Aldrig fÃ¥et bedre pitabrÞd! Bestilte pitabrÞd med falaffel og en portion hummus - jeg har aldrig smagt bedre (ikke en gang i MellemÞsten). Virkelig lÊkkert friskbagt og sprÞdt pitabrÞd og fantastis... ãã£ãšèŠã
Bedste pitabrÞd i odense. Fantastisk service og virkelig lÊkker pita med friske rÃ¥varer og masser af smag. BrÞdet var sprÞdt og fyldet perfekt sammensat. God service og hyggelig stemning. Klart et... ãã£ãšèŠã
Denne her restaurant gÞr nÞjagtig hvad den lover: Friske rÃ¥varer, og veltilberedt mad til absolut rimelige priser. Vi spiste bowl og det var meget lÊkkert. Fik nogle spÊndende mocktails til. Venlig be... ãã£ãšèŠã
Vi var i dag den 14-10-24 inde og spise pÃ¥ Baya pÃ¥ Skibhusvej. Det var en super god oplevelse. LÊkre og hyggelige fysiske rammer. Maden var i sÊrklasse lÊkker og god, tilrettet af fine rÃ¥vare. Betje... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Aldrig smagt bedre! ððððð
Aldrig fået bedre pitabrÞd!
Bestilte pitabrÞd med falaffel og en portion hummus - jeg har aldrig smagt bedre (ikke en gang i MellemÞsten). Virkelig lÊkkert friskbagt og sprÞdt pitabrÞd og fantastisk smag!
Så godt at vi måtte kÞbe andre retter med hjem.
Tak for en fantastisk frokost ðððð
Bedste pitabrÞd i odense.
Bedste pitabrÞd i odense.
Fantastisk service og virkelig lÊkker pita med friske råvarer og masser af smag. BrÞdet var sprÞdt og fyldet perfekt sammensat. God service og hyggelig stemning. Klart et sted jeg kommer tilbage til!
Bestilte 2 bowls
Bestilte 2 bowls
Det var så dejlig frisk og vel tillavet mad , vi fik
Absolut ikke sidste gang vi bestiller der
Sindssygt lÊkkert og friskt mad
Sindssygt lÊkkert og friskt mad. BrÞdet ved pitaen er luftigt sprÞdt og bare en bagers drÞm. Personalet er rart og giver dig din mad nÊrmest med den samme.
10/10 Herfra
KOMMER IGEN.
Fantastisk kulinarisk tur
Fantastisk kulinarisk tur til "Middelhavet" lige midt på Skibhusvej. Det smager aldeles fremragende og er til at betale. Super frisk mad og rart personale. Vi kommer snart igen!
Friskt og lÊkkert
SÞdt personale.
Mega mega lÊkkert.
God smag. Frisk og lÊkkert.
Absolut lÊkkert!
Absolut lÊkkert!! Alt frisk og smager godt. Venligt personale. Der er mulig parkering tÊt pÃ¥ hvis man selv skal afhente. Bedste anbefaling herfra â€ïž
SKUFFET
SKUFFET
Jeg er nÞdt til at give jer få stjerner.
Plejer at kÞbe bowls både med kylling og halloumi. Har lige hentet to bowls, men er godt nok skuffet. Portionerne er halveret og det er ikke pengene vÊrd når du giver nÊsten 100kr pr. bowl.
Det skal prÞves igen
Veltillavet og masser af smag I de mange forskellige ting i den vegetariske bowl med falaffel. Bedste falafler ever ð
Har fået mad fra Baya 2 gange nu.
Har fået mad fra Baya 2 gange nu.
En gang hvor vi spiste der, og 1 gang takeaway. Og blev glÊdelig overrasket,
begge gang. Virkelig hÞj kvalitet og så frisk og sund. Tror det er den bedste pita brÞd vi har fået.
Vi havde en super oplevelse i Okt
Vi havde en super oplevelse i Okt. 24.
Vi fik god forklaring når vi stillede spÞrgsmål. Fine råvarer og alt virker frisk og veltillavet.
Det skal understreges at det også er et hyggeligt sted at indtage maden - synd at så mange går glip af det ved Take away.
Det var en SUPER god oplevelse
Vi var i dag den 14-10-24 inde og spise på Baya på Skibhusvej. Det var en super god oplevelse. LÊkre og hyggelige fysiske rammer. Maden var i sÊrklasse lÊkker og god, tilrettet af fine råvare. Betjeningen er meget imÞdekommende og frisk.
Baya kan varmt anbefales.
Per Jepsen Odense
Fantastisk lÊkker mad
Fantastisk lÊkker mad - gode rÃ¥varer og velkrydret. Betjeningen er altid personlig og med et smil - har man et Þnske sÃ¥ bliver det da bare lige opfyldt og med en lille bemÊrkning. Skal vi have take away sÃ¥ er det for det det meste Baya ð€©
Fantastisk madoplevelse!
Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med Baya.dk. Maden var utrolig lÊkker og veltillavet, hvilket gav en uforglemmelig smagsoplevelse. Servicen var lige så imponerende - personalet var venligt, opmÊrksomt og sÞrgede for, at vi fÞlte os velkomne fra start til slut. AtmosfÊren i restauranten var hyggelig og indbydende, hvilket gjorde hele besÞget endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale Baya.dk til alle, der Þnsker en fremragende madoplevelse med fÞrsteklasses service!
Har igen fÃ¥et leveret og serveret deâŠ
Har igen fået leveret og serveret de lÊkreste retter fra Baya.
Super friske råvarer, og anrettet på smukkeste vis.
Personale så serviceminded!!!
Vil klart anbefale Baya!!!!
Dejlig frisklavet og velsmagende madâŠ
Dejlig frisklavet og velsmagende mad til en absolut fair pris. Fine lokaler og rar betjening. Gode mocktails. Vi kommer igen
Gode råvarer, lÊkkert mad, gode priser
Denne her restaurant gÞr nÞjagtig hvad den lover: Friske råvarer, og veltilberedt mad til absolut rimelige priser. Vi spiste bowl og det var meget lÊkkert. Fik nogle spÊndende mocktails til. Venlig betjening. Anbefales!
Bedste pita
Jeg skriver normalt aldrig nogen anmeldelser, MEN den her fortjener det!
Virkeligt velsmagende og friskt. Uden tvivl en af de bedste pitaer jeg har fÃ¥et, hvis ikke DEN bedste. 10 stjerner herfrað«
Helt sublim oplevelse
Helt fantastisk mad lÊkker og frisk. og lige så fantastisk service . Bestem en kÊmpe anbefaling herfra. Noget ALLE burde prÞve. Vi kommer ihvertfald igen