥r kundtjÀnst sÃ¥ att vi kan felsöka eller erbjuda en lösning.

Tack för att du tog dig tid att lÀmna feedback – det hjÀlper oss att bli bÀttre!

Snabb leverans. Bra produkt

2025幎6月30日

Hej Linus
Tack så mycket för ditt omdöme!
Vi Àr glada att du Àr nöjd med både leveransen och produkten. VÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Smidigt och uppskattat köp av mina

Smidigt och uppskattat köp av mina batterier som inte fanns i den vanliga butiken. Tack för snabb leverans!

2025幎6月9日

Hej Rigmor
Stort tack för det fina omdömet!
Vi Àr glada att du hittade batterierna du sökte hos oss och att leveransen fungerade smidigt. VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver fler batterier – vi hjÀlper gÀrna till!

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥liga kopior

Dåliga kopior. Köpte Makita batterier och Àr riktigt dåliga, blir urladdade ganska snabbt.

2025幎5月14日

Batterioutlet.se からの回答

Hej Semir och tack för din feedback,

Vi beklagar att de Makita-kompatibla batterier du mottog till en början inte levde upp till förvÀntningarna. Det rörde sig dessvÀrre om ett ovanligt fabriksfel, vilket vi tog ansvar för genom att skicka ut nya batterier utan kostnad – och du fick Àven behÃ¥lla de första som kompensation.

Vi vill också förtydliga att alla våra ersÀttningsbatterier Àr noggrant testade, CE-certifierade och tillverkade med högkvalitativa celler. DÀr det handlar om ersÀttningsprodukter framgår det alltid tydligt på produktsidan, så att våra kunder ska kunna göra ett informerat val.

Vi uppskattar din Àrlighet och tar med oss din upplevelse i vårt arbete med att stÀndigt förbÀttra kvalitet och kundnöjdhet.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。